Forum » Pomoč in nasveti » ATI Stream Processing
ATI Stream Processing
Uros2213 ::
Zanima me,ce ima kdo ze kaksno izkusnjo.Ce koga zanima kaj je to Ati stream.Na kratko,uporaba gpu-ja kot nekaksna pomoc cpu-ju(hitrejsa obdelava podatkov).Meni zal se ni uspelo pohitrit kaksne aplikacije,najbolj me zanima uporaba pri raznih simulacijah(SolidWorks,Autodesk Inventor,...).No ce je komu ze mogoce uspelo pohitrit kaksno simulacijo (no katerokoli aplikacijo) bi prosil za pomoc.
Ce koga se kaj zanima,naj mi to sporoci.
Hvala Uros
Ce koga se kaj zanima,naj mi to sporoci.
Hvala Uros
Senitel ::
Človek... Ne moreš kar zamahnit s čarobno palčko in bo aplikacija uporabljala GPU. Aplikacija mora bit kodirana s tem v mislih!
Senitel ::
Pa ne gpgpu! Kar imajo trenutno je klasičen opengl, torej grafika. To o čemer ti govoriš je povsem druga zadeva.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko je vreden tale laptop? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21783 (20156) | zuz3k |
» | Profesionalni FermiOddelek: Novice / Grafične kartice | 11859 (10804) | Jst |
» | GF6800GT --> NvidiaQuadro firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6843 (5664) | MarkoV |
» | Navijanje novega Semprona Palermo 3100+Oddelek: Novice / Procesorji | 3454 (3105) | OZZY |
» | Kako flešati LIteona 451sOddelek: Strojna oprema | 928 (870) | All |