» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
61 / 149
»»

Buggy ::

sam tezko kaj naredis ko te stisnejo na spawn in sesuvajo vozila se preden je kdo v njih...druga bi bila ce bi bil ti v nasem teamu...potem bi bilo vse drugace :D rambo.powah

@ZaphodBB: se strinjam tocno tako kot si napisal. Sicer nisem perla pri igranju vema pa kdaj je team totalno neuglasen...in to drugi team potem s pridom izrabi...kar je normalno...sam spwn unicevanje vozil se mi pa ne zdi ravno uravnotezeno. Pomoje bi moralo biti tako vozilo neunicljivo do tistega trenutko dokler se nekdo ne vsede vanj.

ZaphodBB ::

V takem primeru je najbolje zamenjat server. Vse ostalo je izguba časa. Kaj hudiča pa pričakuješ od winning teama? Da bojo začel harakirije izvajat? Moštvo potiska, dokler nima več kam it - ponavadi je to rob mape, tik pred nasprotno bazo.

Ta meja ponavadi ni najboljše mesto za napad - ampak če je poraženi tim tako slab, da niti ne more potisnit iz baze - tedaj je res brezupno.

Igra je balansirana okrog dinamičnega boja, približno enakovrednih moštev. Ne pa za ekstremne situacije, ko se pigmejec bori z dvometrskim profesionalnim boksarjem.

Ta "problem" v BF seriji obstaja od nekdaj - vendar samo za COD style igralce. V BF je treba flankat, se umikat, iskat sinergije v moštvu, skratka izkoriščat prostor. Kdor tega ne zna, naj igra COD.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

Berserker ::

In kako je dober dinamičen boj, če se določen folk zbere v klane ter komunicira preko TS-ja , nakar tako potisne da umiraš ze ob spawnanju v bazi. To se je zadnjič par krat zgodilo na ovca strežniku, mislim da so tukajšni moderatorji bili celo v igri, ampak admin ni ničesar ukrenil.

Pejt v klan?

Ne hodi na serverje na katerih igrajo klani?

Nehaj se družit z amebami?

BigWhale ::

Meni osebno taksna igra ni zanimiva in sem ze veckrat naredil tako, da smo takrat, ko smo stisnili nasprotnika v deployment, se umaknili nazaj in pocakali da zavzamejo se en spawn point. Da je bila igra bolj zanimiva.

Tudi v obratni situaciji se nam je zgodilo, da smo bili stisnjeni, pa smo se malo zorganizriali in naredili preboj in se je igra obrnila.

demogil ::

Jo a mi lohk kdo pomaga, ko hočem igrat multiplayer mi napiŠe game disconnected: could not join server sicer mi kdaj rata sam večinoma ne gre hvala za odgovore!

Zgodovina sprememb…

ja meni se je ravnokar zgodilo, da ko so zopet na firestorm mapi nasprotniki dominirali z vsemi spawni in seveda klasika z stiskanjem (kjer so vsi moroni bili na nasem deployu)...v teamu pa nic od nic (se vec jih je bilo tam) pridem nekako s tankom v ozadnje in osvajam spawne od zadnjega proti nam...in kaj se zgodi ko jim pokradem tako razlicne zastave ene 5x...player was kicked from the server reason..camper :)

lol enim ocitno ego ne da mira in ce ne dominirajo je jok :)

Btw.

Moram vam povedat, da je BFBC2 odkar je prišel ven BF3 postal pravi raj. Pol man cheaterjev in v splošnem je igranje postalo precej bolj zabavno.

Just sayin.

Nemorem igrati multiplayer, napiŠe mi disconnected: could not join server?

Zgodovina sprememb…

Ziga Dolhar ::

Ti PunkBuster service laufa? (&Update oz. reinstall PB servicea.)
https://dolhar.si/

ja dela ja, pa sem tud že updejtov pa reinštaliral

Sam mal, kako se že updejta punkbuster ? Mene pb kicka vsaki 2 minuti ven. Kr neki je tale pb.

fredii ::

a ma kdo izkušnje z routrji. je potrebno za bf3 posebej nastavit? od danes sem na routerju je nemogoče igrat. sicer v obeh serverjih komentirajo o hackih ampak zdej pa res ne vem. pls help.
P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180

Bor H ::

če ne dela drugač: DMZ na svojo mašino pa je, jst sicer nisem nč posebi štimal

dela sicer, sam katastrofa. Upam da je šlo za hacking room, ker do sedaj sploh nisem imel nekih težav

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fredii ()

jp, zdej dela, torej so se hacki že razširili, glede da v dveh zaporednih serverjih lahko le se čudiš...

Gizm0 ::

Si prepričan, da gre za čiterje? Jaz sem jih do sedaj srečal le kake 3, za katere sem 100%, saj so jih kasneje tudi pobenali iz battleloga. Sem pa sam vsaj 1x dnevno obtožen, da imam aimbot v mojem jetu. No danes mi je celo en rekel, da uporabljam nek makro, ki mi pomaga pri dogfightih :D

cebelar123 ::

Najbrž kdo igra s slušalkami,to bom kr tukaj vprašal ker sem sam tudi imel ta namen. Sedaj pa sem ugotovil da mi dela samo levi kanal. Ima še kdo podobne probleme? Slušalke so nove.

manniac ::

ne jst nimam problemov s slušalkami

Gizm0 je izjavil:

Si prepričan, da gre za čiterje? Jaz sem jih do sedaj srečal le kake 3, za katere sem 100%, saj so jih kasneje tudi pobenali iz battleloga. Sem pa sam vsaj 1x dnevno obtožen, da imam aimbot v mojem jetu. No danes mi je celo en rekel, da uporabljam nek makro, ki mi pomaga pri dogfightih :D

Ne ne, tudi sam sem že bil tako obtožen. Ni to. Gre za to, da ko je skupina izvedla attack, nisi mogel streljati, se ne normalno premikati, padel si po enem naboju, šel v npr tank in sledil je suicide,...
Sprva sem bil prepričan, da gre za lag, router, torrent,...
nato reset, takoj v drugi server, zadeva identična.

Ponovno restart, v tretjem serverju nato deluje normalno:D.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fredii ()

Spock83 ::

Sem včeraj igral na 515 serverju. Zelo rad pilotiram letala. En se je pizdil in me obtožil, da imam aimboot. Heheehe

Mi pa je všeč, ko so na zemlji dvoboji, jaz pa priletim in spustim nevodljive rakete. Precej pomagaš zemeljskim enotam.

mr1two ::

BF bi moral met še kakšen trening jet flying 101 ali pa helicopter pilot 101...ker sem res les :8)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mr1two ()

mr1two je izjavil:

BF bi moral met še kakšen trening jet flying 101 ali pa helicopter pilot 101...ker sem res les :8)

Pojdi na ENT privat strežnik (geslo slovenija), fantje so rekli da se lahko tam učimo letenja.

T-h-o-r ::

what the fuck se z bf dogaja

1 teden ne igram, pa na vseh serverjih samo še ekstremno kempanje

1 na 20 serverjev je kul, da vsi igrajo normalno
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

McGregorSL ::

nisem opazil extremnega kempanja...

sicer pa če imaš "objective" attack/deffend tako v rush kot v conquest je skoraj logično, da bo vsaj pol igralcev čuval "objective". Seveda, če pa tisti, ki bi morali napadati iz enih ali drugih razlogov raje čepijo v osnovni bazi in kepajo bojo pač zgubili.

V moji ekipi se to redkokdaj zgodi na kateremkoli serverju.

meni pa zdaj že precejkrat

noben v timu niti ne proba zasest kakega objectiva, kot da bi igrali tdm :D

zal se jaz po vecini tudi bolj kot ne srecujem as takimi serverji kot jih omenja T-h-o-r (izbiram conquest large po pingu in playerjih > 32)

Naj kdo tukaj napise kaksen server, kjer populacija spila korektno, ni hackov, kempa in spawn attacka in je prisoten teamwork (nasi slo so povecini samo prazni)

Buggy je izjavil:

zal se jaz po vecini tudi bolj kot ne srecujem as takimi serverji kot jih omenja T-h-o-r (izbiram conquest large po pingu in playerjih > 32)

Naj kdo tukaj napise kaksen server, kjer populacija spila korektno, ni hackov, kempa in spawn attacka in je prisoten teamwork (nasi slo so povecini samo prazni)

Morda zato, ker se vztraja izključno HC non stop...

Sem včeraj lepo igral hc na nemškem strežniku. Fajni si je nabirat kille. Dokler ne uporabljaš rpg-jev se doben en pritožuje.

DarwiN ::

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

TRIROG ::

Ali lahko kdo potrdi da po zadnjem updejtu Q ni več hardcodan na spot?

Še mal slinjenja za prvi DLC

fireX88 ::

Bor H je izjavil:

Še mal slinjenja za prvi DLC

kaj cem rec...wow... ampak viličar, ta pa trga gate :))

Rippy ::

Lol...1:03 Bulldozer in je pocasen kot hudič :D

SLO_Robert ::

Nej že pride hitr Karkand , da se začne true shit :)

Roadkill ::

Povsod piše, da bo DLC na voljo brezlačno vsem, ki so nabavili limited verzijo... se kaj ve, koliko bomo plačali ostali?
Ü

Rippy ::

Roadkill je izjavil:

Povsod piše, da bo DLC na voljo brezlačno vsem, ki so nabavili limited verzijo... se kaj ve, koliko bomo plačali ostali?

Cena za USA naj bi bila 14$ zdej ali 10€ ali pa 14€ :).

TRIROG je izjavil:

Enako pri meni!

ali v škatelni verziji piše, če je limited ali ne? ker imam na notranji strani napisani 2 kodi, pa sem samo 1 moral dat ob inštalaciji :|

Spock83 ::

Pizda pri HC ne vidiš enemy, ki so tagani. Skoraj neuporabno je furat letala.

thor: pa vpis se drugo ane :)

kam :D

spet na 1 serverju, kjer so tudi admini izgubljali, so si dodali 5 več igralcev na svoj team in seveda spreobrnili rezultat, autobalance od nikoder :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

V origin, pod register product al neki takega..

123_meni ::

Kje bi se dalo vozit letala ali se da server postavit za to.

Bedno je ker more biti minimalno 4 igralci da sploh mapa zalaufa oz. še več?

Kako se postav svoj server da bi sam špilu oz vozu letalo... Kakšne ideje?

ne morš

fireX88 ::

123_meni je izjavil:

Kje bi se dalo vozit letala ali se da server postavit za to.

Bedno je ker more biti minimalno 4 igralci da sploh mapa zalaufa oz. še več?

Kako se postav svoj server da bi sam špilu oz vozu letalo... Kakšne ideje?

nevem kolikorat so že ponovili da obstaja en slo server na katerem se lahko učiš letet...dovolj je samo, če je en igralec notri! serverju pa nevem kako se reč, mislim da je "slovenian test srver" ali nekaj takega, je pa še password, ki pa je slovenia ali slovenija! poišči sam!!!

TRIROG ::

fredii je izjavil:

TRIROG je izjavil:

Enako pri meni!

Še vedno hardcodan ali ne več?

McGregorSL ::

TRIROG je izjavil:

fredii je izjavil:

TRIROG je izjavil:

Enako pri meni!

Še vedno hardcodan ali ne več?

Kaj sploh to pomeni točno?

Dami ::

T-h-o-r je izjavil:

ali v škatelni verziji piše, če je limited ali ne? ker imam na notranji strani napisani 2 kodi, pa sem samo 1 moral dat ob inštalaciji :|

Tudi jaz sem ob inštalaciji samo serijsko vpisal. Drugače pa piše (poleg napisa na škatli in cdjih) na listku tako kot pri tebi, najprej serijska, potem spodaj Battlefield 3 LTD ED in še ena koda. Glede na to da že origin prepozna LE po sami serijski pomoje ne bo treba še kaj dodatnega vpisovat.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
««
61 / 149
»»