Forum » Omrežja in internet » kako prenest datoteko najhitrej prek neta?
kako prenest datoteko najhitrej prek neta?
jlpktnst ::
No kaj mi predlagate? Datoteke so manjše od 1mb, čimhitreje in naj bo PREPROSTO (ter zastonj)
- e-mail je preneroden in prepočasen
- irc - dcc send - lepo, vendar iz neznanih razlogov nekaterim ne dela (ima kdo kakšno idejo?)
...
LP
- e-mail je preneroden in prepočasen
- irc - dcc send - lepo, vendar iz neznanih razlogov nekaterim ne dela (ima kdo kakšno idejo?)
...
LP
Gandalfar ::
ftp, web? :)
edonkey, kazaa, freenet, gnuttela ... la la la :> WinMX :>>
upostevi samo prve 3 predloge :)
u ja
rsync ;)
edonkey, kazaa, freenet, gnuttela ... la la la :> WinMX :>>
upostevi samo prve 3 predloge :)
u ja
rsync ;)
TESKAn ::
Lepo fajle zazipaj in jih pošlji po epošti.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
undefined ::
DCC - Direct Client Connect. Ponavadi ne dela, če ima kdo nastavljen firewall v nastavitvah. Drugače ni nič počasnejši od ostalih variant, meni pa se povrhu zdi še najbolj praktična rešitev.
smilyxx ::
jap dcc rula. Če ne dela mal pa optionsih pobrskaj pa bo. ALi pa če imaš proxy obkljukaj opcijo initiate dcc through firewall....
Lp
Lp
Save water.
drink beer.
drink beer.
jlpktnst ::
// bluzenje
/*
Hm ja kako ftp?? kje bi dobu program za server, free? win2k
Glede dcc senda pa - ni vzrok pr meni - pa še on na drugi strani je pogledu pa nc ... bad - reče failed connection, ko da on lepo accept se meni nč ne zgodi, tk ko da nebi - oba imava dial-up
Glede ostalih donkeyev pa tega nimam pojma kaj to je, gnutela - a se da direct connect, ker jaz hočem samo 1mu tipu (al pa 2ma) poslat zadevo, pa to je sekr pogosto tk da more bit hitro, mail pa je slab.
*/
Sicer pa hvala, bom se mal glede irca preveru, pa če ma kdo kak link glede ftp (kako, s čim) bi prosu zanj.
LP
/*
Hm ja kako ftp?? kje bi dobu program za server, free? win2k
Glede dcc senda pa - ni vzrok pr meni - pa še on na drugi strani je pogledu pa nc ... bad - reče failed connection, ko da on lepo accept se meni nč ne zgodi, tk ko da nebi - oba imava dial-up
Glede ostalih donkeyev pa tega nimam pojma kaj to je, gnutela - a se da direct connect, ker jaz hočem samo 1mu tipu (al pa 2ma) poslat zadevo, pa to je sekr pogosto tk da more bit hitro, mail pa je slab.
*/
Sicer pa hvala, bom se mal glede irca preveru, pa če ma kdo kak link glede ftp (kako, s čim) bi prosu zanj.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mIRC: DCC send mi prek routerja ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 3211 (2904) | CaqKa |
» | IRC težave (DCC prenos)Oddelek: Omrežja in internet | 1364 (1178) | Uporabnik |
» | DCC deluje ne spljoh.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1013 (888) | Simulacrum |
» | IRCOddelek: Omrežja in internet | 1028 (826) | mitsui |
» | DCC Send Ne Dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1116 (998) | phladnik |