Forum » Strojna oprema » usb 2.0 mpeg4
usb 2.0 mpeg4
gansta ::
Lep pozdrav,
zanima me, če ima kdo v LJ preko usb "tv tuner" s podporo mpeg4? Kako mu lovi s tisto originalno antenco, oz. katere kanale. Če ima kdo več izkušenj... Kako je z HD, katere kodeke mora imeti takšna zunanja kartica?
hvala
zanima me, če ima kdo v LJ preko usb "tv tuner" s podporo mpeg4? Kako mu lovi s tisto originalno antenco, oz. katere kanale. Če ima kdo več izkušenj... Kako je z HD, katere kodeke mora imeti takšna zunanja kartica?
hvala
- spremenil: gansta ()
lebang1 ::
Ja imam,
lovi vse kanale (multiplex a in b) z originalno antenco zna včasih malo prekinjati, zato sem priklopil na bolšo sobno anteno in dela brez problemov (kjer prej analogno skoraj ni lovilo digitalno dela prav vredu). Še ena opomba, ko govoriš po mobitelu signal od televizije crkne.
lp
lovi vse kanale (multiplex a in b) z originalno antenco zna včasih malo prekinjati, zato sem priklopil na bolšo sobno anteno in dela brez problemov (kjer prej analogno skoraj ni lovilo digitalno dela prav vredu). Še ena opomba, ko govoriš po mobitelu signal od televizije crkne.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kitajske antene za ojačanje wifiOddelek: Pomoč in nasveti | 1637 (1286) | SeMiNeSanja |
» | Montnje 2.4GHz signalaOddelek: Strojna oprema | 3532 (3068) | Robi :P |
» | Wireless WIFI antenaOddelek: Omrežja in internet | 8302 (7541) | hodor |
» | Tv sprejemnik USB preko računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1680 (1593) | dmk |
» | Kako narediti sobno anteno?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2076 (1939) | SkIDiver |