Forum » Loža » ferrari nalepke...oz druge znane
ferrari nalepke...oz druge znane
Klemenn ::
mi lahko kdo dobi kake nalepke od ferrarija ? (unga konjička) oz sam napis ferrari? al pa kake druge naprimer.porsche...pa tako? lahk tut za $$$
Binji ::
Pogovor:
A: dober dan, rad bi vprasal koliko stane en ferrari.
B: Ah, tja 10.000.000SIT.
A: Aha...kaj pa kaksna nalepka od ferrarija?
A: dober dan, rad bi vprasal koliko stane en ferrari.
B: Ah, tja 10.000.000SIT.
A: Aha...kaj pa kaksna nalepka od ferrarija?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
malinavc ::
če smo bolj natančni...ferrari stane velik več k 10 mio sit...
...odvisno s katere perspektive gledamo...
Thanatos ::
ime štacune je perla. Pr njih kupu 2 ferrari kapci. Majo pa še brisače, koledarje, slike, itd za nalepke pa nism šur.
ma kdo kako številko od te trgovine? ali pa bi bil pripravljen itit pogledat če majo nalepke?
Sergio ::
jebediah, a ti niti ENE stvari ne bi sam naredil?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Tomi ::
Nova opcija, ki jo bo nudil Slo-tech bo Slo-tech baby-sitter, kot kaže. Ali pa Slo-tech Mama
metrodusa.blogspot.com
SkIDiver ::
Slo-Tech BIG Mama takes care for every one
Jebediah za jurja grem jz pogledat v BTC pa še prnesem ti jih v NM Tak al tak morm v BTC en dan. Pa da ne bom šel zastonj....
A nism jz en nice poba ?
Jebediah za jurja grem jz pogledat v BTC pa še prnesem ti jih v NM Tak al tak morm v BTC en dan. Pa da ne bom šel zastonj....
A nism jz en nice poba ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkIDiver ()
skidiver: pa jz govorim o ljubljanskem btcju in ne novomeškem :) č...jzst sem od novomeškega btcja oddaljen 30sek..... :)
tisti ki gre v btc pogledat če imajo nalepke...in mi jih pošlje oz kupi...dobi za pivo oz za nekaj..
tisti ki gre v btc pogledat če imajo nalepke...in mi jih pošlje oz kupi...dobi za pivo oz za nekaj..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | volanOddelek: Kaj kupiti | 1591 (1318) | Blinder |
» | GamepadOddelek: Kaj kupiti | 985 (888) | nodrim |
» | a ve kdo, kje bi dubu kake tale stajliš nalepke za na motor?Oddelek: Kaj kupiti | 1314 (1235) | Klemenn |
» | FERRARIOddelek: Loža | 1039 (864) | dejc2 |
» | Jutri se zacne formulasticni vikend !! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8091 (7113) | rookie |