Forum » Pomoč in nasveti » Svarilo pred detonatorji 40.X
Svarilo pred detonatorji 40.X
TylerDurden ::
Po PRAVILNI inštalaciji (win98) detonatorjev so šle naslednje stvari:
od MBM ikonica v taskbaru je postala čisto črna
v Macromedia fireworksih je crknil prikaz teksta
zdej sem nazaj na 29.42 mensezdi, pa je spet vse v redu. Detonatorje 40.X sem inštaliral tako, da sem odstranil 30.x z tistim fix programom, pa so bili vseeno problemi.
od MBM ikonica v taskbaru je postala čisto črna
v Macromedia fireworksih je crknil prikaz teksta
zdej sem nazaj na 29.42 mensezdi, pa je spet vse v redu. Detonatorje 40.X sem inštaliral tako, da sem odstranil 30.x z tistim fix programom, pa so bili vseeno problemi.
Let\'s make some soap ...
freejack ::
No ja, jst mam nameščene 40.71, pa zaenkrat še nisem opazil kakšnih napak, čeprav je res, da tudi hitrejšega delovanja ne, zato tistim, z 29.42 verzijo priporočam, naj ostanejo kar na njej, saj je ena izmed najbolj stabilnih in bug-free verzij.
njok ::
Jaz sem pri 40.71 v 3DMarku2001 obcutil (oz. odcital ) kar veliko pohitritev. Skoda je da Mafia z njimi ne dela. Cakam na 41.03 WHQL.
root987 ::
mni 40.72 dela normalno. nobenih problem(razn sesutja sistema zaradi prenavitosi gf2mxke
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
freejack ::
tut Mafia dela bp, čeprav ne ravno tekoče.. No ja, z mojo konfiguracijo ji tut ne morem preveč zamerit
BendeR ::
njok :41.03 beta so že veni če se ti lubi odsankaj na
to stran kjer si jih lahko potegneš dol.
to stran kjer si jih lahko potegneš dol.
:=)
Tr0n ::
Jup, samo niso za Win9x sisteme, to pa jaz nucam, ker XP ni ravno najbolj primeren za spile :).
Arrivo ::
Dosedanje moje izkušnje z det. 40.x v winXP niso najboljše .
Problem je bil v tem, da nisem dobil ustreznega programa, ki bi tudi v teh detonatorjih dvignil osveževanje frekvence v igrah nad 60 Hz in da programi za OC gravične delujejo sumljivo...
Sam še vedno uporabljam 30.82 .
Problem je bil v tem, da nisem dobil ustreznega programa, ki bi tudi v teh detonatorjih dvignil osveževanje frekvence v igrah nad 60 Hz in da programi za OC gravične delujejo sumljivo...
Sam še vedno uporabljam 30.82 .
Z 41.03 beta sem imel tezave tako pri namestitvi kot tudi potem pri uporabi.
Mogoce pa niso bili krivi 40.72, ker sem imel tezave z Mafio tudi z 29.42. Po treba malo pogledat.
Mogoce pa niso bili krivi 40.72, ker sem imel tezave z Mafio tudi z 29.42. Po treba malo pogledat.
Ko instaliras nove detonatorcke moras stare vedno v celoti uninstall. V Win9x z detonator destroyerjem v winxp pa z roll back opcijo + uninstall.
System Properties / Hardware / Device Manager / Display Adapters / 2x klik na tvojo graficno nato Driver / Roll Back Driver ali Uninstall.
TylerDurden ::
Sej sem napisal, da sem vse naredilt tako kot je prav. Vse sem odinstaliral.
Let\'s make some soap ...
BendeR ::
Arrivo: za to uporabi nVidia Refresh Rate Fix MKII .Malo poglej po netu pa se pol pritožuj da ne dela.
:=)
TrOn: already done. Tezava je bila v pregrevanju graficne kartice.
Je ambient-temperature-dependant.
Po 3DMark2001SE scoru so 40.72 hitrejsi od 41.03.
Je ambient-temperature-dependant.
Po 3DMark2001SE scoru so 40.72 hitrejsi od 41.03.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako onemogocit TV out ?Oddelek: Programska oprema | 854 (767) | Trupl0 |
» | geforce nvidia 420 tvout ne delaOddelek: Strojna oprema | 1072 (849) | šumigo |
» | 40.72 WHQL nv4_disp.inf?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1121 (901) | TheJack |
» | Katere detonatorje imateOddelek: Programska oprema | 950 (833) | ferdo |
» | Detonator v40.71 BetaOddelek: Programska oprema | 1146 (875) | freejack |