Forum » Programska oprema » Internet preko telefona---> na računalnik
Internet preko telefona---> na računalnik
Med0 ::
Zanima me če bi se dalo internet ,ki ga imam na telefonu prestaviti na računalnik, imam paket orto u nulo tako da bi nekako priklopil prek usba na računalnik in preko nekeag programa odprl internet na računalniku in bi mi odšteval MB preko telefona. LP Blaž
AndrejS ::
Sam sem uporabljal nokio n71 in nokia pc suite... vse nastavitve so bile že v nokia pc suite nastavljene.. samo poveži sem kliknil. Za odštevanje MB pa ne vem , ker nisem uporabljal nikoli
St235 ::
Kakšen telefon imaš?
Večina telfonov omogoča to funkcijo preko originalnega softwara (nokia, sonyericson...). Android naprimer omgoča, da telefon spremeniš v Wifi hotspot in še kabla ne rabiš.
Večina telfonov omogoča to funkcijo preko originalnega softwara (nokia, sonyericson...). Android naprimer omgoča, da telefon spremeniš v Wifi hotspot in še kabla ne rabiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prva Microsoftova Lumia je 535 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 31311 (26074) | Boobiz |
» | Applove novosti z začetka WWDC - OS XOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 25471 (22676) | MrStein |
» | Kako do interneta preko mobilnega telefona!?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5465 (5148) | x rade |
» | Nokia PC Suit ne zazna telefona.Oddelek: Mobilne tehnologije | 3229 (2829) | mavec |
» | nokia 6610i softwareOddelek: Mobilne tehnologije | 1971 (1877) | Sami |