» »

Izgradnja spletne trgovine

Izgradnja spletne trgovine

AklAm ::

Delam teoretično primerjavo (seminarska za družboslovno fakulteto) med različnimi opcijami za postavitev spletne trgovine in ne znam ocenit nekaterih možnosti. Bi mi lahko pomagali z naštevanjem znanj, ki jih mora imet nekdo, ki:

- želi sam napisat kodo za online trgovino (katalog + košarica + atomatizacija plačevanja s kreditnimi karticami)
- želi trgovino naredit s pomočjo templatea (ga zloudat, prilagodit kodo in naložit na svojo domeno - torej ne le vnos izdelkov v nek že izgrajen sistem na netu).

Moje predstave sežejo natančno do preproste html spletne strani s css-om in kakšnim majhnim java dodatkom. Kaj od tu naprej? Na netu najdem le nekaj zaposlitvenih oglasov za programerje spletnih trgovin - se lahko zanesem na opisane zahteve?

Zelo hvala!

Pimoz ::

1. možnost:
client side: (X)HTML in CSS in JavaScript
server side: Java ali PHP ali ASP in SQL
+ velik razpon znanja programiranja spletnih strani (čene je bolje da se stvari sploh ne loti ali pa naj izbere 2. možnost)

2. možnost:
client side: ostane isti če hoče zadeve prilagajati
server side: če hoče zadeve prilagajati mora imeti znanje jezikov v katerih je zadeva spisana (glej zgoraj), SQL malo manj saj baze ponavadi ni potrebno urejati
+ uporaba APIja za dostop do plačilnih metod (če sem se prav izrazil-zadeve nisem nikoli upeljeval tako, da o njej nimam pojma samo neke bežne predstave kako bi lahko potekalo)

AklAm ::

Primož, hvala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cena izdelave spletne aplikacije

Oddelek: Izdelava spletišč
235695 (4807) 111111111111
»

Kaj se učiti

Oddelek: Izdelava spletišč