Forum » Izdelava spletišč » Kako uplovdam domačo stran
Kako uplovdam domačo stran
MRB0rYS ::
LP
Imam eno vprašanje glede domače strani.
Sem še zelen, zato ne znam spraviti tega kar sem napisal v beležnico v WWW.
Prostor imam na volji sam ne vem kako naj to uplovdam kar sem nardil ples help.
Pa lepo razlošte vse od začetka
HVALA
Imam eno vprašanje glede domače strani.
Sem še zelen, zato ne znam spraviti tega kar sem napisal v beležnico v WWW.
Prostor imam na volji sam ne vem kako naj to uplovdam kar sem nardil ples help.
Pa lepo razlošte vse od začetka
HVALA
b0rys
Sims ::
FTP jaš z Windows Commander(Total Commander)
http://www.ghisler.com/name.htm
P.S.
Uvodna stran (main page) naj bo index.html
http://www.ghisler.com/name.htm
P.S.
Uvodna stran (main page) naj bo index.html
DC- ::
Uporabs enga od tistih ftp programov se povezes na ftp.volja.net kjer vneseš svoje uporabniško ime in geslo za voljo ter z upload komando nalozis vse na streznik.
DC-
DC-
Najlepša hvala ratalo mi je.
Sam neki me še zanima če mi kdo na hitro odgovori in seveda lepo razloži.
Nekaj slik sem dal kjer kažejo bližnico na moj comp samo tam se pa ne vidijo ali jih moram poslat tja na ftp.volja.net. sam pol bi mogu ja pot tudi vnesti to kjer so slike ali kaj.
Sam neki me še zanima če mi kdo na hitro odgovori in seveda lepo razloži.
Nekaj slik sem dal kjer kažejo bližnico na moj comp samo tam se pa ne vidijo ali jih moram poslat tja na ftp.volja.net. sam pol bi mogu ja pot tudi vnesti to kjer so slike ali kaj.
b0rys
Matek ::
Veš kako naredi, ko maš sliko in moraš vnesti vir, vnesi recimo "slike/slika1.gif" (brez narekovajev), potem pa naredi na strežniku mapo slike in daj tja noter slika1.gif Potem bi ti moralo na strani pravilno prikazati.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Ej hvala madmanmato ampak ni mi ratalo vse sem naredil tako kot si rekel pa se ne pokažejo slike. Mapo sem naredil v eksplorerju pa jo prenesel z fajli na strežnik, pa brez narekovajev pa točno tako kot si ti napisal pa ne gre kako to.
takole zgleda v beležnici "img src=slike\slika1.jpg" brez narekovajev
takole zgleda v beležnici "img src=slike\slika1.jpg" brez narekovajev
b0rys
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MRB0rYS ()
Tody ::
Em eno vprašanje (:
A si mazohist ali pa se bi res rad tooooliko naučil htmlja da si šel z notepadom pisat html ???
A si mazohist ali pa se bi res rad tooooliko naučil htmlja da si šel z notepadom pisat html ???
david ::
a bo tole spet ratala ena debata "notepad v wysiwyg html"
naj povem - wysiwyg editorji pridejo prav pri kaksnih simple zadevah, ko se pa enkrat lotis kaksnega kompleksnejsega projekta, ti pa te zadeve ponavadi ne pomagajo prevec ... tako da ti ne preostane nic drugega, kot notepad, ali pa kaksn bolj fancy txt editor, ki obarva kodo
aha, dw mislim tudi zraven, da ne bo slucajno kdo zacel kej s tem
naj povem - wysiwyg editorji pridejo prav pri kaksnih simple zadevah, ko se pa enkrat lotis kaksnega kompleksnejsega projekta, ti pa te zadeve ponavadi ne pomagajo prevec ... tako da ti ne preostane nic drugega, kot notepad, ali pa kaksn bolj fancy txt editor, ki obarva kodo
aha, dw mislim tudi zraven, da ne bo slucajno kdo zacel kej s tem
Sims ::
probaj, vse slike,animirane gife,frame,index.html... vse mej na disku v enem direktoriju, nič pod direktorijev.V strani popravi linke do slik pa vsega, da bo zgledalo kako pač hočeš. Pol pa vse ftp-jaj. Ni sicer tako pregledno...
Ej hvala vsem ki ste mi pomagali ratalo mi je. Samo nekaj še ččččč-jev pa ž jev ne piše pisal sem v coffeecup editor.
zakaj ne piše č - jev
pa še link do strani ki se še gradi Boris
zakaj ne piše č - jev
pa še link do strani ki se še gradi Boris
b0rys
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MRB0rYS ()
njok ::
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-2">
Pol mores pisat posebne znake na tak nacin:
Za druge ob tej uri ne vem na pamet, sem ti napisal samo da si bos predstavljal
Pogooglaj malo.
Pol mores pisat posebne znake na tak nacin:
- č - č
- č - Č
- š - š
- Š - Š
Za druge ob tej uri ne vem na pamet, sem ti napisal samo da si bos predstavljal
Pogooglaj malo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen program mi svetujete ? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6197 (5385) | webfreak |
» | Postavitev spletne strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 1354 (1225) | Tody |
» | Volja- ali moraš imeti program da uploadaš fajle za spletno stran?Oddelek: Omrežja in internet | 1244 (1035) | Spajky |
» | Navdih za mod ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1226 (896) | C_maniak |
» | kako uporabljati volja ftp*Oddelek: Omrežja in internet | 2885 (2467) | sidney |