Forum » Pomoč in nasveti » Prosim za nasvet glede MOBIL RACK
Prosim za nasvet glede MOBIL RACK
1966 ::
Ker imam v računalniku dva diska bi enega imel za prenos podatkov med domom in službo. Zato bi nabavil MOBIL RACK IDE ATA66/100.
Zanima me ali so kake težave z mobil racki in na kaj moram paziti ob nakupu.
Zanima me ali so kake težave z mobil racki in na kaj moram paziti ob nakupu.
Han ::
Priporočam tole firmo. Je relativno poceni, največja prednost pa je v tem, da vsi novi racki pašejo v stare okvirje.
Okvirji so na ključ ali stikalo, s katerim sprožiš tudi vgrajeni ventilator, ki učinkovito hladi disk.
Težave: po določenem času se izrabijo kontakti, navadno tisti v okvirju. Potem pač kupiš nov rack...
Okvirji so na ključ ali stikalo, s katerim sprožiš tudi vgrajeni ventilator, ki učinkovito hladi disk.
Težave: po določenem času se izrabijo kontakti, navadno tisti v okvirju. Potem pač kupiš nov rack...
Boky ::
Tudi sam ima 2 taka racka(enega starega udma33 in novega udma 66/100) in ti ga lahko samo priporocam. Ceprav je starejsi komplet ze precej star z kontakti se nikoli ni bilo probllemov, niti pri meni niti pri katerem od kolegov, ki smo te rack-e nabavili. Problem se laho pojavi le pri ventilatorcu. V starem ohisju je postal glasen, zato sm ga odklopil.
Drugace pa mislim, da to zadevicu dobis v Tech-tradu(LJ).
Drugace pa mislim, da to zadevicu dobis v Tech-tradu(LJ).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobile Rack IDE ATA100/133Oddelek: Kaj kupiti | 1709 (1497) | alesp56 |
» | Ocenite mojo nekoliko staro kištoOddelek: Kaj kupiti | 934 (803) | [MYTiX] |
» | Kako deluje Hotswap ?!Oddelek: Strojna oprema | 1156 (1037) | Han |
» | prenosni disk?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 816 (735) | Gh0st |
» | RACK in ohišje..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1379 (1204) | teac |