» »

AJAX in PHP programiranje

AJAX in PHP programiranje

xuân_nguyęn ::

Iščem nekoga, ki bi mi napisal skripto v kombinaciji PHP in AJAXa. Potrebujem namreč omaro za avatarja (kot en dressup game, sam ne u flashu :D). Pač razmišlal sem, da bi imel en okenček z predmeti, ki ji lahko oblečeš na avatarja in potem ko bi kliknu na tist predmet, bi se ti v okenčku nad njim pojavil layer. No tu smo že pri javasscriptu, namreč tukaj sem mislil da bi uporabil sortable (jQuery ali pa alternativo) in pač ko bi s pomočjo javascripta sortiral layerje, bi se na levi strani, kjer bi bil prikazan tvoj avatar spreminjal z-index stvari in potem ko bi bil zadovoljen z stvaritvijo bi pritisnil shrani in v phpju naredil sliko in jo shranil na server (makeimage)... To je to, če ma pa še kdo kakšno vprašanje pa kar pogumno...

techfreak :) ::

In koliko si pripravljen za to plačati?

za samo skripto bi dal od 20-30 EUR, ker bom styling itak sam naredu in use...

sori sam cena je čist realna... glede na to da itak uporabiš jquery pa sortables skineš s kkšnga tutoriala pol pa samo še z z-indexom povežeš, PHP side of the script lahko pa jst napišem če je komu problem

AndyS ::

Najcenejš boš sam čez pršu

se mi je zdelu ja...

iggy ::

Če je tok džabe boš pa ja sam naredu ;)
Hey, you're fat!

nodrim ::

halo, cena je za 1 uro dela recimo .. 1 uro boš že ti samo razlagal kaj bi sploh rad .. škoda časa od kogarkoli ...

no sepravi 1 uro jaz razlagam 1 uro boš pa kodo pisal, sepravi okol 20, 30 EUR in vrjem za tak mejhn projektek bi sam od moje lenobe zaslužu, res je težko dol potegnt script.aculo.us pa malo svoje kode spisat. Don't like that you ain't doin that for money you moneygrabbin webscaming internetmonkey :P

nodrim ::

Ko bi še kdaj kak programerski "projektek" trajal samo 1 uro ja 8-)

technolog ::

Vsaj 200EUR je realna cena za tole kar si napisal.

TKo da ja, sam napiš pa si zravn meri čas pa nam potem sporoči.

HardFu ::

Se strinjam, ne vem zakaj podcenjujes svoj projekt in si pameten kako se hitro to naredi. Ko bos naredil nam sporoci stevilo ur, pa bomo vidli.
http://codeable.io

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna trgovina z enim izdelkom

Oddelek: Izdelava spletišč
4615117 (12774) Vice
»

Ocena projekta - spletna aplikacija

Oddelek: Programiranje
233059 (2228) Goldee
»

Prosim za pomoč pri oceni računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
131191 (979) Brias
»

Kam letos na morje?

Oddelek: Loža
179178 (8147) T0RN4D0
»

Oskarji 2010 za pirate nezanimivi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
5418171 (15782) Bor H

Več podobnih tem