» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
62 / 149
»»

SlimDeluxe ::

Če si namestil, ko odpreš origin ti bo izrisal sliko "naslovnico", tam najprej vidiš, če je limited.

V soboto sem igral in je Q še vedno delal kot spot.
Drugače tista "rozeta" v BF2 je bila boljša/imela več gumbov, če se ne motim (defending, attacking...).
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

Zgodovina sprememb…

mr1two ::

Saj tudi v server browserju lahko vidiš, da je LE verzija. Tkoj z leve imaš "game": spodaj je Battlefield 3 in malo nižje "expansion pack Back to Karkand"

Mislim, da ni potrebno ničesar vpisovat ampak te samo z updateom opomne, da se ti je naložil omenjen exp.pack.

globoko grlo ::

A mi zna en povedat kaj bi to bilo. V prvem poizkusu sem disconnectan, ker je šlo nekaj narobe, v drugem poizkusu me je EA disconectal, v tretjem pa normalno pridem na server.

any ideas?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Nimam rešitve imam pa odgovor-> preveč servisov za eno igro. Fail novodobnih sistemov, ki morajo hkrati delovati...BS, ki ga poskušajo razvijalci uvesti za igranje iger. Upam, da čimprej opustijo.
Mogoče dočakamo kakšen update.

Berserker ::

Vozila ki bodo dodana v dlc so : BTR-90, F-35 VTOL ter buggy.

Bolf3nk ::

kaj pa oni viličar?:D

Berserker ::

Oni viličar bo tudi vključen, raje bi imel golf-cart iz bc1. Ali kdo slučajno ve kako odklenim type-88 lmg ?

T-h-o-r ::

se da s helikopterji delat lupinge?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

fireX88 ::

T-h-o-r je izjavil:

se da s helikopterji delat lupinge?

iz mojih izkušenj ne....kar je pa škoda!

evo, spet nihče ni hotel zavzemat, pa so meli nasprotniki vse točke, na koncu so nas pa v bazo stlačili in zradirali s tanki, rpgji itd :)

T-h-o-r je izjavil:

evo, spet nihče ni hotel zavzemat, pa so meli nasprotniki vse točke, na koncu so nas pa v bazo stlačili in zradirali s tanki, rpgji itd :)

sočustvujem s teboj...pejt rajš na pivo :D

dj me dodaja, če me še nimaš, ker imam kar nekaj slovencev pa nevem kdo je kdo...: firex88

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

st0jko ::

še jst sm te dodal ko glih oglašuješ... hehe ;)

st0jko
keks?

super, se vidimo za vikend :D

A sploh komu dela Party mode/voice? Sem dal create a party pa je uletel prijatelj, vendar se nič ni slišalo, ESN sonar pa je aktiven/v trayu.

Roadkill ::

SlimDeluxe je izjavil:

A sploh komu dela Party mode/voice? Sem dal create a party pa je uletel prijatelj, vendar se nič ni slišalo, ESN sonar pa je aktiven/v trayu.

Meni dela kul.
Ü

damn.... sicer res da je to na konzolah, na PC ju mu verjetno nebi šlo tako gladko, vendar tip obvlada :)

Good Guy ::

rofl tista s helikotperjem je bolna

traktor ::

Ne vem al je filmček žrežiran, al pa goljufa, a kr noben ga ne opaz?

Good Guy ::

traktor je izjavil:

Ne vem al je filmček žrežiran, al pa goljufa, a kr noben ga ne opaz?

to so konzole. tm so vsi leseni :D

ne vem, men se zdi, kot da gledam en drug špil, če bi jest tko okrog hodu kt teli top 10, bi me prec spržili, pa 2K pik samo killov s 3 rpgji? ne me basat

So bl zegnarji,kot pa neki skill dudi.

saj gledaš drug špil :)

na konzolah si lahko to privošči...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bolf3nk ()

DrSergioDJ ::

Torej na konzoli pade tower, na pc pa ne? beda...
...

DrSergioDJ ::

...

a lahko mal razložiš zakaj je temu tako?

globoko grlo je izjavil:

a lahko mal razložiš zakaj je temu tako?

manj igralcev,manj procesiranja,lazje stvar naredijo za konzole kot pcje kar posledicno pomeni manj graficne zahtevnosti....
to je blo tako iz glave povedano,moje misljenje, valda drzi kakih 10% tole :)

McGregorSL ::

Vsaj na wake island bi lahko dodal še kako ladjo (če že podmornice ne morjo)... kot v BF1942.

a še kdo opaža, da tale autobalance ne dela?

na 24p serverju ima nasprotnik 4, 5 igralcev z orli, pri nas pa nobenga, pa nasploh mi ni jasno kako lahko mene spržijo z headshoti konstantno, jaz pa nobega s celim saržerjem, čeprav ga zadevam

res škoda 19€

Zgodovina sprememb…

Bor H ::

magic word: burst ;)

McGregorSL je izjavil:

Vsaj na wake island bi lahko dodal še kako ladjo (če že podmornice ne morjo)... kot v BF1942.

marsikaj bi lahk dodali...recimo najmanj 1 class(medic bi bil medic assault pa assault), ali mogoce se enega(pilot, ta bi imel vec teh funkcij za heli ali reaktivca kot ostali, oborozen bi bil pa samo z pistolco), pa recimo se za tretjo frakcijo za katero nismo vidli od bf2(leto 2005~like 6 let kasneje so samo dve...) pa se se bi lahk pogovarjali...
:-/

pa kempajo povsod ko munjeni

na veliko serverjih sploh ni več fun igrat

Pa mortar je zakon :D

potisnem ti ga v rit

T-h-o-r je izjavil:

pa kempajo povsod ko munjeni

na veliko serverjih sploh ni več fun igrat

pol imaš raje cod stil, kurjo letanje brez glave....

camping je ql pri conquestih.

če pa igra tdm pa je drugo

če pa ti najedajo camparji, pa lepo uporabi mortar...jobe done

Zgodovina sprememb…

raje imam cod stil ja, ampak ne laufanje brez glave

prej sem igral na enem kul serverju, kjer se dejansko vsi razdelijo v squade in skupaj zavzemajo objektive etc.

that's what i like

ne pa da vsi ležijo za skalami, v grmovju itd. in snajpajo

to razumem...sam igram inžinerja in mi tudi to snipanje iz "šume" najeda...a

ampak to je njegova naloga...

kaj pa naj sniper dela? te strelja s 5 metrov in še skače polek? on mora "campat" :D

zato bi mogli omejit število snajperjev na 5 na team

ne pa da jih 20 leži povsod, 10 jih pa dejansko proba igrat

zato pa je mortar kul :D

globoko grlo je izjavil:

na 24p serverju ima nasprotnik 4, 5 igralcev z orli, pri nas pa nobenga, pa nasploh mi ni jasno kako lahko mene spržijo z headshoti konstantno, jaz pa nobega s celim saržerjem, čeprav ga zadevam

res škoda 19€

a ni autobalance mišljen, da enakomerno razporedi igralce? da ni 20 vs 15 itd?

Zgodovina sprememb…

Bolf3nk je izjavil:

zato pa je mortar kul :D

globoko grlo je izjavil:

res škoda 19€

a ni autobalance mišljen, da enakomerno razporedi igralce? da ni 20 vs 15 itd?

jp to je to... pa tisti ki imajo najvišje čine še ne pomeni da so dobri!

seveda ne... ampak da več igrajo

Ziga Dolhar ::

Glede na to, da je moč na praktično vsako puško namestiti zmogljive daljnoglede, je "sniper" lahko praktično vsak. No, z IR si lahko "sniper" tudi brez zooma :).

Sniper pa ni "sniper", ampak je "recon" - izvidnik. Njegova naloga je, da je nekje v pm* in (s)poroča stanje na terenu. (S tega vidika izjemno pogrešam mapo Heavy Metal iz BC2.)

Očitanje "kempanja" snajperju je v bistvu izražanje čestitk za dobro opravljeno delo :).
https://dolhar.si/

Bah, prej sm neki probou igrat...pa ni šlo...Nevem al sem enostavno slep ali kaj(je pa res da ne poznam map kaj dosti, tko da je še to en faktor). Pa malo moteči so možiclji z IR gor, ker te itak takoj opazi, pa je vseeno v kako temnem kotu si. Vedno me najdejo :(

Hint: IR je manj efektiven na določenih oblekah, nekje sem videl primerjavo ampak specact je bolj zakrit.

Ziga Dolhar ::

mr1two je izjavil:

Pa malo moteči so možiclji z IR gor, ker te itak takoj opazi, pa je vseeno v kako temnem kotu si. Vedno me najdejo :(

Smeh =)

V temnem kotičku boš z IR precej hitreje opažen kot na sončku, da. Ker se TI svetiš kot lučka. V temnem kotu še bolj. :)
https://dolhar.si/

Ma nasploh mi gre tale BF3 na K, prvič vsi letajo kot kure brez glave, drugič vsak se lohka skrije/leži v grmu in čaka. Najbolj žalostno pa je, ker attackerji kempajo, marš u 3pm.

Da ne govorim spet o tem, da na švoh 50 m ciljam 3-4 korake pred enemijem, da ga zadenem. Pa kurba ne crkne, pa ga 5x zadanem s scar-h. In tu naj povem, da sem imel čas in lepo meril v njega, pa je vse mem letel, ko sem pa 3-4 korake pred njim meril, je blo pa ok??? Pol pa na dobrih 150 m na prbližn ustrelim 2x in model krepne. Pa koji K je to?

Vglavnem en bullshit tale BF3.

Aja, edin če mam 200 pinga, sam ni videt, ker lepo laufa vse skup.

ali imaš pa nizke fps :)

globoko grlo je izjavil:

Ma nasploh mi gre tale BF3 na K, prvič vsi letajo kot kure brez glave, drugič vsak se lohka skrije/leži v grmu in čaka. Najbolj žalostno pa je, ker attackerji kempajo, marš u 3pm.

Da ne govorim spet o tem, da na švoh 50 m ciljam 3-4 korake pred enemijem, da ga zadenem. Pa kurba ne crkne, pa ga 5x zadanem s scar-h. In tu naj povem, da sem imel čas in lepo meril v njega, pa je vse mem letel, ko sem pa 3-4 korake pred njim meril, je blo pa ok??? Pol pa na dobrih 150 m na prbližn ustrelim 2x in model krepne. Pa koji K je to?

Vglavnem en bullshit tale BF3.

Aja, edin če mam 200 pinga, sam ni videt, ker lepo laufa vse skup.

pol bf ni za tebe...
igraj raje armo

fak, kako lahko napišeš ko kure brez glave, pa je precej bolj statičen in počasen od cod :D

TOP ::

Če pri BF3,letajo ko kure pol mi pa povej kako bi se izražal za COD.Tisto pa je eno divjanje in vsi so ramboti z 60-70 kili.

Meni pa je smešno, ko berem "obtožbe", da nekdo kvari vojaško igro ker kempa, hkrati pa je point igre uspešno zavzetje in obramba bistvenih točk.
Sem zavzel točko. Kaj naj zdaj, moram it takoj stran, da bo fer in da lahko sovražnik takoj obrne situacijo in spet jovo na novo.
Meni osebno je velik užitek razbijati kemping pozicije in mi dejansko prinaša extra smisel za igro. :) Tako da, be my guest...

daj slim ne bluzi

jebene skale 3 kilometre od najbližje zastavice niso branjenje zastavice
««
62 / 149
»»