Forum » Pomoč in nasveti » Ob zagonu računalnika ne morem v BIOS, ker ga ne prikaže?
Ob zagonu računalnika ne morem v BIOS, ker ga ne prikaže?
Housy ::
Zdravo,
pri vsakem računalniku se takoj ob zagonu prikaže slika, ki ti pokaže kateri gumb lahko pritisneš za dostop do biosa, vendar v mojem primeru te slike ne prikaže, ekran je namreč črn. Tudi tipka ESC ne prime, da bi lahko izbral, iz kje naj boot-a. Kot da bios ne bi obstajal oz. bi bil izbrisan. Je to sploh možno?
Kaj bi lahko to bilo?
Sej windowse lahko naložim, ker avtomatsko zazna oz. boot-a iz CD-ja, ampak vseeno me zanima, kje je problem, da ne morem v BIOS?
Imam pa tole matično ASRock 775VM800, če kaj pomaga.
Hvala in lp, Housy
pri vsakem računalniku se takoj ob zagonu prikaže slika, ki ti pokaže kateri gumb lahko pritisneš za dostop do biosa, vendar v mojem primeru te slike ne prikaže, ekran je namreč črn. Tudi tipka ESC ne prime, da bi lahko izbral, iz kje naj boot-a. Kot da bios ne bi obstajal oz. bi bil izbrisan. Je to sploh možno?
Kaj bi lahko to bilo?
Sej windowse lahko naložim, ker avtomatsko zazna oz. boot-a iz CD-ja, ampak vseeno me zanima, kje je problem, da ne morem v BIOS?
Imam pa tole matično ASRock 775VM800, če kaj pomaga.
Hvala in lp, Housy
Hal-3000 ::
logit ::
Ja na tvojo se res vstopa s F2. A maš mogoče tipkovnico na usb, ker je to morda problem. Če maš kakšno drugo PS2 tipkovnico probaj.
Housy ::
Sem tipkovnico priklopil direktno na računalnik, saj sem vmes imel še en razdelilnik, pritiskal sem F2 in prišel sem v BIOS
Je pa še vedno hecno, da je ob zagonu črna slika.
No važno, da sedaj dela.
Hvala
Lp, Housy
Je pa še vedno hecno, da je ob zagonu črna slika.
No važno, da sedaj dela.
Hvala
Lp, Housy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matična plošča in usb 2.0?Oddelek: Strojna oprema | 2416 (1882) | itsmeanthony |
» | Problem z RAM-i!Oddelek: Strojna oprema | 1347 (1168) | blze |
» | Navijanje Core Duo "poceni varianta" - DDR+AGPOddelek: Navijanje | 3628 (2126) | SepoX |
» | Kako naj ponovno naložim xp-je? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5617 (4852) | pilotgirl84 |
» | Ocenitev moje stare kisteOddelek: Kaj kupiti | 869 (735) | *ziga* |