Forum » Programska oprema » Travian BOT
Travian BOT
Blisk ::
Mene pa zanima sledeče.
Ali je uporaba BOTa za TRAVIAN prepovedana.
Mislim v pravilih igre piše, da ni dovoljena nobena uporaba skript itd. Ker te pol zaklenejo.
Ampak mene zanima če je to pravno nelegalno, tako kot prenašanje filmov in muzike.
Ali je uporaba BOTa za TRAVIAN prepovedana.
Mislim v pravilih igre piše, da ni dovoljena nobena uporaba skript itd. Ker te pol zaklenejo.
Ampak mene zanima če je to pravno nelegalno, tako kot prenašanje filmov in muzike.
zee ::
Je prepovedana, ni pa ilegalno.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
gslo ::
ne, hotu je povedat da ti bodo zaprl account (seveda, ko te dobijo), ne boš pa kazensko odgovarjal ali šel sedet. lol.
vratar ::
Na žalost mora bit comp prižgan jap...
Drugače je pa tole goljufanje, posluževal sem se ga samo 1x ko sem bil v to primoran :D
Prvi sem prevzel načrt in potem me je lastna aliansa napadla igrali so z skriptami in potem sem vklopil še jaz skripto naj samo omenim, da od 22 naselij so mi porušili do tal samo 1 in še to ker je doma zmanjkalo elektrike in skripta ni delovala :D:D
Sedaj tudi igram travian vendar ne uporabljam skripte...
Drugače je pa tole goljufanje, posluževal sem se ga samo 1x ko sem bil v to primoran :D
Prvi sem prevzel načrt in potem me je lastna aliansa napadla igrali so z skriptami in potem sem vklopil še jaz skripto naj samo omenim, da od 22 naselij so mi porušili do tal samo 1 in še to ker je doma zmanjkalo elektrike in skripta ni delovala :D:D
Sedaj tudi igram travian vendar ne uporabljam skripte...
Ma ja, koker vem se brez BOTa ne da resno igrat. Ker, če igraš brez tega nimaš nič. Nekateri že 4 naselja in par 1000 vojske, ti pa eno naselje.
Na novih verzijah tako ne delajo ne skripte ne boti.
Sam na starih do 3.6.
Sicer sem pa najdu na netu, en daje v najem računalnik prek rdp z bot-om, za 5EUR.
Gor maš TM bot, če si plačal in maš kodo vneseš to.
Če ne je pa brezplačen Firefox BOT gor, ki pa tud dela ok, sam naštudirat ga moraš.
Dela fajn. Pa še ponoč doma ne brni škatla in ne kur elektrike :)
Na novih verzijah tako ne delajo ne skripte ne boti.
Sam na starih do 3.6.
Sicer sem pa najdu na netu, en daje v najem računalnik prek rdp z bot-om, za 5EUR.
Gor maš TM bot, če si plačal in maš kodo vneseš to.
Če ne je pa brezplačen Firefox BOT gor, ki pa tud dela ok, sam naštudirat ga moraš.
Dela fajn. Pa še ponoč doma ne brni škatla in ne kur elektrike :)
gslo ::
obema bi priporočal, da nehata igrat travian, sploh pa goljufat pri travianu. kako nizko se moraš spustit, da imaš najdaljšega virtualnega tiča za tisto leto in pol, kolikor traja, da postavijo WW100?
sam sem v najstniških letih 2x zmagal s svojo alianso (enkrat na .com in enkrat na .si) in lahko povem, da je življenje brez traviana lepše. preveč časa za preveliko neumnost, medtem ko vajine vrstnice zunaj čakajo, da jih bo kdo "na sprehod" peljal..
vse je boljš kot za to cajt zabijat. sej mogoče bo kdo zasikal nazaj, ampak spomnte se mojih besed čez 1 ali 2 leti, ko vam bo dojadilo. :D
sam sem v najstniških letih 2x zmagal s svojo alianso (enkrat na .com in enkrat na .si) in lahko povem, da je življenje brez traviana lepše. preveč časa za preveliko neumnost, medtem ko vajine vrstnice zunaj čakajo, da jih bo kdo "na sprehod" peljal..
vse je boljš kot za to cajt zabijat. sej mogoče bo kdo zasikal nazaj, ampak spomnte se mojih besed čez 1 ali 2 leti, ko vam bo dojadilo. :D
ZLOky ::
Nicely said gx86.
Nov slovenski pregovor rač. geekov: "Bolš nabijat Travian, kot pa sošolke!"
http://www.google.com/ dela čudeže!!!
ahac ::
Nicely said gx86.
Sej sošolke pa Farmville nabijajo.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
gantar8 ::
Ko sem še malo igral te otročje igre sem imel bota. Niso me dobili saj sem plačal več kot preveč za nanj. Pravi TMBot(TravianManagerBot) http://www.tmbot.net/ dobiš za 65€. S tem botom ne boš odkrit 100%.
Lep Pozdrav Wizll
Lep Pozdrav Wizll
St235 ::
ne bom nikol čist točno dojel teh botov, a ni point v temu, da igraš? zakaj za vraga bi plačeval nekomu, da igra namesto mene... staram se staram.
ne bom nikol čist točno dojel teh botov, a ni point v temu, da igraš? zakaj za vraga bi plačeval nekomu, da igra namesto mene... staram se staram.
Lej moj namen te igre je bil da zmagam server ali pa sem saj v zmagovalni alianci in da zelo dobro podpiram našega WW-jerja. To ti pa uspe samo če maš bot :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gantar8 ()
Torej ne uspe tebi, ampak računalniško krmiljenem programu?
To je približno tako, kot če bi jaz prinesel računalniški program sabo na šahovski turnir, potem bi se pa hvalil kako sem vse zmagal. Kako malo je vreden dandanes e-penis.
Torej si v software in igro vrgel kakih 100-200EUR zato, da se je večina stvari zgodila namesto tebe, potem si se pa ponosno tolkel po prsih pred mamo, da si zmagal na travian? To, da se je igra potem resitirala in začela na novo niti ni bistveno.
To je približno tako, kot če bi jaz prinesel računalniški program sabo na šahovski turnir, potem bi se pa hvalil kako sem vse zmagal. Kako malo je vreden dandanes e-penis.
Torej si v software in igro vrgel kakih 100-200EUR zato, da se je večina stvari zgodila namesto tebe, potem si se pa ponosno tolkel po prsih pred mamo, da si zmagal na travian? To, da se je igra potem resitirala in začela na novo niti ni bistveno.
Lej. Povej mi ti kdaj si bil v top alianci in si clean igral. Nisi, vsi v top aliancah na koncu serverja majo bota. Tako je in tako bo. Žal se moreš s tem sprijazniti. Kar se pa tiče mojih financ ki sem jih zapravil v igre, te pa nimajo nič za brigat.
Travian sem igral dvakrat. Na slo serverju, kjer sem bil tako, tako ker sem se pač še učil. Potem sem igral na prvem HR serverju, kjer sem končal na 15 mestu in v eni od dveh aliance, ki so se borile za WW zmago. Na koncu smo zgubili ravno zaradi zapleta z admini:) Tega je kaka 4 leta nazaj.
Bilo je zabavna izkušnja, ki je nebi nikoli več ponovil, ker ustajat vsake 2 ure in pošiljat enote je ob redni službi malce težje kot v študentskih letih.
Če je danes v travianu tako, da moraš uporabljat bota, da si lahko konkurenčen to samo kaže na to kako zgrešena je po mojem mnenju poraba časa in denarja. Že takrat je bilo praktično nujno uproalbjat žetone, da bi pa nekomu tretjemu (botu) plačal, da igra namesto mene... Predvidevam, da imapš tudi enga kitajca v kleti, da igra WOW in nabira trofeje na PS3?
Koliko in zakaj porabiš denar je seveda tvoja stvar, samo to ne spremini pa dejstva, da je smešno, da ne rečem patetično. Ampak ja, važno, da si bil v top alianci in ste zmagal server:)
Bilo je zabavna izkušnja, ki je nebi nikoli več ponovil, ker ustajat vsake 2 ure in pošiljat enote je ob redni službi malce težje kot v študentskih letih.
Če je danes v travianu tako, da moraš uporabljat bota, da si lahko konkurenčen to samo kaže na to kako zgrešena je po mojem mnenju poraba časa in denarja. Že takrat je bilo praktično nujno uproalbjat žetone, da bi pa nekomu tretjemu (botu) plačal, da igra namesto mene... Predvidevam, da imapš tudi enga kitajca v kleti, da igra WOW in nabira trofeje na PS3?
Koliko in zakaj porabiš denar je seveda tvoja stvar, samo to ne spremini pa dejstva, da je smešno, da ne rečem patetično. Ampak ja, važno, da si bil v top alianci in ste zmagal server:)
lej tako ti povem.. jest sem tudi v osnovni šoli to brez bota igral saj sem mel časa na pretek. Pa takrat še ni bilo bota in sem lahko igral za top aliance dokler se nisem naveličal igranja. Ko sem bil pa v srednji šoli se mi pa ni najbolj godilo s časom in sem bil dovolj neumen da sem si šel kupit bota. Tisti čas se pa tak ni moralo igrat brez bota ker so usi top igralci igrali s botam
BOT se uporablja zato, da igra takrat ko te ni. To je ponavadi ponoči.
Ker sicer jih igra tudi 5 ljudi na enem računu, če si sam si brez bota mrzel. Ker ti ponoči poberejo vse surovine in uničijo vso vojsko. Danes pa dvomim, da ima kdo 24ur na dan čas viset gor in ne it spat, če nimaš soigralca.
Poleg tega pa za resno igranje rabiš tudi precej GOLDA ali žetonov.
Fantje imajo vse v nulo naštudirano in brez teh orodij ne gre. Lahko sicer igraš, ampak si med zadnjimi.
Tko so mi povedal tisti, ki resno igrajo.
Seveda je precej tudi zasvojenih s to igro!
Ker sicer jih igra tudi 5 ljudi na enem računu, če si sam si brez bota mrzel. Ker ti ponoči poberejo vse surovine in uničijo vso vojsko. Danes pa dvomim, da ima kdo 24ur na dan čas viset gor in ne it spat, če nimaš soigralca.
Poleg tega pa za resno igranje rabiš tudi precej GOLDA ali žetonov.
Fantje imajo vse v nulo naštudirano in brez teh orodij ne gre. Lahko sicer igraš, ampak si med zadnjimi.
Tko so mi povedal tisti, ki resno igrajo.
Seveda je precej tudi zasvojenih s to igro!
technolog ::
Če bi travian admini hoteli bot-free play, bi že zdavnaj uvedli visual recognition...
Samo se dobro zavedajo, da bi jim igralnost takoj padla za 50%...
Samo se dobro zavedajo, da bi jim igralnost takoj padla za 50%...
butec ::
Travian Clone
XAMPP version 1.7.7
Server running on: 4.5.0
si je že kdo inštaliral zadevo ? Z malo truda mi je gratalo, čeprav nimam izkušen s SQL...
zadeva deluje, me pa zanima kako vklopim natarje, artefakte.....
XAMPP version 1.7.7
Server running on: 4.5.0
si je že kdo inštaliral zadevo ? Z malo truda mi je gratalo, čeprav nimam izkušen s SQL...
zadeva deluje, me pa zanima kako vklopim natarje, artefakte.....
Hobit2 ::
Pozdravljeni. Mene pa zanima kateri bot je najbolj primeren za travian in te pri njemu ne dobijo, da ga uporabljam? Potreboval bi ga prav za igranje čez noč oz. ko me ni doma (faks ipd. :) ).
aaaaa93 ::
obema bi priporočal, da nehata igrat travian, sploh pa goljufat pri travianu. kako nizko se moraš spustit, da imaš najdaljšega virtualnega tiča za tisto leto in pol, kolikor traja, da postavijo WW100?
Se podpišem pod tvojo izjavo, natančo tako je ;)
st0jko ::
hehe kako zgoraj zagovarjate goljufanje... Tudi pri CODu rabiš bota, če hočeš bit najboljši. Pač argument na enakem nivoju. To je očitno po novem sprejemljivo.
keks?
XsenO ::
Kaj je point zgubljati tvoj denar in čas za igro, ki jo v praksi sploh ne boš igral ti?
1 + 1 = 1
gendale ::
Kaj je point zgubljati tvoj denar in čas za igro, ki jo v praksi sploh ne boš igral ti?
na koncu prodaš account za 500e
(resno, en kolega je prodal ogame acc na ebayu in dobil 500e :D )
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Travian T5Oddelek: Igre | 2313 (1548) | El Toro |
» | Kaj je freemium in zakaj lahko stane več tisoč dolarjevOddelek: Novice / Rezultati | 13030 (10714) | nejcpirc |
» | TravianOddelek: Igre | 4565 (3768) | DonMatejo |
» | Travian - online game (strategija) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 15797 (7459) | Dynko |
» | travian!si4 iščemo igralce!Oddelek: Igre | 2593 (2012) | Meizu |