Forum » Hlajenje in modifikacije » farbaje cd-roma
farbaje cd-roma
smilyxx ::
Ja prefarbal™ bi spredne vratca cd-roma, ki so sedaj tiste grde bež barve. Prebarval bi jih s sprejem. Ali moram sprednji del sneti , da ne bi pobarval kakšen kontakt preveč
Lp
Lp
Save water.
drink beer.
drink beer.
Tic ::
Jst bi jih sneu, pa ne zaradi kontakov (to naj te ne skrbi), pomisli na lasersko lečo
persona civitas ;>
Highlag ::
Lahko pa seveda vse ostalo zaščitiš z trakom in papirjem.
Kupiš pleskarski trak - (papirnat) in vse ostalo polepiš.
Sicer pa pri nekaterih CD-jih se da prednji del vratic smešno lahko sneti dol. (Vsaj pri mojem Plextorju)
Kupiš pleskarski trak - (papirnat) in vse ostalo polepiš.
Sicer pa pri nekaterih CD-jih se da prednji del vratic smešno lahko sneti dol. (Vsaj pri mojem Plextorju)
Aspirinix ::
Barval boš samo vratca ali celo prednjo stranico?
Če samo vratca, potem predlagam, da enoto odpreš in odstraniš z nosilnega pladnja. Predno jo pobarvaš jo malo s smirkovim papirjem postrgaj, da bo površina hrapava. Manj se ti bo barva luščila. Za umetnine pa malo lepilnega traka, pa je.
Če samo vratca, potem predlagam, da enoto odpreš in odstraniš z nosilnega pladnja. Predno jo pobarvaš jo malo s smirkovim papirjem postrgaj, da bo površina hrapava. Manj se ti bo barva luščila. Za umetnine pa malo lepilnega traka, pa je.
Malecky ::
Čist cel prednji del se lepo odstrani in lahko pobarva...kar razstavi in poglej ni problema...
Mot me sam to k bi rad uporabil sprej....jao...jao...jao...toj taka kremenčkova fora d res ni. Zlet k avtoličarju pa reč d ti nej zmeša tok pa tok take pa take barve guess what! Dobu boš natanko tako kot si si zaželu, ne bo se spraskala NIČ, stalo te bo MANJ! Edin minus je to da moraš met en kompresor...Bauhaus...
Mot me sam to k bi rad uporabil sprej....jao...jao...jao...toj taka kremenčkova fora d res ni. Zlet k avtoličarju pa reč d ti nej zmeša tok pa tok take pa take barve guess what! Dobu boš natanko tako kot si si zaželu, ne bo se spraskala NIČ, stalo te bo MANJ! Edin minus je to da moraš met en kompresor...Bauhaus...
Malecky ::
smily: jst sm uporabu kao sprej za barvanje platike. Veš kaj sem naredu nasledni teden? Z roko sm jo spraskal DOL pa šu po pravo barvo, od zj naprej me sprej ne vidi nikol več!
Če pomisliš se CD-romovv tud velik dotikaš tko da more bit dobr pobarvan...al sm pa jst mu čist napačn sprej sam je bil Alpcolor prav za plastiko! toj blo 1200SIT se mi zdi...
Če pomisliš se CD-romovv tud velik dotikaš tko da more bit dobr pobarvan...al sm pa jst mu čist napačn sprej sam je bil Alpcolor prav za plastiko! toj blo 1200SIT se mi zdi...
Yuk-0 ::
Nekateri pac poznamo lak v spray-u, ki stane manj kot jurja in glej no glej, imamo ga za večkratno uporabo. Jaz sem s svojim trikrat prelakiral racunalnik pa ga imam se tri cetrtine. Torej... Zakaj bi hodil k avtoličarju? Če si pravi modder, boš to storil sam ;). Aja... barva se mi niti slučajno ne lušči.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eno vprašanje = praska na avtu (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 31780 (24194) | Domobrancek |
» | Barvanje ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3501 (3184) | NobelMan |
» | Kako pobarvat CD/DVD-ROM?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2433 (1942) | Nejc Pintar |
» | S čim pofarbat ohišje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3227 (2852) | nikonezna |
» | Moja kišta poslikana (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4017 (3247) | segi |