Forum » Programska oprema » Vpis mnenj
Vpis mnenj
GregorI ::
V službi moram pripraviti nek star računalnik, do tega, da bo stal v kotu in bo bil prijazno pripravljen požreti vsako mnenje nekoga, ki bo prišel mimo. Moj načert je naslednji:
1. formatiram računalnik
2. naložim win xp
3. naložim xampp
4. naložim nek cms in pripravim vsebino (filmi in fotke o firmi, možnost vpisa mnenj etc.)
Ker ne znam programirat mi je še najlažje naložiti cms, ker tile znajo delat z obrazci itd. Toda pripraviti moram še računalnik, da se bo z zagonom naložila spletna stran (CMS), uporabniki ne bodo smeli dostopati do ničesar drugega, pa tudi CMS se mora osvežiti. Po 5 min neaktivnosti se mora vrniti v začetno stanje. Kako naj naredim to? A se da to vse narediti z Windows steady statom? Kako naj dosežem, da se po petih min stran osveži?
1. formatiram računalnik
2. naložim win xp
3. naložim xampp
4. naložim nek cms in pripravim vsebino (filmi in fotke o firmi, možnost vpisa mnenj etc.)
Ker ne znam programirat mi je še najlažje naložiti cms, ker tile znajo delat z obrazci itd. Toda pripraviti moram še računalnik, da se bo z zagonom naložila spletna stran (CMS), uporabniki ne bodo smeli dostopati do ničesar drugega, pa tudi CMS se mora osvežiti. Po 5 min neaktivnosti se mora vrniti v začetno stanje. Kako naj naredim to? A se da to vse narediti z Windows steady statom? Kako naj dosežem, da se po petih min stran osveži?
popster ::
Po 5 min neaktivnosti se mora vrniti v začetno stanje. Kako naj naredim to? A se da to vse narediti z Windows steady statom? Kako naj dosežem, da se po petih min stran osveži?
podoben projekt sem delal na linux, kjer se da! lahko ti pošljem kodo.
GregorI ::
Hvala, sam o linuxu nimam pojma. A bi bilo to težko naredit na linuxu?
A naj tele xp povozim z eno linux distribucijo (katero priporočaš?), ostalo inštaliram in uporabim tvojo kodo?
A naj tele xp povozim z eno linux distribucijo (katero priporočaš?), ostalo inštaliram in uporabim tvojo kodo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GregorI ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Idiot-proof nastavitev WindowsevOddelek: Operacijski sistemi | 1243 (983) | lonewolf_ |
» | TabelaOddelek: Izdelava spletišč | 645 (480) | Fiki12 |
» | Meni na ozadju s cssOddelek: Izdelava spletišč | 936 (781) | Tody |
» | Črna 255 255 255 = 1Oddelek: Programiranje | 2415 (2006) | Spura |
» | Laptopu občasno pada frekvenca procesorja ... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5898 (4624) | venetu |