Forum » Kaj kupiti » Slušalke z mikrofonom
Slušalke z mikrofonom
Nev3r ::
Živ.
Nekej sem že gledu po trgovinah pa po interneto sam nevem kje bi dobu kake pocen pa dobre slušalke z mikrofonom pa super bi blo če bi ble surround sound, ker jih rabm za en špil. Nekej sm gledou po mimovrstah pa majo use nad 70€ tak da me za nima kaj vi predlagate, pa kje bi se dalo dobit pocen pa dobro robo :D
Lp
Jure
Nekej sem že gledu po trgovinah pa po interneto sam nevem kje bi dobu kake pocen pa dobre slušalke z mikrofonom pa super bi blo če bi ble surround sound, ker jih rabm za en špil. Nekej sm gledou po mimovrstah pa majo use nad 70€ tak da me za nima kaj vi predlagate, pa kje bi se dalo dobit pocen pa dobro robo :D
Lp
Jure
Mare3 ::
Jaz uporabljam od canyona za 10EUR že par let brez problema delajo še vedno kot nove, s tem da so padle že stokrat in udarjal sem po njih če me je kaj nerviralo pa jim ni nič tako da tiste za 70EUR+ bi verjetno že počile :) Sam osebno ne dam veliko na slušalke tako da bi vzel ene čisto poceni recimo te: http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naglavne slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27991 (17786) | jaot |
» | katere slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 3654 (2919) | lalala |
» | Težave z slušalkami...Oddelek: Zvok in slika | 1231 (959) | arcko |
» | Katere slusalke do 20 eur kupitOddelek: Kaj kupiti | 2288 (2028) | lasse007 |
» | Kateri mikrofon/slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 1456 (1338) | ginekolog |