Forum » Pomoč in nasveti » Ne pridem do diska
Ne pridem do diska
pol3ni ::
Kolega mi je prinesel ta disk http://support.wdc.com/product/download...
in pravi da ga mu v upravitelju naprav zazna v raziskovalcu pa ne more dostopat do njega.
Isti problem je pri meni do njega pridem preko upravitelja diskov vendar mi javlja da je zaščiten pred pisanjem.Imam windows 7 64 bit
in pravi da ga mu v upravitelju naprav zazna v raziskovalcu pa ne more dostopat do njega.
Isti problem je pri meni do njega pridem preko upravitelja diskov vendar mi javlja da je zaščiten pred pisanjem.Imam windows 7 64 bit
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
Duhec ::
Mogoče je zaščiten.
Klikni na enoto E: (virtual cd), ki ga je naredil WD My Book, ko si ga priklopil v sistem.
Tam naj bi bil SW za vse, enkripcijo, password zaščito datotek, SmartWare....
http://www.wdc.com/wdproducts/wdsmartwa...
Klikni na enoto E: (virtual cd), ki ga je naredil WD My Book, ko si ga priklopil v sistem.
Tam naj bi bil SW za vse, enkripcijo, password zaščito datotek, SmartWare....
http://www.wdc.com/wdproducts/wdsmartwa...
Še vedno ne vem kako naj si s tem pomagam
G:je daemon tools
G:je daemon tools
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pol3ni ()
Mogoče je ravno Deamons kriv. Ne vem, izklopi disk, za test deinštaliraj Deamons tools, restartaj sistem in ponovno vklopi WD disk.
Navadno ti WD naredi virtualno cd/dvd enoto in tam imaš ves SW kot sem napisal in dal link.
Navadno ti WD naredi virtualno cd/dvd enoto in tam imaš ves SW kot sem napisal in dal link.
Sem probal tudi pri sestri na prenosniku in ima naložen samo osnovne programe za študij brez raznih navideznih pogonov in druge krame pa je problem popolnoma isti
Pa je ta disk že kdaj deloval v kakem sistemu ? So kakšni podatki gor ali je prazen ? Je tvoj kolega kaj zaklepal disk?
Tule je ena rešitev vendar je poseg v Register kjer moraš biti zelo pazljiv, da ne spremeniš kaj drugega. Če nisi vešč to raje opusti.
Tule je ena rešitev vendar je poseg v Register kjer moraš biti zelo pazljiv, da ne spremeniš kaj drugega. Če nisi vešč to raje opusti.
Ja disk je deloval normalno sedaj je samo namestil windowse na novo pa se je stvar ustavila.Bom probal še to in ti javim.
Hvala
Še nekaj, to sem našel tudi sam samo v registru sploh nimam opcije StorageDevicePolicies
ampak je zadnja opcija samo storage tam na desni pa je prazno
Hvala
Še nekaj, to sem našel tudi sam samo v registru sploh nimam opcije StorageDevicePolicies
ampak je zadnja opcija samo storage tam na desni pa je prazno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pol3ni ()
gorenjc ::
Eden od vzrokov bi bil lahko daemon Tools. Ta dela težave že pri usb ključih( pogon od usb-ja ni viden).
Vse to mi je jasno samo zakaj potem pri sestri na prenosniku ista stvar,pa nima nobenih virtualnih pogonov.Enostavno ne pridem do diska ,da bi ga lahko formatiral ali se da preko kakšnega programa to zrihtat
Kakšen je točno model zunanjega diska? Je na Usb hub-u na katerega je priklopljen disk, vklopljeno varčevanje z energijo?
Najdu en program za formatiranje kjer mi ga zazna,vendar je zdaj glavni problem ki ga javi program ta da je disk zaščiten pred pisanjem oz device media is write protected.
Kako naj se rešim tega
Kako naj se rešim tega
Kakšen status ima disk med usb napravami?Če je možno, naj se proba disk priklopiti s krajšim usb kablom.Tukaj je še nekaj nasvetov na to temo.
S krajšim kablom sem že probal nič boljše-kot pravim sedaj do diska pridem ampak enostavno ga ne morem formatirat ker mi javlja disk zaščiten pred pisanjem
Zadevo sem trenutno opustil te zadnje variante nisem probal.Ali je možno da bi bil disk v okvari,ker kolega pravi da ga bo nesel na servis.Ker ima še dva zunanja diska pa mu normalno delata. Ko bo rešitev znana vam javim kaj je bilo.
Hvala vsem ki ste mi pomagali
Hvala vsem ki ste mi pomagali
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje USB-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1767 (1695) | hojnikb |
» | Zunanji trdi disk-problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1831 (1603) | hanibal08 |
» | Kar naekrat mi ne zazna zunanjega diska. Disk kaže vse znake "življenja"Oddelek: Pomoč in nasveti | 6929 (6438) | solatko |
» | Zanimiv problem z zunanjim trdim diskomOddelek: Strojna oprema | 1010 (827) | Duhec |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7575 (6409) | Lyon |