» »

motnje na monitoru

motnje na monitoru

KontraCepec ::

imel sem 15'' monitor. Čez svetle barve so pogosto tekle temne črte. Isti monitor zdaj uporabljam na drugem računalniku in dela normalno. Na tist računalnik pa sem priklopil 17'' in spet se pojavljajo črte.

Po moje gre za neke elektro magnetne motnje. Odlopil sem zvočno, mrežno, modem, usb2 - isto. Imam še 80gb disk, 2cdroma, 350w napajalnik, gigabyte ploščo. Zraven monitorja je štekar (30 cm stran). Črta se pogosto pojavi, ko premaknem miško.

Kako naj to rešim?

bruhanje ::

Možno da je grafična... nekoč mel iste probleme pr Matrox G450 (stari draverji). Če je tvoj monitor občutliv na miško, po je to zihr neki v kišti, kaj pa, pa nism shure.
Osama ma vas rad!

Matty ::

Mislm, en je bruhanje drug pa kontracepec... no comment..

Skoraj sigurno je graficna...Sam sem imel podobne probleme pri matroxu g400 SH, in ko sem ga zamenjal v trgovini za drugega so bili isti problemi... (ko sem vse skupaj zamenjal za g400max je bilo problemov konec)... To se je pojavljalo ob 3D grafikim in se posebej videlo ob belem (svetlem) ozadju...

In za isto boleznijo boleha tudi Matrox Parhelia (luni je v enih komentarjih pred nekaj tedni dajal linke)..

Mozno je da imas v blizini tudi kaksen telefon... Npr. oddajnik za kak brezzicni telefon...

KontraCepec ::

smešno je da imam ravno gf2 400 mx. Stara je 2 mesca, mi bojo priznali garancijo in jo zamenjali?
5km stran je oddajnik mislim da za televizijo, ampak noben drug v vasi nima problemov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19319623 (13139) Ursus
»

išče se 9100 ali 8500 z dvema ramdacoma

Oddelek: Kaj kupiti
181154 (827) ||_^_||
»

Matrox grafa

Oddelek: Strojna oprema
91306 (1124) kuglvinkl
»

Zadnja anketa o grafičnih kartah - Matrox