» »

VistaPrint - tisk vizitk in podobnih zadev

VistaPrint - tisk vizitk in podobnih zadev

Okapi ::

A je mogoče že dal kdo tiskati vizitke ali kaj podobnega pri VistaPrint? Naredijo OK? So zanesljivi?

Sem namreč v spamu dobil njihovo ponudbo za 500 vizitk za 1,5 evra. To je sicer najbolj osnovna različica, brez poštnine in DDV. Ko sem na njihovi strani naklikal še par dodatnih zadev (dvostranski tisk, boljši papir), mi je na koncu s poštnino in davkom zneslo 27 evrov za 500 vizitk. Se mi zdi, da za to ceno pri nas ni mogoče dobiti niti 100 vizitk. Se motim?

O.

bluefish ::

Morda si oglej tole: http://uk.moo.com/

Griffith ::

Pri nas je v povprečju cena nekje 30EURza 200 vizitk. Je pa tole na internetu daleč najceneje.

St235 ::

Uporabljam Vista print že cc. 5 let. Pri njih sem dal tiskat službene vizitke, privatne vizitke, kompletno celostno podobo za očetov s.p. (žig, vizitke, papir z glavo). Ravno tako pri njih naroča punca in kompletna frima (10 zaposlenih) kjer dela.

Narejeno kvalitetno in hitro. Če rabiš osnovne vizitke in te ne moti njihov logo na zadnji strani so celo brezplačne. Tudi obojestranski tisk poljublnega motiva je več kot pol cenejši kot pri nas. Pri tem, da če se registriraš ti spravijo design in lahko kadarkoli naročiš dodatne vizitke.

Omogočaju tudi izdelavo žigov, personaliziranega papirja, post it listke, ma praktično karkoli si zmisliš po več kot konkurenčnih cenah.

Pod črto sem z njimi izjemno zadovoljen in bom še naprej naročal pri njih.

Okapi ::

Evo, danes so vizitke prišle, en teden pred rokom (izbral sem najpočasnejšo=najcenejšo možnost, 3 tedne za tisk in dostavo). Kakovost OK. Se mi zdi, da bom še kaj dal delati pri njih.

O.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izdelava vizitke

Oddelek: Loža
51284 (989) Invictus
»

Tiskanje vizitk

Oddelek: Loža
93519 (2274) minmax