Forum » Pomoč in nasveti » Sprememba particije na disku
Sprememba particije na disku
vijavajovci ::
Živjo,
glede na to da tu mrgoli takih, ki se z računalnikom malo bolj znajdejo kot jaz bi vas prosil za naslednji nasvet.
Pred kratkim sem kupil nov računalnik in namestil originalen Windows 7. Pri ustvarjanju particije diska sem se nekoliko uštel in za disk D namenil po moji presoji malo preveč prostora. Zdaj imam na disku C: 600GB in na D: okoli 300GB.
Ali lahko glede na to, da diska D niti še formatiral nisem, kaj šele uporabil za shranjevanje, zmanjšam prostor na D-ju za 200GB in ga dodam C-ju?
Res hvala vsem, ki mi boste priskočili na pomoč!
glede na to da tu mrgoli takih, ki se z računalnikom malo bolj znajdejo kot jaz bi vas prosil za naslednji nasvet.
Pred kratkim sem kupil nov računalnik in namestil originalen Windows 7. Pri ustvarjanju particije diska sem se nekoliko uštel in za disk D namenil po moji presoji malo preveč prostora. Zdaj imam na disku C: 600GB in na D: okoli 300GB.
Ali lahko glede na to, da diska D niti še formatiral nisem, kaj šele uporabil za shranjevanje, zmanjšam prostor na D-ju za 200GB in ga dodam C-ju?
Res hvala vsem, ki mi boste priskočili na pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklenjene datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 802 (669) | rook912 |
» | Premik pagefila na drugo particijoOddelek: Operacijski sistemi | 969 (836) | k4vz0024 |
» | Windows 7 namestitev brez izgube podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 3282 (2896) | zile |
» | Nerealna kapaciteta diska ob instaliranju OSOddelek: Operacijski sistemi | 1764 (1309) | bluefish |
» | Windows Vista - prostor particije?!Oddelek: Operacijski sistemi | 2832 (2545) | Veron |