Forum » Kaj kupiti » Ventilatorji-pomoč
Ventilatorji-pomoč
ziga1990 ::
http://www.sestavi.si/index.php/item/di...
ali se splača kupiti ta dva ventilatorja da bi pomagala polimatechu super mega pri delu?
ali se splača kupiti ta dva ventilatorja da bi pomagala polimatechu super mega pri delu?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
ziga1990 ::
Povsem predrago. Kupi nekaj od scytha, 3x ceneje in zelo kvalitetno.
kopujem pri sestavi.si tko da rabim mnenje o teh ventilatorjih
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
mr1two ::
Finta tega ventilatorja je lajtšov. Če ga ne potrebuješ, mečeš denar stran. Jaz imam od NoiseBlockerja in so precej tihi. Čeravno malo dragi v izbrani trgovini. Pri Cool-pcju , Pri sestavi.si
NB black silent so po mojih izkušnjah dobri in tihi ventilatorji, ki jih čas ne uniči tako hitro. 2x80mm imam za diske in ju po kakih 3 ali 4 letih še vedno ni slišat prav nič.
Imaš 2 modela, en je tišji, drugi ima več pretoka(vsaj pri 120mm). Sam sem izbral slednjega, ker imam regulator obratov, tako da tišino lahko dosežem z lahkoto.
Pri sestavi.si bi izbral kaj takega
LP
NB black silent so po mojih izkušnjah dobri in tihi ventilatorji, ki jih čas ne uniči tako hitro. 2x80mm imam za diske in ju po kakih 3 ali 4 letih še vedno ni slišat prav nič.
Imaš 2 modela, en je tišji, drugi ima več pretoka(vsaj pri 120mm). Sam sem izbral slednjega, ker imam regulator obratov, tako da tišino lahko dosežem z lahkoto.
Pri sestavi.si bi izbral kaj takega
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavi.si Izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21796 (6061) | neocodexx |
» | Plošča ASUS AT5IONT-IOddelek: Strojna oprema | 2251 (1331) | zavajon |
» | gaming pc 850eu? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12512 (11001) | eieieie1 |
» | Grafična postajaOddelek: Kaj kupiti | 3014 (2672) | Hribi |
» | low end pc za cca 300 eur (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12705 (11108) | gregor |