» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
57 / 149
»»

TOP ::

Bananovec je izjavil:

https://www.g2play.net/store/Battlefiel...
21€

Jaz sem jo kupu za 18,5e.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TOP ()

integral15 ::

Dua'L je izjavil:

Kaj bi lahko naredil, da mi tega ne bi več pisalo? (imam pa zadnje driverje za grafo)

Jast imam isti problem ravn tako imam 570

Freaxx ::

JAAAAOOO, komp sem preselil bližje radiatorju in potem je blinkalo zaradi tega. Sm meu ati overdrive vključen na max kar pač gre in so bli tempi mejčken visoki se mi zdi ;)

Bananovec ::

Pridem v igro, igram par minut in nato se vse skup zapre. V beti tega pri meni ni bilo. Ima kdo podoben problem?
Ali pa me vrže kar na namizje, hkrati pa za trenutek kar na 1x utihne grafa. V igro pol več ni mogoče priti.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

69charger ::

Jaz sem imel stalne probleme z tem zmrzovanjem itd. ampak sem posodobil gonilnike na zadnje Nvidia beta in deluje brez problema.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Dua'L ::

Kako enim uspe s snipo ubit s 3950.95 metrov js mam največ do zdej 779.69 metrov.V kateri mapi bi se dalo ubit nad 4000m?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Guzzy ::

integral15 je izjavil:

Dua'L je izjavil:

Kaj bi lahko naredil, da mi tega ne bi več pisalo? (imam pa zadnje driverje za grafo)

Enak problem z GTX560Ti, imam 79 driverje, torej zadno in 1GB spomina

To je neki z igro narobe men tako drasticno padajo FPS-ji da je za znort iz 80 na 20 na monitroju 1680x1050. Ko sem imel pa kopijo igre potegneno iz partisa, ko sem igral SP sm mel pa skos okol 80-50 min

Bor H ::

S partisa si spilal sp, zdj si pa na mp. Mejhna razlika. Probej ce je na serverjih z mal igralci enak.

Good Guy ::

Guzzy je izjavil:

integral15 je izjavil:

Dua'L je izjavil:

Enak problem z GTX560Ti, imam 79 driverje, torej zadno in 1GB spomina

hmm, ker omenja direct x, probaj prvo poinštalirati zadnjo verzijo le tega

X:\Origin\Battlefield 3\__Installer\directx\redist

maš tukaj
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Nic pocakat bo treba nove driverje od nvidie to vsi jambrajo da se jim crasha.

Janck7 ::

integral15 je izjavil:

Nic pocakat bo treba nove driverje od nvidie to vsi jambrajo da se jim crasha.

Tako je... Odkar je prsu tale drajver vn je polom... men dela B3 samo ce restartam PC... :D, prej mi je skos delal..

yayo ::

Pa Nvidia je tudi izdala nekaj novih biosov za grafe začetek Novembra (najverjetneje zaradi BF3), dajte pogledat na forumih proizvajalcev svojih kartic. Pa ne uporabljat kakih programov za updejtanje biosa, ki deljao v Windowsih, če kaj najdete, ker bo joj. Bootable usb ključ + nvflash je najvarnejša opcija.

Ja so neki beta driverji sm tist nc ne pomaga

glistovje ::

kej bi najcenej dubu bf3 ta trenutek? in najhitej? rabm samu cd key... lahko tudi paypal.

Zgodovina sprememb…

chucki ::

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

se pravi ta ruska verzija zihr deluje? ne bom meu kakih problemou v prihodnjosti če spremenim jezik? :)

BALAST ::

Zanekrat še vsi popravki delujejo na ruski verziji.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

zaenkrat?! se je za bat da ne bodo več? :)

M-XXXX ::

glistovje je izjavil:

zaenkrat?! se je za bat da ne bodo več? :)

Ne ni.

BALAST ::

Hmm ne vidim tako daleč v prihodnjost, ampak če se spomniš je konkurent Steam lani masovno zbrisal ruske COD:BO iz Steam računa, kaj veš kaj planira Origin.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

:)) zdj si mi dal razlog za mislt ! nisi mogu biti tiho :D hehe

je še kak pacient kle ku je naročil rusko verzijo? da ne bom edini nasankan :))

M-XXXX ::

Hmm ne vidim tako daleč v prihodnjost, ampak če se spomniš je konkurent Steam lani masovno zbrisal ruske COD:BO iz Steam računa, kaj veš kaj planira Origin.

Uradno so se prodajale igre. To je isto kot da bi pobrisal Angleško verzijo? Le zakaj bi? Če so se prodajale so se prodajale...

Tukaj ni pacientov samo kupci,ki radi igrajo.Poznam vsaj 10 kolegov vsi smo kupili od istega Rusko verzijo in vsem dela BP.To se je nanašalo na izjavo od glistovje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TOP ()

Rippy ::

Dua'L je izjavil:

Kako enim uspe s snipo ubit s 3950.95 metrov js mam največ do zdej 779.69 metrov.V kateri mapi bi se dalo ubit nad 4000m?

To je edino mogoče, če sniper in tarča uzameta heli in odletita na svoj konec mape (tam, kjer po zemlji ni mogoče). Grejo not in ven z vozila, da jih "out of bounds" ne ubije. Vglavmem to je dogovorjeno.

globoko grlo ::

jest mam tut ru, pa nisem kolega od top :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

evo nabavu, v roku 5 min sm dubu key :)

thxxx

kje pa downloadam špil???8-O

najdu :)

Zgodovina sprememb…

Ne razumem pa kako enim meče ven in podobno.Meni še enkrat ni zablokiralo ali vrglo ven pa mam grafo 560Ti in ne najnovejše gonilnike jih pa bom stestiral in poročal,da vidim.

Bananovec ::

V bistvu nihče ne razume tega.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Rippy ::

Osebno imam največ težav z zagonom igre. Včasih moram tudi do 3x v task managerju ustaviti bf3.exe, ker zamrzne nekje med 68-78mb. Ne morem v igro brez, da odstranim "defektni" proces.

Zelo zanimiva igra...moram imeti vklopljen Origin, task manager, program za višjanje voltaže, browser. Prej sem moral še poskrbeti, da zaženem IE kot administrator, da vidim ping :).

Nekaj me zanima ko se je končala igra mi je napisalo da sem odklenu mirek ki ma rdečo piko,sedaj pa ne vem kje izbrati ta merek nikakor ne najdem.Hvala

arjan_t ::

preden se spawnaš imaš meni customize levo zgoraj

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arjan_t ()

globoko grlo ::

pa odvisno a si amer al rus, ne odkleneš za vse gune na1x
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Sem našel hvala.

fireX88 ::

zdj nevem če je to, vsaj jst ne najdem... v bfbc2 je blo da si čakal v vrsti na prosto mesto na serverju, je to mogoče tudi tukaj?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

arjan_t ::

fireX88 je izjavil:

zdj nevem če je to, vsaj jst ne najdem... v bfbc2 je blo da si čakal v vrsti na prosto mesto na serverju, je to mogoče tudi tukaj?

ne še, bo pa

fireX88 ::

i bulje k drgac bi meli z mano posla!! :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

arjan_t je izjavil:

fireX88 je izjavil:

ne še, bo pa

seveda je že. Je pa odvisno od serverja a ma to vključen ali ne

ahac ::

M-XXXX je izjavil:

Uradno so se prodajale igre. To je isto kot da bi pobrisal Angleško verzijo? Le zakaj bi? Če so se prodajale so se prodajale...

Uradno so se prodajale v Rusiji. Ti pa nisi v Rusiji. Jaz se ne bi čudil, če bi se enkrat odločil to brisat.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

mr1two ::

Potem mora avtomobil, ki je bil kupljen v nemčiji na uničenje? Ali kak drug kos opreme(zabavna elektronika, bela tehnika...)? Tega se nebi delalo, če bi bile cene povsod enake(kupovalo v tujini). Možnosti pa vedno obstajajo- poštna dostava, da se sam tja odpraviš iskat zadevo ali pa ti nekdo samo sliko prek maila pošlje, tako, da kar se tega tiče, nimajo oni nobene pravice(razen tisto, ki si jo sami podelijo) ukinjevat ruske ključe ali bilo kak drugi produkt. Sicer je svoboda in free market en za lase privlečen pojem, tolk da kr vse lase pocufa proč...

Spock83 ::

Če se prav spomnim, DICE ni nič napovedal, da bo banal ruske ključe.

def0r ::

Spock83 je izjavil:

Če se prav spomnim, DICE ni nič napovedal, da bo banal ruske ključe.

Rekel pa tudi ni da ne bo:) Za njih bo vec ali manj vseeno ker bo s tem se vec kopij prodal ker bo sigurno dosti tistih ki bi jim banalo kupili spil se 1x teoreticno :)

Dua'L ::

GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dua'L ()

Če mi banajo ruski ključ bom preprosto šel nazaj BC2 špilat, da bi še enkrat nabijal statse....no way. Sumim da tega EA v tem trenutku ne upa narest, ker bi se jim zgodu shitstorm in bi Origina lepo vstrelil v nogo.

def0r ::

Bor H je izjavil:

Če mi banajo ruski ključ bom preprosto šel nazaj BC2 špilat, da bi še enkrat nabijal statse....no way. Sumim da tega EA v tem trenutku ne upa narest, ker bi se jim zgodu shitstorm in bi Origina lepo vstrelil v nogo.

Dvomim. Tistim ki bi banali bi vseeno dobili delcek denarja s tem ko so kupili :p

Ja, ampak še enkrat pa ne bi kupil, enostavno, tko da od mene majo isto če me banajo al pa ne, s tem da če me banajo:
dobijo cel kup negativnega PRa za svoj origin
izgubijo nekaj tisoč (verjetno več) igralcev
ne bom mogel kupit nobenega dodatka

torej sumim da v trenutni situaciji si tega EA ne more privoščit, sicer pa bomo vidl, itak mi taki špili po ene 50 urah popustijo zabavnost, zdj sm pa na 20...

Spock83 ::

Itak, da ne morej bant. Si predstavljaš srd oz srp ruski :D

Joj, me kr glava boli ko gledam tole vaše pametovanje

mr1two ::

A gre zdej kdo kaj špilat?

Jast ze skos spilam dodaj me: Dejstrum11

Zgodovina sprememb…

««