Forum » Zvok in slika » nizkotonski woofer+ojačevalec
nizkotonski woofer+ojačevalec
andraz0 ::
LP!
Rad bi uprašal če ve kdo kako se priklopi nizkotonski woofer+ ojačecevalec na računalnik da se na zvočniku sliš glasba. Zraven bi imel še 2x 160w zvočnika. Zanima me zato ker nameravam to kupiti in če bi kdo lahko tudi malo pobskrbal po bolhi zame!
Aja rabim SAMO za računalnik ne za v avtobombil!
hvala
Rad bi uprašal če ve kdo kako se priklopi nizkotonski woofer+ ojačecevalec na računalnik da se na zvočniku sliš glasba. Zraven bi imel še 2x 160w zvočnika. Zanima me zato ker nameravam to kupiti in če bi kdo lahko tudi malo pobskrbal po bolhi zame!
Aja rabim SAMO za računalnik ne za v avtobombil!
hvala
jest10 ::
Aktivni-da ima že vgrajen ojačevalec. Tako kot računalniški zvočniki, le da imaš v tem primeru samo basovec.
moj je tak
moj je tak
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
Aha in to pol ubistvu samo priklopiš z kablom za računalnik in to je to?
Recimo taka muska bi lepo pokala gor?
Recimo taka muska bi lepo pokala gor?
madog ::
OK ti dejansko rabiš 2.1 sistem z bass + 2 zvočnika.
Pojdi v BigBang in kupi nekaj do 100EUR in ti bo špilalo BP verjemi. Za doma ojačevalec ne rabiš kupi en reciever in priklopi zvočnike na ta reciever in si zmagal na celi črti samo še vedno misli da je zate 2,1 sistem do 100EUR več kot dovolj.
Pojdi v BigBang in kupi nekaj do 100EUR in ti bo špilalo BP verjemi. Za doma ojačevalec ne rabiš kupi en reciever in priklopi zvočnike na ta reciever in si zmagal na celi črti samo še vedno misli da je zate 2,1 sistem do 100EUR več kot dovolj.
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
Jah jaz bi rabil samo dober zvočnike za to musko ki jo poslušam in bi jo rad "nažigal". A mi lahko ti kaj takega najdeš po interntu koker si rekel da bi zmagal po celi črti? hvala
madog ::
Zdej a ti že maš zvočnika in rabiš samo še woof al rabiš še vse komplet kupit?
drgač pa si priklopi tele 5.1 sistem
priklopiš pa direktno na računalnik ker je v woofu že ojačevalec
in verjemi da jih ne boš poslušal na max več kot 1 min.
drgač pa si priklopi tele 5.1 sistem
priklopiš pa direktno na računalnik ker je v woofu že ojačevalec
in verjemi da jih ne boš poslušal na max več kot 1 min.
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Budget surround soundsystem za dnevnoOddelek: Zvok in slika | 6332 (5117) | Bearrorist |
» | Zvok in slika v dnevni sobiOddelek: Zvok in slika | 2839 (2553) | perci |
» | Kakovostni 5.1 zvocnikiOddelek: Zvok in slika | 6194 (5294) | lowac |
» | Zvočni sistem za 500€ (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8428 (5726) | PlayRoom_si |
» | ZvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 2207 (1579) | tattoo |