Forum » Strojna oprema » RS232->USB?
RS232->USB?
Phoebus ::
Sem razmisljal. Ni bolelo :) In prisel do vprasanja - a obstaja adapter iz RS232 na USB?Kje se ga dobi?Kolk kaj stane? Ce seveda obstaja. Pa vem, vem, da bi bla taka varjanta POCAAAAAASNA, ampak - na staro masino bi lahko priklopil digitalca (razmisljam o starejsem laptopu).
Red_Mamba ::
v prodajnem servisu revije svet elktronike dobiš lahko že komplet za podrobnosti vprašaj urednika Jureta Mikelina pa ti bo bolj točno povedal. Sem pa videl da je bilo to objavljenu tudi v eni od prejšnjih številk.
Brane2 ::
Hmm, to se mi ne zdi ravno optimalna rešitev.
Recimo da nardiš USB<--->COMport konvertor. Kje boš dobil driver za to zadevo in kaj ti garantira, da boš s to kombinacijo lahko pretakal podatke iz fotoaparata ?
Kašen prenosnik pa to imaš, da ni na voljo COMporta ?
Recimo da nardiš USB<--->COMport konvertor. Kje boš dobil driver za to zadevo in kaj ti garantira, da boš s to kombinacijo lahko pretakal podatke iz fotoaparata ?
Kašen prenosnik pa to imaš, da ni na voljo COMporta ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aplikacija na podlagi računalniške igre dovoljena?Oddelek: Mobilne tehnologije | 929 (707) | BivšiUser2 |
⊘ | Kako se pripravit na razgovor za službo?Oddelek: Loža | 11539 (9702) | Gandalfar |
» | eknjige v sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25626 (22684) | Ales |
» | Nadležno bleščanje na HP notebooku z "reflective displayem"Oddelek: Pomoč in nasveti | 2030 (1826) | Utk |
» | NTP (Network Time protocol) adapterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2505 (2116) | Dagy |