» »

Hladilnik procesorja - hlajenje grafične

Hladilnik procesorja - hlajenje grafične

grega09 ::

Lep pozdrav, doma imam kar nekaj odvečnih hladilnikov za procesorje, pa me zanima če se da ta hladilnih zmontirat gor na grafično kartico namesto stock ventilatorja oz. če bi to sploh kaj pomagalo, ker kolikor sem testiral s procesorjem se hladilnik na hladilniku ni poznalo popolnoma nič, poleg tega pa imam na procesorju dovolj nizke temperature, tako da se glede tega ne rabim bat, grafično mam pa kr dodelano in kljub povečani moči oz. hitrosti vrtenja ventilatorja grafične je včasih ne uspe "dovolj" ohladiti oz. bolj me je strah toplejđših dni. Upam da se znajdete kaj iz tega in pa hvala za vsakršne nasvete =)

kuglvinkl ::

Jah, povej kakšno maš grafično karto, pa kakšne hladilnike. Včasih je bil špas kilo bakra namontirat na grafično karto, ja.
Your focus determines your reallity

grega09 ::

Hmmmm, hladilnik.. Malo starejša izvedba najbrž, aluminjasta rebra, dokaj velik, na grafični je tisto orgiginalno plastično ogrodje od firme, pa ventilatorček, pod plastiko pa še en hladilnik, tisti sem že gledal, lahko komot ostane na grafični, največji problem mi bo fiksirat novi hladilnik na grafično, grafična pa je 8800GTS, je pa hladilnik že razstavljen, kolko se razstavit pač da, pa zdaj mamo "počitnice" na faksu, tako da bom mel ogromno časa ugotavlat kak pa kaj bi se dalo ustvarit iz tega.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"No video signal" po čiščenju računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
10836 (693) Vz_ace
»

ICH je na 77C

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
245881 (5612) axee
»

hlajenje 4850

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
131025 (905) legice
»

pregrevanje grafične ali...?

Oddelek: Pomoč in nasveti
121244 (1086) DrBekunis
»

Hlajenje GF4 Ti 4200 128 (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
837680 (5940) DjTonic

Več podobnih tem