» »

Microsoft Power Point - kako vstaviti zvoke, da bo delal zvok na vseh drugih računalnikih

Microsoft Power Point - kako vstaviti zvoke, da bo delal zvok na vseh drugih računalnikih

rezator ::

Pozdravljeni.

Imam pa naslednjo težavo. Za mamo (ki je učiteljica) sem delal neko predstavitev. Ker se ne spozna na Power Point najboljše, sem ji jaz priskočil na pomoč. Vse sva naredila, da bo delalo tako kot more, vendar ne.

Težava je sledeča. V PP naredim predstavitev, in v par slajdov sem vstavil zvočne datoteke. Na tem računalniku, na katerem sem delal predstavitev zvoki delajo. Na drugih niso. Sem se spomnil, da moram dati tudi zvoke na USB ključ, na katerem je tudi PP predstavitev in zvoke vstavil ponovno, da lahko PP "bere" zvoke iz USB ključa. Ko sem to naredil in probal, na mojem prenosniku, je bila stvar ista kot prej. Ni delalo. Potem sem kliknil ikono, katero kliknem da predvaja zvok, in pogledal izvor zvočne datoteke. Peše I:datoteka na usbju. In potem ko vstavim v prenosnik mi je USB pod F in seveda da nebere, ker cilj ni pravi. In pa ker nevem, pod katero oznako bo USB ključ, ko bo ona rabila predstavitev, nevem kaj naj zdaj naredim.

Zanima me to, kako bi lahko zrihtal to, da bi delalo, negelde na to pod kaj je USB, pod I, F ali pa celo P.

LP Peter.
Some people feel the rain. Others just get wet.

darkolord ::

Naredi Package.

V 2007: Office -> Publish -> Package for CD
V 2010: File -> Save & Send -> Package Presentation for CD

Aja in pa še to, v šoli imajo Office 2003. Tako da nebo šlo to kar praviš. Ali pač bo?

darkolord ::

Bo šlo, samo v 2003 se to nahaja pod File -> Package for CD

To seveda uporabiš na računalniku, kjer si naredil predstavitev oz. kjer predstavitev deluje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darkolord ()

Naredil sem ga v 2007. A potem dam v 2007: Office -> Publish -> Package for CD, potem pa shrani PP kot 97-2003 in bo delalo? Evo poročam če dela, čez min.

Super dela. Hvala ti darklord.:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rezator ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Office 2010 beta javna (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
559570 (5649) Ashrack
»

USB zazna, vendar ne prikaže ničesar

Oddelek: Pomoč in nasveti
164577 (4389) reeves
»

word 2003/2007

Oddelek: Programska oprema
72799 (2716) rajko
»

Fedora core 5 in UPS mustek powermust 600, ter odčitavanje temperatur

Oddelek: Operacijski sistemi
91381 (1299) Saintek
»

Debian stable in Ati Rage 128 (Xpert 2000)

Oddelek: Operacijski sistemi
101089 (1048) moj_nick

Več podobnih tem