Forum » Zvok in slika » Ni zvoka??!!
Ni zvoka??!!
veegeta ::
Hojla,
zanima me, če mi lahko kdo pomaga, namreč sem že čisto brez moči in idej.
Imam Windows 7 in kar naenkrat mi je nehal delati zvok. Zvočniki so prižgani in tudi ko priklopim slušalke je isto. V Device Managerju ne javi nobene napake, gonolniki so posodobljeni, tako da res ne vem več kaj bi se dalo storit.
hvala, veegeta
zanima me, če mi lahko kdo pomaga, namreč sem že čisto brez moči in idej.
Imam Windows 7 in kar naenkrat mi je nehal delati zvok. Zvočniki so prižgani in tudi ko priklopim slušalke je isto. V Device Managerju ne javi nobene napake, gonolniki so posodobljeni, tako da res ne vem več kaj bi se dalo storit.
hvala, veegeta
Riff ::
probaj še enkrat instalirat gonilnike za zvočno kartico, saj to pri meni pomaga samo jaz imam integrirano zvočno kartico, sem pa imel nfrce 4 ploščo kjer je integrana creative audgy 1 ( če se ne motm ) pa se je lepo vse inštaliralo ampak iz zvočne nisem dobil nobenega zvoka, lahko da je šla zvočna
kremenko1 ::
Pri meni je pomagalo samo ponovno nalaganje windowsov.Poskusil najprej z gonilniki za zvočno (priloženimi in najnovejšimi)pa nič."Ubil"mašino sedaj pa dela BP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna karticaOddelek: Kaj kupiti | 5737 (5454) | IvoJan |
⊘ | please helpOddelek: Pomoč in nasveti | 827 (702) | Gray_Warden |
» | Na prenosniku je izginil zvokOddelek: Zvok in slika | 3916 (3773) | amigo_no1 |
» | Avdio driverji ne delajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (1123) | racunalnicar |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8687 (5136) | d4rko |