» »

izpit

izpit

vanesa19 ::

živjo.
imam vprašanje. začela sem delati izpit za avto. danes sem se dobila z inštruktorom da sem mu dala zdrav.potrdilo in sma se zmenla pa vožnjo v torek. jaz pa še nimam naretega cpp-ja, a lahko sploh voziš brez tega. al je pač prva ura tak poligon pa za to še ne rabiš?
lp

t-slav ::

Če maš narejen CPP v avtošoli je to dovolj, da lahko začneš vozit. CPP morš met narjen predn te inštruktor prijavi na izpitno vožnjo.

Vsaj v mojih časih je blo tak...

LP
T

vanesa19 ::

ne nimam še naretega cpp. torej vozim lahko jaz, vmes pa naredim cpp. glavno da ga naredim pred izpitno vožno?

chucki ::

Cpp moraš imeti narejen predno začneš voziti. Občinske teste pa narediš pred izpitno vožnjo, oziroma nekje proti koncu.

St235 ::

Da ne bo zmede. Tako teorija kot praksa imata interno in eksterno preverjanje znanja.

Teorija oziroma CPP ima predavanje in interno preverjanje v avtošoli PREDEN lahko začneš vozit. Potem pride še do eksternega oziroma državnega preverjanja, ki ga moraš opravit preden greš na končni preizkus vožnje.

Torej če si bila na predavanjih CPP potem lahko začneš vozit. _Načeloma ko pokličeš na vtošolo te tako ali tako najprej usmerijo na tečaj CPP.

KoMar- ::

In zakaj ne pokličeš inštruktorja? Je bilo bolj smiselno se registrirat na nek tehnološki forum, da to vprašaš?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izpit za A kategorijo, CPP, republiški,...

Oddelek: Loža
62436 (2253) betmen
»

Izpit za avto

223636 (2455) galu
»

Vozniški izpit (strani: 1 2 )

5616846 (14758) CleanPower
»

Izpit za avto