Forum » Mobilne tehnologije » Zanic bluetooth slusalka
Zanic bluetooth slusalka
Ashrack ::
Mama je 3 dni nazaj kupila v eLeclercu bluetooth Celly BH5 ki je tak crap da dol pades.
Ko govoris po tej slusalki se ves zvok podvaja in tisti ki ti govori slisi se svoj odmev nazaj. Tko da se sploh ne da normalno govoriti in to v tihem prostoru.
Jo je mozno vrniti glede na to da ne opravlja niti svoje osnovne funkcije, kar je da je mozno vsaj v tihem prostoru normalno govoriti z njo.
Ko govoris po tej slusalki se ves zvok podvaja in tisti ki ti govori slisi se svoj odmev nazaj. Tko da se sploh ne da normalno govoriti in to v tihem prostoru.
Jo je mozno vrniti glede na to da ne opravlja niti svoje osnovne funkcije, kar je da je mozno vsaj v tihem prostoru normalno govoriti z njo.
....
- spremenilo: Ashrack ()
BladE_ ::
Si mislil, da boš za 5EUR dobil pro slušalko?
Če bi jaz bil prodajalec ti je nebi iz principa zamenjal... lahko pa vseeno poskusiš...
Če bi jaz bil prodajalec ti je nebi iz principa zamenjal... lahko pa vseeno poskusiš...
zee ::
Zvok se podvaja zato, ker je mikrofon zelo naglas. Poskusi zmanjšat glasnost tvojega mikrofona in slušalke.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
BladE_ ::
meXem ::
Ashrack, naslednji teden bo imela mesarija Fekonja neko akcijo teh slušalk, morda bi se splačalo it pogledat ...
-žiga- ::
Kaj ste reveža tako napadli?
Jaz tudi ne bi kupil tehnike v supermarketu, ampak nekateri pa pač jo. Očitno jih ni tako malo, glede na to, da je ponudbe v takih trgovinah kar nekaj.
Slušalko pa le poskusi zamenjati, če ne dela tako kot bi mogla.
Jaz tudi ne bi kupil tehnike v supermarketu, ampak nekateri pa pač jo. Očitno jih ni tako malo, glede na to, da je ponudbe v takih trgovinah kar nekaj.
Slušalko pa le poskusi zamenjati, če ne dela tako kot bi mogla.
suzanaj ::
Hojla jst mam čist enako slušalko iz leclerca in je vse v redu z njo!
Tok da veste, da ni treba dragih kupvt!!!
Se mi zdi, da se lahk tut pr kšni k je kao ful firma zgodi, da je fuč, zato pa mamo garancije:)
Lp,S
Tok da veste, da ni treba dragih kupvt!!!
Se mi zdi, da se lahk tut pr kšni k je kao ful firma zgodi, da je fuč, zato pa mamo garancije:)
Lp,S
bezerk ::
@IDIOTS
Verjetno je, da bo neka slušalka za 50€+ veliko boljša.
Ampak, če jo pa kupiš poceni in ne dela kot bi vsaj približno morala si pa bedak in je prav, da ti ne dela ?
Tudi pravice zamenjati/reklamirati slušalko ne bi smel imeti, ker si bedak.
Mater, nekateri ste pa res totalno slaboumni slovenčki, za zakopat pa pozabit.
@Ashrack
nesi nazaj, probaj če nova dela, v trgovini sami.
Če ne dela, zahtevaj kupnino nazaj v skladu z zakonom.
Verjetno je, da bo neka slušalka za 50€+ veliko boljša.
Ampak, če jo pa kupiš poceni in ne dela kot bi vsaj približno morala si pa bedak in je prav, da ti ne dela ?
Tudi pravice zamenjati/reklamirati slušalko ne bi smel imeti, ker si bedak.
Mater, nekateri ste pa res totalno slaboumni slovenčki, za zakopat pa pozabit.
@Ashrack
nesi nazaj, probaj če nova dela, v trgovini sami.
Če ne dela, zahtevaj kupnino nazaj v skladu z zakonom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 74209 (17174) | Banza |
» | Katere slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 7952 (7027) | Meizu |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3018 (2272) | shadeX |
» | Slušalke za v uho z mic.Oddelek: Kaj kupiti | 1147 (1063) | ;-) |
» | Katere sušalkeOddelek: Kaj kupiti | 2971 (2393) | TeraSonic++ |