Forum » Pomoč in nasveti » Varno odstranjevanje diska
Varno odstranjevanje diska
skodars ::
Zdravo,
imam sledeč problem. Imam Prenosni disk 2,5 in mi ga občasno nikakor ne uspe ˝varno odstraniti˝. Ali mogoče kdo pozna kakšen program, ki pokaže trenutno uporabo diska oz. usb naprave, ki trenutno uporablja napravo ter tako ne pusti ˝varno odstraniti˝ naprave čeprav so zaprti vsi programi? Ali pa kakršnokoli drugo rešitev... Gre se pa za WIN7 in prenosni disk 2,5 Toshiba
LP
imam sledeč problem. Imam Prenosni disk 2,5 in mi ga občasno nikakor ne uspe ˝varno odstraniti˝. Ali mogoče kdo pozna kakšen program, ki pokaže trenutno uporabo diska oz. usb naprave, ki trenutno uporablja napravo ter tako ne pusti ˝varno odstraniti˝ naprave čeprav so zaprti vsi programi? Ali pa kakršnokoli drugo rešitev... Gre se pa za WIN7 in prenosni disk 2,5 Toshiba
LP
avokado ::
Imam isti problem samo, da imam visto. Ko ga hočem odstranit začne mlet in se ne pusti ustavit.
StratOS ::
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
skodars ::
Živ,
bom potem probal prestavit pikco na ˝boljšo učinkovitost...˝ Namreč gre se za to, če samo potegnem ven usb se disk zelo grdo ustavi... Tako se sliši, kot da bi ga na silo nekaj ustavilo pa mi to nekako ni všeč oz. se mi ne zdi zdravo za disk. Če pa dam varno odtranjevanje pa ni tega zvoka...
Hvala za info
LP
bom potem probal prestavit pikco na ˝boljšo učinkovitost...˝ Namreč gre se za to, če samo potegnem ven usb se disk zelo grdo ustavi... Tako se sliši, kot da bi ga na silo nekaj ustavilo pa mi to nekako ni všeč oz. se mi ne zdi zdravo za disk. Če pa dam varno odtranjevanje pa ni tega zvoka...
Hvala za info
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varno odstranjevanje strojne opreme-NE DELUJE!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1626 (1223) | anek |
» | Problem z USB flash ključkiOddelek: Operacijski sistemi | 949 (771) | Jst |
» | Prenosni disk so ugrabli vesoljci ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1075) | KontraCepec |
» | winsi ne prepoznajo več zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2217 (2088) | klemen1 |
» | Usb disk problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1781 (1435) | nokia6310 |