Forum » Programiranje » Problem pri Visual Basic.NET
Problem pri Visual Basic.NET
neonX ::
pozdravljeni,
imam eno vprašanje, namreč v Visual Basicu.NET uporabljam komponento od Microsofta "WebBrowser". Zanima pa me kako naj najbolj enostavno onemogočim desni miškin klik pri tej komponenti. Pričakujem primer.
imam eno vprašanje, namreč v Visual Basicu.NET uporabljam komponento od Microsofta "WebBrowser". Zanima pa me kako naj najbolj enostavno onemogočim desni miškin klik pri tej komponenti. Pričakujem primer.
- spremenil: neonX ()
petrusko ::
Vključi v aspx stran en JavaScrip (na netu jih je precej), ki ti onemogoča desni klik, drugače pa ti tega ne svetujem ker je do uporabnikov (po mojem mnjenju - neprijazno )
LP Peter
LP Peter
neonX ::
pozdravljen, javascript ne pride prav. zato ker rabim za informacijski sistem in mora biti zaradi varnosti onemogočeno. čimprej bi rabil odgovor - no primer!!
Gandalfar ::
zakaj ne lovis v svoji aplikacijo WM_RIGHTMOUSECLICK (nekaj v tem smislu) dogodek in ga pac skenslas, ce je recimo storjen v tej pa tej kontroli?
StratOS ::
Zanima pa me kako naj najbolj enostavno onemogočim desni miškin klik pri tej komponenti. Pričakujem primer.
Kak proggy pa delas ?
Kak pomemben zgleda ?
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opravilna vrsticaOddelek: Pomoč in nasveti | 7956 (7280) | JOKER |
» | Onemogočanje desnega klika in kopiranje vsebineOddelek: Izdelava spletišč | 1585 (1258) | Dualis |
» | particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 963 (874) | smetko |
» | dva različna profila v Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 875 (875) | StratOS |
» | [divxvid] E:MAX predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3370 (1679) | pin9o11 |