Forum » Loža » settlers 7 error
settlers 7 error
Zanima će ve kdo kaj pomeni ''the application was unable to start correctly(0xc0000005). Click OK to close the application.''
to mi ven vrze ko sem instaliral igro in vse naredil po navodilih, pa mi vseeno ne gre..
hvala za pomoč:)
lp
to mi ven vrze ko sem instaliral igro in vse naredil po navodilih, pa mi vseeno ne gre..
hvala za pomoč:)
lp
sirotka ::
-it probably means that you're using AVG antivirus. AVG seems to be the only antivirus which finds trojan in the crack and blocks access to the application. Disabling AVG antivirus didn't work for me, but after I uninstalled it, and reinstalled Settlers 7, game runs great!
St235 ::
Če imaš original igro, kar močno dvomim, preveri če imaš zadnje gonilnike za grafično in uradne popravke igre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prižgal PC in manjka večino ikon! Kaj se je zgodilo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 994 (761) | Excavator |
» | Comodo firewall cmdagent.exe poraba CPUOddelek: Programska oprema | 3357 (3183) | BlackMaX |
» | Mobilci in programska zaščita zanjeOddelek: Mobilne tehnologije | 4029 (3614) | Chev |
» | VarnostOddelek: Informacijska varnost | 1269 (1022) | zee |
» | Kateri antivirusni program naj izberemOddelek: Programska oprema | 9464 (8411) | bluefish |