» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
63 / 149
»»

fireX88 ::

chick fight :D

go go go go!

i bet 10€ on T-h-o-r!

DrSergioDJ je izjavil:

ta pa je ena posnetek pa je ena bomba :D

če povem kaj bi lahko še bilo v bf-u...bombe pogrešam na jet-ih :(
lahk bi dali da se še to odklene!

T-h-o-r ::

prej sem z vehicle minami razstrelil celoten squad

800 pik
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Piggykiller ::

Eno malo vprašanje glede nakupa Bf3, je varno kupit rusko verzijo preko g2play.net?

mr1two ::

Da.
Jebemu mast, kaj se mi je zdej vse sesulo... DirectX error, origin failed, ccc error... Nima da nima, tale BF3 mi sesuva mašino na čisto nek novi način...restart in ponovno.

es1234 ::

če kod hoče naj me doda nick ajmoNOLE

sm da pridem do bf-a ju3 pa dodam

DrSergioDJ ::

ce bi se mene kdo dodal: kesten_slo je pa res da utegnem sedaj le 1x max 2x na teden po uro dve igrati :/
...

Bor H ::

Karkand pride baje 13. decembra

Bird-slo ::

Zdravo-prej kupil napačno grafo nvidia 550-
potrebujem vaš nasvet, o nakupu grafe do 250€ seveda za BTF3 Hvala LP.

Ko vstavim grafo ,se zoped vidimo pod Bird-slo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bird-slo ()

jst mam amd 6870, dela perfektno v navezi z i5 quadom, mogoče lahko edin pogledaš za kako 2Gb grafo ker vedno več špilov ti nafila tist giga rama

edit: holly shit, šele zdj sm se zavedal da mam na grafi več (in verjetno boljši) rama kot sem mel v PCju pred petimi leti

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bor H ()

Ja maš prav,dej butn eno grafo,ki mi bo zadostovala za BFF3,

Bolf3nk ::

odvisno od resolucije... meni zadostuje gtx560ti :)

Sej sm reku, 6870 zadostuje (kolega pravi da tudi na 6850 dela super), garant na 1920*1080, pomoje praktično karkol vzameš za 200€ bi mogl zadostovat, če nisi purist in lahko špilaš na normal na 40FPS sumim da že za 150€ bi lahko shajal do izida nove generacije konzol

saj prav v tem imam problem,ko jih je toliko,do 250€,samo se mi zdi,da se med seboj razlikujejo,rad bi grafo,ki je sigurna,in priznana v kvaliteti.Rabim konkreten predlog,da jo sedaj naročim,seveda je treba gledati na izhod HDMI,pri prejšni je šlo zelo na tesno.Ne bom vas več gnjavil,če mi pošljete konkreten link za grafo. LP. Bird-slo

too
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...

too
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bird-slo ()

mr1two ::

Če že, potem vzemi od teh dveh ta drugo, 6950. 6870 se dobijo že za en kanček več kot 160 evrov(recimo na dinokompu)- bang for teh buck.

Netrunner ::

Vprašanje za recone: Odklenil sem m39 pa nevem ali se jo splača uporabljat namesto mk11 ? ..je sploh kakšna bistvena razlika?

Je kje kakšna lestvica TOP to WORST recon pušk ?

-------------

Bird-slo => ne bi počakal še malo na serijo 70 od ATI-ja? .. naj bi prišle v prvi četrtini 2012 če se ne motim
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Zgodovina sprememb…

Netrunner je izjavil:

Vprašanje za recone: Odklenil sem m39 pa nevem ali se jo splača uporabljat namesto mk11 ? ..je sploh kakšna bistvena razlika?

-------------

Bird-slo => ne bi počakal še malo na serijo 70 od ATI-ja? .. naj bi prišle v prvi četrtini 2012 če se ne motim

jou kaj mate smesna vprasanja katera puska je dobra katera ne...uzam tisto katera ti odgovarja pa ne sprasujte za tob lestvico gun-ov!

na naslednjo serijo graficnih kartic jst cakam ze od septembra, tko da jst bi na tvojem mest bird-slo pocakal..ce ne drugo, da bo vsaj cena trenutnim malenkost pala!

Netrunner ::

fireX88 je izjavil:

jou kaj mate smesna vprasanja katera puska je dobra katera ne...uzam tisto katera ti odgovarja pa ne sprasujte za tob lestvico gun-ov!

Ja saj imaš prav ,,. saj za vse ostale classe se ne kaj dosti sprašujem ampak uporabim kar se mi zdi takrat ok .. pri reconu pa je malo bolj pomembno kaj imaš ... pri BFBC2 sem izbral na osnovi accuracy, tukaj pa se mi ne sanja kaj je kaj .. oz. kaj določeni podatki pomenijo ... pa kar se lestvice tiče sem upal da bi kje dobil ocenjeno na splošno katere se najbolje obnesejo ... tako da če bi dosti igralcev reklo da je XX puška top .. bi sklepal da sem za moje FAIL igranje jaz kriv in ne puška .. zdaj tega nevem :)
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Zgodovina sprememb…

globoko grlo ::

kriv je bf3 :)
pa tvoj skill verjetno tut
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Netrunner je izjavil:

fireX88 je izjavil:

Ja saj imaš prav ,,. saj za vse ostale classe se ne kaj dosti sprašujem ampak uporabim kar se mi zdi takrat ok .. pri reconu pa je malo bolj pomembno kaj imaš ... pri BFBC2 sem izbral na osnovi accuracy, tukaj pa se mi ne sanja kaj je kaj .. oz. kaj določeni podatki pomenijo ... pa kar se lestvice tiče sem upal da bi kje dobil ocenjeno na splošno katere se najbolje obnesejo ... tako da če bi dosti igralcev reklo da je XX puška top .. bi sklepal da sem za moje FAIL igranje jaz kriv in ne puška .. zdaj tega nevem :)

probaj z vsako po malo,sj meni tudi negre z recon-om,se pa trudim in vrjamem da mi bo slo ces cas boljse..se spomnem casov cod2..ko sm zacel igrat sm igral na rafale(mp40,bar,thompson),potem pa sprobaval z one shot one kill in lej ga sem se tudi navadu na take reci in vrjamem se da tudi pri bf-fu...vaja dela mojstra kaj cem ti drugega rect!

T-h-o-r ::

danes po dolgem času igral recon, prvič sem dobil sniper ribbon :))

in pa 12x scope za svd
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Spock83 ::

Jaz lepo po vrsti buildam classe :) Recon bo za na konc kot posladek :D

Gizm0 ::

Netrunner je izjavil:

https://docs.google.com/spreadsheet/lv?...

Berserker ::

Bedarija, ker v RL naboj največjo moč in hitrost dobi čez 10-20 m po izstrelitvi iz cevi.

Sriple Tix ::

Nocem biti pameten, vendar mi ta trditev ni jasna. Saj v 10-20 metrih po izstrelitvi ni delezna nikakrsnega dodatnega pogona, torej bi sklepal, da je najhitrejsa pri izhodu iz ustja cevi, ko nanjo zacne na polno vplivati fizika (upor/teznost...).

Zgodovina sprememb…

Nemixxx ::

a je kaki mode ki nešteje točk,killov,deadhsov k frendi špilajo pa bi blo fajn če je kaj takega k pol mi zbivajo dol povprečje čeprov nič hudega sam mi je bolš če bi blo tak
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

OmegaBlue ::

Ja, unranked server.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

BigWhale ::

V RL lahko pocasnejsa krogla nardi vec skode kot hitrejsa in tista z vec energije. Ce gledas dve enaki krogli. Po tem, ko zacne opletat po zraku in let ni vec raven, kar se zgodi, ko krogla zacne izgubljati energijo. Ce prileti v telo pod drugacnim vpadnim kotom je rana hujsa in bolj boleca. V skrajnem primeru se krogla se odbije od kaksne kosti in malo 'odtava'.

TOP ::

Berserker je izjavil:

Bedarija, ker v RL naboj največjo moč in hitrost dobi čez 10-20 m po izstrelitvi iz cevi.

Se vidi da nisi bil v vojski.

Gizm0 ::

Nov update pride v torek.

Patch notes - http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...

Končno nerfan mobile AA :D
-Reduced the damage done to Armored Vehicles and Infantry from AA guns.
-Increased the damage RPGs and Tank shells do to AA vehicles.

Stingerje bodo spet buffali nazaj :( Zdaj morajo samo tisti bug popraviti, da včasih stinger ubije le pilota, medtem ko letalo ostane povsem celo.
-Increased the power of Stingers against Jets.
-Flares reload times for Jets and Helicopter Gunners have been increased.
-Reduced the effectiveness of Stealth on Air Vehicles.
-Reduced the effectiveness of Beam Scanning for Jets.

Od zadnjega patcha sploh nisem več flares uprabljal in se mi zdi, da tudi zdaj jih ne bom. Stingerjev se ni težko izmikati tudi ko so že izstreljeni proti tebi. Ne vem pa ali bodo rakete od mobile AA, helikopterjev in letal zdaj instakill, če te zadaneta 2 ali ne. Teh se je težje izmikati, tako da bo treba počakati.

Sicer so pa tudi jeti doživeli spet 2 rahla buffa:
-Slightly Increased the power of Fighter Jet Cannons against all vehicle targets, especially Helicopters.
-Decreased the power of Miniguns against Jets and Helicopters.

Pa končno se bo dalo leteti na canals mapi:
-Tweaked the max vehicle height on Noshahar Canals

paripchina ::

Ali imate kakšen zanimiv platoon ??

Berserker ::

TOP je izjavil:

Berserker je izjavil:

V regularni ne, ampak na trimesečnem prostovoljnem pa.

Malce sem se narobe izrazil. Pravilno je da ima krogla na 10m večjo prebojnost, kot na blizu, ker še krogla na začetku ni tako stabilna da bi letela naravnost, ampak se vrti.

Good Guy ::

TOP je izjavil:

Berserker je izjavil:

in kaj ma to veze z vojsko...

se vidi da nisi bil v šoli..

manniac ::

plato: Mean Gamers_SLO tag:MGS

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: manniac ()

123_meni ::

Živjo,

Kako kaj posrbijo pri multiplayer-ju da ni kakšnih cheet-erjev (Battlefield 3 Advanced Aimbot). Nekajkrat se mi je zgodilo da sem bil ustreljen čeprav nisem videl nikogar. Zakaj pri tej igri ni keillcam da saj vidiš kako te je ustrelil ne da se potem sprašuješ ali je cheeter ali ni....

Kako je s serverji ali je možno postaviti svojega??

123_meni je izjavil:

Živjo,

Kako kaj posrbijo pri multiplayer-ju da ni kakšnih cheet-erjev (Battlefield 3 Advanced Aimbot). Nekajkrat se mi je zgodilo da sem bil ustreljen čeprav nisem videl nikogar. Zakaj pri tej igri ni keillcam da saj vidiš kako te je ustrelil ne da se potem sprašuješ ali je cheeter ali ni....

Kako je s serverji ali je možno postaviti svojega??

Tukaj si nemoreš postavit svoj srver, zakupiš slote in to je to. killcam je pa odvisen po aministratoja srveja, ali ga da ali ne! Je pa težava pri bf-u ta, da čeprav se srkiješ te še vedno nasprotnik ubije. To pa je lahko težava v pingu in/ali v hit registration... No posnetek si poglej sam:

123_meni ::

Ja točno tako se dogaja im morm rečt da je to polomija... pri COD igrah taga problema nism imel nikol res da ti je lahko ustrelil čez kakšno tanšo steno ampak kaj takega se mi pa ni nikoli zgodilo...

Tr0n ::

Ta hit detect je bil problem v beti (video, ki si ga prilimal), ne toliko po releasu in patchih.

Rippy ::

To je težava s strani konfiguracije strežnikov. Mislim, da trenitno ni možno nastaviti max ping za igralce in vsak lahko igra na strežniku z druge regije.

Problem je, če si ti ali/in drug igralec na strežniku z visoko latenco. Recimo nekdo z 500ms gre okoli vogala te vidi in začne strelat. Ti ga tudi vidiš takoj ampak ima več, kot pol sekunde prednosti in si v nemogoči situaciji. Enako se dogaja, ko te nekdo ubije iza vogala (čeprav si v kritju). Na njegovem clientu te je pač ubil prej ampak ti še ne veš kakšno je dejansko stanje, tudi če si na trenutnega reagiral dovolj hitro. Čim višji je zamik bolj so v prednosti igralci z visoko latenco, če igrajo ofenzivno (oni se premaknejo okoli vogala) ampak imajo težave z defenzivno igro (čakajo, da ti prideš okoli vogala). To je zato, ker client ve kje se nahajajo igralci na mapi.

Omejitve bi morale biti pod 100ms in teh težav ne bi bilo.

lih nisem 100% da so stvar odpravili....ziher je še vedno prisotna!

OmegaBlue ::

Niti ne, v beti je bilo noro (kot na filmčku), zdaj pa tega ni večinoma, oz samo ko je ekstremen lag ampak takrat je že samo premikanje nemogoče.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

TOP ::

Berserker je izjavil:

TOP je izjavil:

Berserker je izjavil:

V regularni ne, ampak na trimesečnem prostovoljnem pa.

Malce sem se narobe izrazil. Pravilno je da ima krogla na 10m večjo prebojnost, kot na blizu, ker še krogla na začetku ni tako stabilna da bi letela naravnost, ampak se vrti.

Krogla se vseskozi vrti,ker ma puškina cev notranji navoj in se po utoru rotira in največjo prebojno moč ma na blizu ker je tud največja hitrost krogle.Krogla pa se vseskozi vrti ker ma večjo prebojno moč,kot če bi letela samo ravno.

McGregorSL ::

Tile admini so mal prenapihnjeni. Včeraj sem bil admin killed. In pravi zato ker sem kempal hodnik. In to pri točki A na Metro - conquest. Čeprav sem clearly tekel okoli in postavljal protipehotne mine. Ajde rečm dobr če so pač nesposobni je to en način.
Ko se stran obrne in oni nas stisnejo v spawn in ne samo, da kempajo (branjo točko A) še clearly strelajo na spawn vključno s ta istim adminom ki je na koncu imel največ killov in točk. (sej meni je vseeno za točke)
Skratka ja ... ni čudno, da je tale admin colonel service star 33...

McGregorSL je izjavil:

Tile admini so mal prenapihnjeni. Včeraj sem bil admin killed. In pravi zato ker sem kempal hodnik. In to pri točki A na Metro - conquest. Čeprav sem clearly tekel okoli in postavljal protipehotne mine. Ajde rečm dobr če so pač nesposobni je to en način.
Ko se stran obrne in oni nas stisnejo v spawn in ne samo, da kempajo (branjo točko A) še clearly strelajo na spawn vključno s ta istim adminom ki je na koncu imel največ killov in točk. (sej meni je vseeno za točke)
Skratka ja ... ni čudno, da je tale admin colonel service star 33...

prevec se obremenjujes s takšnimi stvarmi...enostano hoj na drg srver

SlimDeluxe ::

Končno, SCAR-H + reflex sight prva prava puška IMO... Tiste M4* in AK47* izvedenke so krneki :)
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

hmm AT mine bodo bolj kot ne sedaj neuporabne... še posebej v velikih mapah

globoko grlo ::

zakaj, 20 s po tvoji smrti se bojo deaktivirale, a ni to kul?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Ne ni kul... že tako jih na ključnih točkah težko postaviš... pa omejen si že tako na 6 min (kar je čisto vredu)... in ko te en ubije vse na novo postavit... ma ni šans... sem prepričan da se bo drastično zmanjšalo število min... jaz jih sploh ne mislim več vzet.

Tako kot pri claymore minah... trenutno zginejo, ko te ubijejo (kar je u bistvu isto kot bo sedaj pri minah) in dejansko jih skoraj noben ne postavlja... če pa jih te pa admin killa :D

Če bi že morali kaj popravit je to da RPG ne ubije pehote... (ni realno samo to da mina zgine tudi ni realno...)
««
63 / 149
»»