Forum » Pomoč in nasveti » Winamp - Ne razvrsti komadov po vrsti
Winamp - Ne razvrsti komadov po vrsti
ZeeDee ::
Imel sem Winamp 2.81 nainštaliran, kateri mi je komade (ko sem dal add dir - se pravi ne sz cedeja ampak sz direktorija na disku) razvrstil tako kot so na "original audio factory" cedeju...Pol sm inštaliru windouze na novo, inštaliru isto verzijo Winampa in komade mi več ne zna razporedit tako kot so na cedeju, ampak mi jih da po abecedi...Probal sem z več verzijami Winampa, ampak vedno isto. Kje je trik!!!!!?????????
Bulš taku ku drgače
Schpes ::
pa si jih probal sortirat s klikom na MISC > SORT LIST > SORT LIST BY FILENAME (al pa SORT LIST BY PATH AND FILENAME)?
MISC...na dnu playliste. 4. ikona
lahko pa v winampu 2.8 stisneš CTRL+P (preferences), v meniju OPTIONS poiščeš SORT FILES ON LOAD, kljukneš okence pa bi moralo delat
LP
MISC...na dnu playliste. 4. ikona
lahko pa v winampu 2.8 stisneš CTRL+P (preferences), v meniju OPTIONS poiščeš SORT FILES ON LOAD, kljukneš okence pa bi moralo delat
LP
(-:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Schpes ()
ZeeDee ::
Sem probal vse to...ma, ne razvrsti pa da ga jeb..... Ve kdo še kaj povedat glede tega.
Bulš taku ku drgače
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnostna luknja v WinampuOddelek: Novice / Varnost | 2961 (2078) | bMozart |
» | Winamp 5 mnenjaOddelek: Programska oprema | 2501 (1482) | Caligula |
» | System : Brez katerih programov si ga ne morete zamisliti !Oddelek: Programska oprema | 2807 (2227) | tigrr |
» | Nov WinAMPOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3199 (3199) | Fury |
» | IR sprejemnik!!!Oddelek: Strojna oprema | 2444 (1952) | msmiha |