Forum » Omrežja in internet » Delitev povezave, Win 7 in Linux
Delitev povezave, Win 7 in Linux
branc ::
Ok, situacija je sledeča:
Mašina A ima Win 7, internet preko USB WIFI.
Mašina B Linux Fedora 14.
A in B sem povezal preko LAN kabla, da bi na B imel net povezavo od A. Vendar, ko dam na A internet connection sharing, se mi WIFI ugasne, ne dela internet tudi na A.
Kakšna ideja?
Mašina A ima Win 7, internet preko USB WIFI.
Mašina B Linux Fedora 14.
A in B sem povezal preko LAN kabla, da bi na B imel net povezavo od A. Vendar, ko dam na A internet connection sharing, se mi WIFI ugasne, ne dela internet tudi na A.
Kakšna ideja?
branc ::
ok, bil sem zelo nejasen zgoraj.
Na mašini A (win7) sem 'bridgal' povezavi, ker preko USB WIFI dobim internet, z mrežno kartico na isti mašini bi pa ta internet delil z linux (Fedora) mašino.
Kabel je crossover, poskusil sem že nešteto nastavitev na Fedori, ampak še vedno ne pridem do interneta.
Kakšen predlog, ker dobivam popizditis?
Na mašini A (win7) sem 'bridgal' povezavi, ker preko USB WIFI dobim internet, z mrežno kartico na isti mašini bi pa ta internet delil z linux (Fedora) mašino.
Kabel je crossover, poskusil sem že nešteto nastavitev na Fedori, ampak še vedno ne pridem do interneta.
Kakšen predlog, ker dobivam popizditis?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sem kupil pokvarjen wifi usb adapter?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2272 (1915) | Icematxyz |
» | Problem z internetom v LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1243 (985) | CenzlovPepe |
» | Linux po instaliranju ne morem formatiratOddelek: Operacijski sistemi | 2575 (2176) | CCfly |
» | Linux CC kot router... problemOddelek: Operacijski sistemi | 1732 (1484) | kitarist |