» »

Nakup brivnika Braun Series 3-340

Nakup brivnika Braun Series 3-340

mareee89 ::

Pozdravljeni, ima kdo brivnik Braun Series 3-340, kakšne izkušnje imate z njim glede na to da je priznana znamka? naj bi bil tudi za uporabo med tuširanjem je potem verjetno vodoodporen?
http://www.mimovrste.com/artikel/345003...

lp.

Tine654 ::

Tudi jaz imam Braunov brivnik model Braun Cruzer - Series Z - Z60 in nimam nikakršnih problemov z njim. Deluje brezhibno.

RejZoR ::

Foil sistem men ni neki kul. Sicer ima Braun fajn glave za tiste, ki ste bolj leni in si morate včasih briti par dni star kožuh. Pred nost zato ker ima namenska rezila za daljše dlačice, tko da ne cuka.
Slabost je da se mrežica kar hitro obrabi (če ne drugega vsaj prva, ki pride zraven) dokler se ne navadiš delat z manj pritiska.
Pa pri teh modelih je glava v enem kosu, rezila in mrežica. Kar je mal dražje. Tud slabost je, da se na vratu ne prilagaja najbolje in je včasih problem pobrat določene dlačice.

Sam sem imel Braun 3-370 prejšnja serija pa sem sedaj bolj zadovoljen s Philipsom HQ6920. Sicer ni vodoodporen, ima čist navadno trojno rotacijsko glavo, nima prirezovalnika in baterija je navadna NiMH ampak za ceno 30 EUR, kot sem dal zanj v Merkurju je fenomenalna zadeva.

Po vratu se brije odlično, tud daljše dlačice pobira lepo če se dalj časa ne obriješ (sicer mal cuka ampak ni sile). Glavo se lahko opere pod tekočo vodo, samo ločit jo moraš od aparata pa je. In kar je men najbolj všeč je, da je precej tišji od Braunov in ne vibrira, istočasno pa se "mrežica" ne segreje tako hudo kot pri Braunu, tko da vročina ne draži kože. Men osebno bistveno bolje. Zato dobro premisli.

Če pa si zadovoljen z Braunovim sistemom pa je zadeva precej dobra ja. Sploh ta serija ima 3 neodvisna rezila kar se prilagaja mal boljše kot fiksne.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri brivnik? (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
554162587 (5668) mancini
»

kateri električni brivnik??

Oddelek: Kaj kupiti
3116259 (8935) janezvalva
»

S čim se brijete? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

426101423 (48876) šernk
»

Kater brivnik oz. tip: Braun ali Philips?

1810004 (4339) McMallar
»

Kakšen brivnik kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
4513788 (8318) smile-

Več podobnih tem