Forum » Pomoč in nasveti » Youtube predvaja samo audio
Youtube predvaja samo audio
gulfstream ::
Nisem našel nobene teme s to težavo, pa odpiram novo.
Youtube mi predvaja samo audio, video pa ne. Do nedavnega sem imel to težavo v FF in Chrome-u, zdaj pa je crknilo še v IE. Flash sem zbrisal in na novo posnel, pa ni efekta.
Video lahko gledam samo, če je uokvirjen (recimo na facebooku). Ima kdo kakšno idejo?
Youtube mi predvaja samo audio, video pa ne. Do nedavnega sem imel to težavo v FF in Chrome-u, zdaj pa je crknilo še v IE. Flash sem zbrisal in na novo posnel, pa ni efekta.
Video lahko gledam samo, če je uokvirjen (recimo na facebooku). Ima kdo kakšno idejo?
Win 7 mam, flash sem odstranil pod uninstall programs (na nadzorni plošči). Problem je, da se to ni pojavilo po kakšni posodobitvi, ampak kar tako naenkrat. Najprej sem sumil nekompatibilnost z adblockom, ampak ga imam samo v firefoxu.
zaj_tam ::
Sem namestil SP1, isto sranje (samo da mi je še wireless poleg crknil in sem ga pol ure usposabljal).
smile- ::
to je problem pri windows 7 in sp1
imam enak problem ampak si še nisem vzel časa za
http://www.luminaria.cc/en/2011/02/fix-...
če bo kdo poskusil se priporočam
lp
imam enak problem ampak si še nisem vzel časa za
http://www.luminaria.cc/en/2011/02/fix-...
če bo kdo poskusil se priporočam
lp
Na SP1 sem šel danes, težavo pa imam že 14 dni.
Kakorkoli, bom poskusil tisti cleaner, hvala.
Kakorkoli, bom poskusil tisti cleaner, hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gulfstream ()
gorenjc ::
Lahko da je problem z zadnjo verzijo adobe flash player-ja(10.2).Naj se namesti verzija 10.1.102.64. Isti problemi tukaj
Evo, preizkusil tist program. Ko opravi svoje, lahko pogledam točno 1 video normalno, potem pa dalje spet ne gre. Bom preizkusil še drugi flash
joco ::
Podravljewni
Da ne odpiram nove teme, bom tu vprašal. Isti problem kot opisujete. Audio se predvaja normalno, videa pa ni. Ko pa pritisneš na ikono Pop out pa se v novem oknu odpre tudi video. V čem je problem, da video ne vidim v "normalnem" oknu. Naj povem, da je vrstica na predvajalniku, kjer je play, glasnost,resolucija......, slabše vidna, kot da nebi bila v pravi resoluciji. Imam pa instaliran windows XP SP2 .
Hvala za pomoč
Da ne odpiram nove teme, bom tu vprašal. Isti problem kot opisujete. Audio se predvaja normalno, videa pa ni. Ko pa pritisneš na ikono Pop out pa se v novem oknu odpre tudi video. V čem je problem, da video ne vidim v "normalnem" oknu. Naj povem, da je vrstica na predvajalniku, kjer je play, glasnost,resolucija......, slabše vidna, kot da nebi bila v pravi resoluciji. Imam pa instaliran windows XP SP2 .
Hvala za pomoč
rim
Si poizkusil to kar je meni pomagalo, zbrisati trenutni flash player pa naloožiti enega starega?
plevcek ::
Tudi jaz sem imel podobne težave. Sem posodobil flash player na 10.2 in potem niso več delali videi v flash playerju, tako da sem dal nazaj staro verzijo, ki pa sedaj dela normalno. Uporabljam Win 7 in Firefox.
No meni se je to v treh različnih brskalnikih pojavilo, tako da so flash nekaj zajebali...bomo počakali naslednjo novo verzijo
joco ::
Nisem še probal dati starejšo verzijo flash-a, bom probal še to varjanto pa sporočim.
lp
lp
rim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A tole res ni za net pa za youtube?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3552 (2486) | hojnikb |
» | Youtube težaveOddelek: Omrežja in internet | 3814 (3435) | Hk416 |
» | Flash player in poraba CPUOddelek: Programska oprema | 2997 (2643) | slovenec_89 |
» | Težava pri predvajanju Youtube posnetkov - zmrzovanje vsako sekundoOddelek: Pomoč in nasveti | 1255 (1208) | amigo_no1 |
» | Youtube ZaštekaOddelek: Pomoč in nasveti | 2100 (1861) | galu |