Forum » Izdelava spletišč » Tezave s php
Tezave s php
Wolfram ::
[Tue Oct 29 15:54:17 2002] [error] [client 127.0.0.1] Premature end of script headers: /apache/php/php.exe
[Tue Oct 29 15:54:17 2002] [error] [client 127.0.0.1] PHP: Error parsing ./browscap/browscap.ini on line 8206
Kaj bi lahko bilo narobe? Hotel se zagnati test.php3, ki je že priložen php triadi pa mi je tale error izpisal?
btw: na line 8206 je pa tole: browser=AE/2.1(Linux)
????
lp
[Tue Oct 29 15:54:17 2002] [error] [client 127.0.0.1] PHP: Error parsing ./browscap/browscap.ini on line 8206
Kaj bi lahko bilo narobe? Hotel se zagnati test.php3, ki je že priložen php triadi pa mi je tale error izpisal?
btw: na line 8206 je pa tole: browser=AE/2.1(Linux)
????
lp
www.igralec.com
- spremenil: Wolfram ()
Zzzzzzz ::
That's why I hate those "all-in-one" solutions! They rarely work as they're supposed to.
V glavnem, verjetno je tle kakšna napaka z namestitvijo. Kaj več ne bi znal povedat, ker teh "all-in-one" stvari ne uporabljam, ker nikdar ne delajo. Najboljše je ročno pa vse dela. Sej ni tak problem, rabiš samo nekaj vrstic naštimat pa je.
Možno je pa tudi, da je problem v Apachu - poskusi dat gor modul za php (ne CGI executable, kar se mi zdi da imaš, glede na prebrano napako).
V glavnem, verjetno je tle kakšna napaka z namestitvijo. Kaj več ne bi znal povedat, ker teh "all-in-one" stvari ne uporabljam, ker nikdar ne delajo. Najboljše je ročno pa vse dela. Sej ni tak problem, rabiš samo nekaj vrstic naštimat pa je.
Možno je pa tudi, da je problem v Apachu - poskusi dat gor modul za php (ne CGI executable, kar se mi zdi da imaš, glede na prebrano napako).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet dela ali ne dela (lnux)Oddelek: Operacijski sistemi | 1950 (1619) | root |
» | kako usposbim sslOddelek: Izdelava spletišč | 1927 (1656) | pan |
» | Apache ConfigOddelek: Izdelava spletišč | 1071 (1037) | BimboBoy |
» | Zanimiv server LOGOddelek: Omrežja in internet | 1949 (1517) | TheHijacker |
» | kako usposobim mysqlOddelek: Izdelava spletišč | 2361 (2209) | rc-car |