Forum » Programiranje » simuliranje klikov na tipkovnici v aplikacijo ki je minimizirana
simuliranje klikov na tipkovnici v aplikacijo ki je minimizirana
pajkec ::
zdravo!
Zanima me če mogoče kdo ve kako/s katerim programom bi se dalo napisati kratek program ki bi pritiskal določene tipke v aplikaciji medtem ko okno ni aktivno...
Poskušal sem z AutoHotkey in deluje super če imam aplikacijo odprto (pač simulira klike tipkovnice), neznam pa naredit da bi to skripto nekako ugradil v proces tako da bi okno lahko zložil in med tem delal nekaj drugega...
že vnaprej hvala za pomoč
lp
Zanima me če mogoče kdo ve kako/s katerim programom bi se dalo napisati kratek program ki bi pritiskal določene tipke v aplikaciji medtem ko okno ni aktivno...
Poskušal sem z AutoHotkey in deluje super če imam aplikacijo odprto (pač simulira klike tipkovnice), neznam pa naredit da bi to skripto nekako ugradil v proces tako da bi okno lahko zložil in med tem delal nekaj drugega...
že vnaprej hvala za pomoč
lp
popster ::
si probal z multiple desktops, mogoče bi ti to pomagalo. sicer zna to kar iščeš xvkbd vendar mislim da je samo za linux
Ericssony ::
Looooooka ::
Poisci na netu NativeWin32 class.Z njim lahko dobis vsa okna(tudi skrita)...dela tud v 2.0 frameworku in seveda v okno lahko posiljas katerokoli kombinacijo keyev hoces.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aplikacija za countdownOddelek: Pomoč in nasveti | 940 (841) | __jack__ |
⊘ | iMac ali PC za 1200€Oddelek: Kaj kupiti | 6843 (6028) | bluefish |
» | MFC, deskband/tray in 500 EUROddelek: Programiranje | 1490 (1092) | d156 |
» | BAT file - Auto zaprtje DOS oknaOddelek: Pomoč in nasveti | 2018 (1883) | ender |
» | c++: MessageBox in (ne)brisanje okna z njimOddelek: Programiranje | 1167 (1124) | Bela01 |