Forum » Pomoč in nasveti » Macbook Pro 1.1 --- Headphones: Yes / Speakers: No
Macbook Pro 1.1 --- Headphones: Yes / Speakers: No
Revenant ::
Pozdrav,
lastim si Macbook Pro 1.1 z procesorjem T2500 in 2GB rama. Ima dva operacijska sistema. Pri OSX deluje vse BP. Problem je pri Windows XP-jih. Nobenega zvoka iz zvočnikov, slušalke pa delujejo. V Device Managerju nobenih težav, tudi dxdiag prikaže vse v redu. Uninstaliral in ponovno namestil sem gonlnike, a še vedno nič. Res ne vem, kaj bi bilo narobe. Se je že kdo srečal z takšnim problemom in kako ga je odpravil?
Nekje na netu sem med iskanjem driverja naletel na ta problem, a ga sedaj nikakor ne morem najti.
PS.: v vtičnici za slušalke sveti rdeča LED dioda.
lastim si Macbook Pro 1.1 z procesorjem T2500 in 2GB rama. Ima dva operacijska sistema. Pri OSX deluje vse BP. Problem je pri Windows XP-jih. Nobenega zvoka iz zvočnikov, slušalke pa delujejo. V Device Managerju nobenih težav, tudi dxdiag prikaže vse v redu. Uninstaliral in ponovno namestil sem gonlnike, a še vedno nič. Res ne vem, kaj bi bilo narobe. Se je že kdo srečal z takšnim problemom in kako ga je odpravil?
Nekje na netu sem med iskanjem driverja naletel na ta problem, a ga sedaj nikakor ne morem najti.
PS.: v vtičnici za slušalke sveti rdeča LED dioda.
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik in domači diskoOddelek: Zvok in slika | 2028 (1733) | Korenchek |
» | Priključeni niso nobeni zvočniki ali slušalke..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1594 (1406) | amigo_no1 |
» | Težave onkyo receiver + jamo zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 1975 (1670) | delfinus |
» | HDMI kabel ne prenaša zvoka?Oddelek: Zvok in slika | 7889 (6796) | kontra |
» | Kako narihtat mikrofon?Oddelek: Zvok in slika | 2215 (2173) | lolek84 |