» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
58 / 149
»»

mr1two ::

Evo, sm te dodal. Ni slabo tko špilat v ekipi, ki zmaguje :D Jaz se bolj okrog malo švercam, če kdo leti s kakim helijem...Ne znam jaz furat tega še.
Je kaj lažje s kakšnim padom ali joystikom? Nimam trenutno s sabo, pa me zanima, če je vredno probat.

fireX88 ::

mr1two je izjavil:

Evo, sm te dodal. Ni slabo tko špilat v ekipi, ki zmaguje :D Jaz se bolj okrog malo švercam, če kdo leti s kakim helijem...Ne znam jaz furat tega še.
Je kaj lažje s kakšnim padom ali joystikom? Nimam trenutno s sabo, pa me zanima, če je vredno probat.

ta vikend sm probal s padom, ampak negre, vasj meni ne.. kontole so mi iste kot da bi igral na tipkovnico... mogoče bi blo z joystiokom lažje!

OmegaBlue ::

Meni gre s tipkovnico čist fajn ;) mogoče bi probal z joystickom samo nevem če ima smisel
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

OmegaBlue je izjavil:

Meni gre s tipkovnico čist fajn ;) mogoče bi probal z joystickom samo nevem če ima smisel

ti misliš tipkovnica + miš ali samo tipkovnica?
k če igraš z tipkami w a s d + smernimi je meni kot z padom, to sm mislu v prejšnjem postu.. sm pa naroču drugo miš ki ma možnost "on the fly sensitive" pa bom potem poročla kako bo(pravijo da je zlo priročna ter fina pogruntavščina)!

luka46 ::

Iščem Chopper Gunner-ja...dodajte me: Reeson46

Berserker ::

Z tipkovnico je čisto enostavno letet, tako helije kot letala.

Samo s tipkovnico, z miško je preveč sranja. Imam pa miško z "on the fly" nastavitvijo občutljivosti, pa uporabljam različne nastavitve večinoma samo za različne igre, v BF3 imam vedno eno, v skyrim drugo in tako naprej. Da bi pa vmes menjal me še ni prijelo.

če lahko igraš s tipkovnico potem pa kr probaj s pedom, ker kontrole so približno iste(smeri tipkanja/premikanja gobic), le da so tam gobici!

luka46 ::

ewo...končno update za igro....še slabše kot prej :8)

Lol, a res slabše? Morm probat ^^

Kaj je pa slabše?

globoko grlo ::

ja, dejte povedat, ker me res firbec matra
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

lol, folk, kateremu je špil delal BP, se pritožuje nad random crashi, se ne morejo connectat, velikimi pingi, se sploh noče inštalirat ipd.

Zgleda, da so ta patch delal eni nubi. Bi prav morali tožt dice/ea za tako sranje. Če neki kupiš, mora delat, če ne nej grejo u 3 pm.

Kako bi bili zadovoljni, če bi bili avti tok u kurcu?

hm, zalaufam bf3 in mi origin prec napiše :

ERROR LAUNCHING GAME
The game does not appear to be installed. Please install it or try relaunching the game.

In imam samo možnost accept, istočasno se mi pa neki DLja in je že na 30%.

Lohka sam rečem WTF.

Dua'L ::

Pa lahko sedaj s snipo streljaš dlje kot 980metrov?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

mislm, se mi konekta in vidim samo črn ekran
kilam bf3.exe in jovo na novo in se i sploh noče konektat oz. sem bil disconnectan s strani ea, al pa v nedogled piše loading level, krneki

McGregorSL ::

sam še nisem posodobil samo sem slišal, da so problemi... baje ne morjo v igro ker ven "meče" punkbuster error...

Bor H ::

Dans gre update vn http://blogs.battlefield.ea.com/battlef...
Tko da bi znal da to teži komu

možno, da se more še battlelog, serverji, PB & stuff updejtat
sam kdo bi to vedu pr EAju

DarwiN ::

"Cant even log on to a quick match.. this sux balls... was working fine before the patch and now nothing...
Btw Avira antivirus (current update) detects that the bf3.exe :dip staged as a trojan/virus.....................

Do something before I have to spend time with my wife!!!!!!!! "

:))

Good Guy ::

DarwiN je izjavil:

"Cant even log on to a quick match.. this sux balls... was working fine before the patch and now nothing...
Btw Avira antivirus (current update) detects that the bf3.exe :dip staged as a trojan/virus.....................

hahahaha
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

DarwiN je izjavil:

lol^2 :D

ne štekam, zdej se mi lepo skonekta, se nalovda level, slišim zvok iz igre, fraps mi kaže spreminjajoče frejme, SLIKE PA NI, ena sama tema in fraps številke

heh, pod battle reports mi piše, da sem pred dvema minutama zaključil rush, celo v score board sem napisan, sam videl nisem pa NIČ

Zgodovina sprememb…

prižgi ekran :D

joke! :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

gg, imaš RU verzijo? Ker RU ima očitno še dodatne težave. Bo treba kak tweak izvest..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

jp, mam rusky key
eh ja

edit:
sam kakšni tweaki naj bi to bili, v registru je vse ostal na en_US itd

Zgodovina sprememb…

gg, tole je bojda nov update fix za RU. Skopiraj v BF3 direktorij in mora špilat.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

kul, tnx, dela

aja, mogoče sem spregledal, a pinge vam kaže v browserju?

Zgodovina sprememb…

KoCcY ::

men pinga še nikol ni kazal v browserju... o.O

particle ::

Res ti ga ni??

Bolf3nk ::

ping kaže že od vsega začetka

KoCcY ::

ne, mi ne kaže...

men ga ni še nikol pokazal...

gaaape ::

jo, dans sm naložu nov update in zdej mi vse dela počas pa še v 3D morm gledat sliko, a mi lahko kdo pove kje ugasnem 3D?

Tnx

manniac ::

to je blo pr men isto, da mi pinga nii kazal sm zdej mi ga že lep cajt kaže

integral15 ::

Ja dans je nov apdate mi ga ze dol vlece

Meni pri prvem zagonu ni uspelo naložit zadeve- se je ustavlo pr cca 158.580kB v taskmanagerju. Kill process in pa v drugo je lepo šlo čez. Nisem pa nič igral, zanimalo me je le ali dela- dela, s popadki.

123_meni ::

Meni dela BP, ne vem pa kakšne so novosti mogoče to da nakoncu pokaže koliko časa je trajal boj? Ali kaj drugega?
Nekaj mora biti za 300MB :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 123_meni ()

miteq ::

Nerfali so G3A3, buffali pa UMP in podobno sranje. G3A3 je sedaj čisto neuporaben napram navadnim assault rifleom. ;(( Nerfat bi bilo potrebno tudi F2000.

Gizm0 ::

Patch notes - http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...

Končno so odstranili negative mouse acceleration. Drugi velik plus je tudi, da so dodali max fps komando v konzolo, kar pomeni, da nimam več nekih čudnih spajkov v tem grafu:

Sicer ni bilo micro-stutteringa, ampak zdaj se lahko z GameTime.MaxVariableFps komando reši tudi ta problem.
Se je pri meni loading times poslabšal in zdaj spet ne pridem pravočasno v igro, ko se menja mapa, in seveda ostanem brez letala :(

Drugače pa DICE nas zgleda trolla kar se tiče mobilne AA. Buffali so namreč dmg proti infantry, tko da zdaj moraš samo pogledati nekoga, pa je že mrtev 8-O
So pa lep buff dočakali tudi jeti in predvsem helikopterji, ker zdaj te 1 stinger povzroči le 45 oz. 30 dmg-ja. Gun na jetih je zdaj končno uporaben tudi proti pešadji.

Squade so tudi precej preuredili, vendar pa zdaj privzeto nisi v nobenem squadu, tko da posledično pol igralcev na serverju potem igra solo lol.

Berserker ::

Ej meni tudi piše da me igra prosi, naj reinstaliram igro, ter spodaj kaže 80 % . Če bo to takole naprej, kupim igro za konzola pa se nebom več zajebaval s to bugasto pc verzijo.

Sicer, nevem kaj se gizmo čudiš da je aa premočan ? Sem že zgoraj napisal , da 30mm automatski top ni ravno najbolj zdrav za pehoto. Zadovoljen sem tudi da so popravili damage za letala vs pehota, ker je bil pravi shame, da pehota zdrži večji dmg resistance kot pa oklepniki...

Tr0n ::

Angleski patch za tiste z RU kljuci. Zgornjemu linku manjka se ena .toc datoteka.

http://cdkeyshere.com/files/BF3EN_Updat...

BigWhale ::

Tr0n je izjavil:

Angleski patch za tiste z RU kljuci. Zgornjemu linku manjka se ena .toc datoteka.

Awesome! Ene rare iz neznanih virov moras uporabiti, da ti potem vse dela. :>

BigWhale ::

Gizm0 je izjavil:

Drugače pa DICE nas zgleda trolla kar se tiče mobilne AA. Buffali so namreč dmg proti infantry, tko da zdaj moraš samo pogledati nekoga, pa je že mrtev 8-O

Dude, to je 30mm top s precej hitrimi izstrelki. Ja, s tem samo grdo pogledas nekoga in ga ni vec. :>

Gizm0 je izjavil:

So pa lep buff dočakali tudi jeti in predvsem helikopterji, ker zdaj te 1 stinger povzroči le 45 oz. 30 dmg-ja.

To je pa mal smotan. Ajd, za Hinda ne recem, ampak Stinger ima precej mocan warhead in je kar tezko preziveti, ce te zadane. :>

BigWhale je izjavil:

Tr0n je izjavil:

Awesome! Ene rare iz neznanih virov moras uporabiti, da ti potem vse dela. :>

Niso neznani. Strani, ki prodajajo kljuce, zrihtajo te language packe. Temu jaz pravim podpora. :)

yo
vprasanje za vas, oz za tiste ki imajo intelove procesorje. kaj zdj po tem novem patchu dela brez problea ali imate se vedno tezave? sicer to ne sprasujem zase ampak za kolega, ker mu se vedno zasteka po tem patchu (ima p i7 920,ati 5850 ter eno asusovo plato). ko ni imel se patcha mu je freezlno po parih min zdj mu recimo zdrzi po kako rundo potem pa zasteka.. predlagal sm mu da HT izklopi,ampak stvar je ista,da bi pa zvocno izklpu se mu pa neda..vsaj tako rece.. mogoce ve kdo kaksno resitev? gonilnike za grafo je updejtal ravno tako pb,ampak sele ko sm mu jst reku,stvar pa ni nc drugacna..
resitev je kaksna?

Meni je ze pred patchom delalo vredu na i7 Intel procu. :)

Nevem no, meni se na i5 še ni usul špil dejansko. So pa green flashi sem pa tja.

To se tudi meni dogaja, teli green flashi. Bi me moglo skrbeti ali je to kakšna napaka v kodi(sumim slednje, nisem pa prepričan)- je to vendor specific za grafe ali je pri vseh tako? Ati 5850 imam jaz, drugje nisem preizkušal. Ponavadi se mi to pojavi po vsaj pol ure igranja, zgodnje minute nisem nikoli opazil te napake.

Green flasha so pofixali na driver strani, ce imas nVidijo. Za ATI ne vem.

Spock83 ::

Gizm0 je izjavil:

Patch notes - http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...
Sicer ni bilo micro-stutteringa, ampak zdaj se lahko z GameTime.MaxVariableFps komando reši tudi ta problem.

Meni je pomagal izklop HTja. A je bilo naključje? Ne vem.

A ni malo bedno da se pogovarjamo o tehničnih težavah namesto o igri in igranju samem. Blišč in beda turbo kapitalizma.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spock83 ()
««
58 / 149
»»