» »

Hamachi kot VPN server

Hamachi kot VPN server

nuclear ::

Zdravo. Ne spoznam se najbolje na VPN stuff, na internetu sem bral, da je možno s hamachijem ustvarit VPN server in accessat ta strežnik doma od drugod.

Moj problem je, da imamo v študentskem domu blokirane porte, in ni možno igrati Counter Strike Source.
Je možno kako nastaviti Hamachi, da bi se konektal na ta VPN server doma, in bypassal firewall študenta?

Upam, da razumete kam merim?

lp, nuke
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

Adrijan0 ::

Mi igramo c&c v študentskem, preko hamachija. Zakaj pa CSS ne moreš igrat mi pa ni jasno, ker tle usi prek lana en kup iger igrajo. Si zagotov da je problem v portih?

Lonsarg ::

VPS client mislim da ima bilokatera verzija windowsa že notri,samo add new connection greš pa VPN dodaš. Za VPN server(torej domači komp), je pa tale Hamachi eno od možnih rešitev da se inštalira.

nuclear ::

Ok takole je.

Ko hočem igrati Starcraft 2, se mi noče povezati na Battle.net ker potrebuje port 1219(nekaj takega), da se igra online.

Hočem, pa uporabiti torej svojo povezavo doma, da bi lahko bypassal firewall v študentu, da bi lahko uporabljal povezavo od doma in igral SC2(malo večji ping, ampak je hiter internet doma)..

To je razlaga za tebe Adrijan0.

Azgard, ti pa mislim, da si razumel. Bom probal!
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

dvince ::

kaj hamachi prikrije vse porte??

Igram en MMORPG, pa bi rad ostal anonimen:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vpn povezava

Oddelek: Pomoč in nasveti
93429 (2648) slitkx
»

Google Apps - blokirani gmail strežniki - pomoč?

Oddelek: Omrežja in internet
152384 (2014) qhar
»

WinXP in VPN (virtual private network)

Oddelek: Operacijski sistemi
192288 (1920) OmegaBlue
»

VPN (nastavitev IPjev)

Oddelek: Omrežja in internet
103497 (3218) SasoS
»

VPN med 2x WinXP?