Forum » Pomoč in nasveti » Po enem tednu na winxp zgubim performance za skor 50%!
Po enem tednu na winxp zgubim performance za skor 50%!
Marabela ::
Spet se mi je to zgodl! Če mam en cajt winxp kr zgbim na performance, če pa ma naov naložim pa je ful bolš preformance, kake 5 dni dela res cool (1300 3dmarks, potem pa kar en dan pade, in je po enmu tednu iz 1300učeri zdej 800. Pa a je to kšn naključje da iz petka na soboto zmerom pade performance?
K prejšn petk se mi je isto nardil odkr mam novo grafo, prej sm mu vooodooja zdej mam GF2 pro64mb, plata abit VA6, ram256, C466@525.
A kj veste kaj je za narest da pridem iz 800 pik nazaj na 1300?
K prejšn petk se mi je isto nardil odkr mam novo grafo, prej sm mu vooodooja zdej mam GF2 pro64mb, plata abit VA6, ram256, C466@525.
A kj veste kaj je za narest da pridem iz 800 pik nazaj na 1300?
freejack ::
iz 1300 na 800? To še ni nič. Jst sn za foro včeraj probal 3D Mark zagnat, pa mi je namesto prejšnjih 4081 pokazalo neki mal čez 3200. Kake finte ravno ni, je pa priporočeno če vsake tolk časa defragmentiraš disk. Drugač pa tut jst nimam pojma od kod tak padec..Anybody?
Sem defragmentiral vendar je čisto isto! Jest mam drugače večji padec kot ti, saj sem zgubu skor 50%!
Anybody?!
Anybody?!
Mr.B ::
A imaš se starega Vodooja ?
Dej ga nazaj notri , men je na tej platei samo Vodoo delo BP , sklepam zato ker je od AGP-ja uporabljal samo hitrejši prenos !
Dej ga nazaj notri , men je na tej platei samo Vodoo delo BP , sklepam zato ker je od AGP-ja uporabljal samo hitrejši prenos !
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Ja z voodoo3 sm dobu 320 točk, tukej dobim vsaj 800... drugače bi pa mogu kokr sm učerej al pa 3 dni nazaj 1300
Boky ::
dragonlojze v task manager-ju poglej ce ti kak proces ne odzira procesorja. Drugace pa zapri programe, ki so pognani v ozadju. Ce ne gre drugace jih ubij z task manager-jem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()
rap3r ::
Ah folk jz sm mel na XP 2000+ in radeonu 8500 in ramu PC 2100 100xx pik zdej sm pa zamenu proc za 2200+ in ram za PC 2700 z hitrejšim dostopnim časom in mam 9700?!?!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Koci ::
Po mojem je dobro rped vsakim tesiranjem defragmatirati in optimaliziratoi disk, ugasnit računalnik in šele potem tesatirat. Fora je namreč v tem, da je računalnik (predvsem ram, disk ips.) v različnih časih različno obremenjen.
Panta rei!!
HEHEHEH!!!
NO ZDEJ SEM PA UČERAJ SPET NA ISTIH WINSIH MERU HITROST in je pokazal 1150!
DANES ZJUTRAJ SEM V FIFI UGOTOVU DA SE KR FAJN ZATIKA in sem šu mert in 700 TOČK!
Pa kva je to iz petka na soboto je standard da slabš začne delat! ?!
NO ZDEJ SEM PA UČERAJ SPET NA ISTIH WINSIH MERU HITROST in je pokazal 1150!
DANES ZJUTRAJ SEM V FIFI UGOTOVU DA SE KR FAJN ZATIKA in sem šu mert in 700 TOČK!
Pa kva je to iz petka na soboto je standard da slabš začne delat! ?!
Brane2 ::
Da nima? nastavljen, da ti defragmentira disk ( al pa virusscan ali kaj podobnega) enkrat tedensko in sicer v petek zve?er ?
Precej aplikacij se da tko nastavit, da pa? odru?ijo svoje na slu?benih ma?inah, ko je folk doma...
Precej aplikacij se da tko nastavit, da pa? odru?ijo svoje na slu?benih ma?inah, ko je folk doma...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cenilec prepričan v svoj prav (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20608 (17225) | D3m |
» | polnočOddelek: Loža | 2634 (1968) | nokia6310 |
» | "lsass.exe - System Error" napaka že spravlja v obupOddelek: Operacijski sistemi | 1854 (1561) | Paramedic |
⊘ | SLO-TECH PORTOROZ 2001 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9495 (7370) | FlipeR |