Forum » Programska oprema » booking programi
booking programi
gregormay ::
živjo,
mene pa zanima a slučajn kdo pozna kak program, oz ima idejo kako nardit neki podobnga temu. Torej iščem program, ki bi mi omogočal pregledovanje mailov, ki pa v resnici niso maili, iz strani kjer oglašujem svoj hotel.
in ker imam podobnih strani več, in ko želiš preverit ali imaš rezervacijo, se moraš prijavit na usakega posebej in od tam prevzet podatke, odpret gmail odpisat etc
torej iskani program bi mi omogočal da bi vse prispele bookinge, ki jih dobim od več ponudnikov, urejal kar preko tega programa. Sprejem (kot mail), odpisovanje, hranjenje podatkov o gostih.
če kdo kaj podobnega pozna ima kakšno izkušnjo več, dobrodošlo!
Hvala, lp
mene pa zanima a slučajn kdo pozna kak program, oz ima idejo kako nardit neki podobnga temu. Torej iščem program, ki bi mi omogočal pregledovanje mailov, ki pa v resnici niso maili, iz strani kjer oglašujem svoj hotel.
in ker imam podobnih strani več, in ko želiš preverit ali imaš rezervacijo, se moraš prijavit na usakega posebej in od tam prevzet podatke, odpret gmail odpisat etc
torej iskani program bi mi omogočal da bi vse prispele bookinge, ki jih dobim od več ponudnikov, urejal kar preko tega programa. Sprejem (kot mail), odpisovanje, hranjenje podatkov o gostih.
če kdo kaj podobnega pozna ima kakšno izkušnjo več, dobrodošlo!
Hvala, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prilagodljiva aplikacija za vodenje aktivnostiOddelek: Programska oprema | 1463 (1182) | rokolaric |
» | [Java] Kako imitirati spletni brskalnik?Oddelek: Programiranje | 1563 (1409) | dunker |
» | 3D grafiOddelek: Programska oprema | 2022 (2022) | zaj_tam |
» | Net na Nokii 6300 via PC preko Bluetooth-a?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1216 (1216) | iskra |
» | Problemi z dlančnikom iPaq 3630Oddelek: Pomoč in nasveti | 748 (690) | ToniT |