Forum » Pomoč in nasveti » En racunalnik z vec uporabniki hkrati?
En racunalnik z vec uporabniki hkrati?
OmegaM ::
Pozdravljeni.
Zanima me kako bi bilo najlazje izvest da bi uporabljal en racunalnik z nekim OS in recimo 2 ali 3 menitorji, ter prav toliko misk in tipkovnic.
Sicer nekaj gledam po spletu pa vseeno ... vprasam ce ima kdo z tem kake izkusnje.
HVala.
Zanima me kako bi bilo najlazje izvest da bi uporabljal en racunalnik z nekim OS in recimo 2 ali 3 menitorji, ter prav toliko misk in tipkovnic.
Sicer nekaj gledam po spletu pa vseeno ... vprasam ce ima kdo z tem kake izkusnje.
HVala.
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
69charger ::
Mislim da obstaja nek program ki razdeli računalnik na dva dela in vsak uporabnik/ekran+tipkovnica+miška delujejo neodvisno.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
kalko ::
Zadnjič mi je prišel v roke en prospekt, ki je prikazoval prav to. Bil je računalnik od HP-ja in Microsoft software. Žal se ne morem spomniti, kako se zadeva imenuje.
amigo_no1 ::
Da bi naenkrat uporabljal ?
Tako je, da bi z vsemi naenkrat delal.
Kot, da bi imel 3 racunalnike, pac uporabljas samo enega, z tremirazlicnimi profili hkrati.
Kot, da bi imel 3 racunalnike, pac uporabljas samo enega, z tremirazlicnimi profili hkrati.
energetik ::
Z Ubuntu se da to čisto lepo naredit, sem tudi jaz že študiral to, ampak se potem nisem odločil, sem 2 ločena PC nabavil.
Nekje na Youtube je mislim da celo posnet postope, bom poskusil najti.
EDIT: neki takega si mislil, ne?. Googlaj za multiseat.
Nekje na Youtube je mislim da celo posnet postope, bom poskusil najti.
EDIT: neki takega si mislil, ne?. Googlaj za multiseat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
Jop, tocno to, to sem tudi nasel software za to, ampak drugega proizvajalca, razvijalca.
Bom poizkusil do petka enkrat.
HVala.
Bom poizkusil do petka enkrat.
HVala.
Pozdravljen.
Trenutno sem to dal na stranski tir, ker je prislo nekaj vmes.
Je pa planirano za prihodnje, ampak imam se druge zadeve za resit.
Lp, M
Trenutno sem to dal na stranski tir, ker je prislo nekaj vmes.
Je pa planirano za prihodnje, ampak imam se druge zadeve za resit.
Lp, M
Isotropic ::
tlele bi znal biti problem predvsem z licencami za win, office... recimo, ko se priklopis na eno drugo skatlo prek tistega remote assistance al kaj je ze (ne vem vec tocno) v xp, ta skatla naredi switch oz. se zaklene.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tipkovnica za dva računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8388 (7480) | WizzardOfOZ |
» | Sestava cheap sistema za učenje otrokOddelek: Kaj kupiti | 1357 (984) | jukoz |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3153 (1623) | RutS |
» | 2 monitorja + 2 miški?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1132 (1019) | TBit |
» | En računalnik-dva monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1450 (1335) | prehlajeni |