» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
98 / 317
»»

NejcSSD ::

Js mam pa kr TVShowtime app na telefonu, koledar kot widget, lahko tudi prek neta gledaš na njihovi spletni strani
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Mesar ::

urbecar je izjavil:

Utopia (UK) se je zaključila z drugo sezono. Enkrat letos pa se pričakuje ameriški remake.

Hebes to! Kdaj bo tretja sezona! 8-)

Edit: Nikoli I guess :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Your turn to burn!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mesar ()

hdsdwn ::

Ja, zgodbo so bolj kot ne zaključili, no pa vsaj niso nadaljevali z nategovanjem, kot se to pogosto zgodi. Imaš pa od istih ustvarjalcev Black mirror:

Okapi ::

Obetavna nova serija, Allegiance. Podobna kot The Americans in tako kot Homeland narejena po izraelskem izvirniku.

oo7 ::

Top Gear s22e03 tole z rešilci je blo pa za crknt smešno:)):))

cebelar123 ::

Nekako sem očitno z veliko zakasnitvijo naletel na serijo THE KILLING. Pogledal sem prava dva dela in bil zelo navdušen. :D

Serija Flash postaja čedalje bolj zanimiva:)
Dr Wells je pa tudi zelo zanimiv lik.

Outcast ::

NejcSSD je izjavil:

Js mam pa kr TVShowtime app na telefonu, koledar kot widget, lahko tudi prek neta gledaš na njihovi spletni strani

Same here, men je res dober app, včasih je samo internet stran malo počasna.

bzzero ::

Je kdo pogledal Bosch? Men je fina kriminalka - sem že prav pogrešal pošten izdeleke tega žanra.

delfinus ::

Bosch je res dobra serija, ni tu kaj. Ena taka pomanjsana razlicica True Detective.

Bosch imam že dalj časa 'zacahnano', pogledal samo pilota in vem da je zelo dobra serija.
Čakam kak vikend, ko bom sam, da jo pogledam v celoti!

dr.Akula ::

Matthew Perry pa izbira najbolj generične, lazy komedije. Ni šans da tole spodaj dobi drugo sezono.

ni podatka

Lion29 ::

Chandler je malo prevec oranzen :D

paja, precej bedno zgleda
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Lion29 je izjavil:

Chandler je malo prevec oranzen :D

paja, precej bedno zgleda

Ja, to je tud meni najprej padlo v oči :)
ni podatka

no comment ::

dr.Akula je izjavil:

Matthew Perry pa izbira najbolj generične, lazy komedije. Ni šans da tole spodaj dobi drugo sezono.
Perry je bil v eni najboljših drama/comedy seriji, pa tudi ni dobila druge sezone.

kateri to?

no comment ::

Studio 60 on the Sunset strip.

Dami ::

Pa Go on, tudi brez s2.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

no comment je izjavil:

dr.Akula je izjavil:

Perry je bil v eni najboljših drama/comedy seriji, pa tudi ni dobila druge sezone.

Za Studio 60 se strinjam, je bila res dobra, ampak niti nisem ciljal nanjo. Mislil sem na Go on in Mr. Sunshine, v katerih je bil prej. Studio 60 so delno zajebali ker so ga dali v ponedeljkov prime-time, za Heroes, ki je imel povsem drugo ciljno publiko, potem ko ni dobil dobrih rejtingov, so ga pa malo pomikali sem in tja in ga s tem še bolj utapljali.
ni podatka

se strinjam povsem, studio 60 je bil zelo gledljiv, mi ga je blo res skoda...

mr. sunsgine in go on je pa blo povprecno oz. celo podpovprecno.
tole pa zgleda se slabse!

Serijo Archer še kdo gleda?
Men je še vedno super:))

oo7 je izjavil:

Serijo Archer še kdo gleda?
Men je še vedno super:))

Itak, kvaliteta se kvečjemu dviguje s sezonami.
ni podatka

a ne bo noben komentiral finala 2 + 1/2 men?

petrus ::

Lion29 je izjavil:

a ne bo noben komentiral finala 2 + 1/2 men?

Bilo je eno veliko razočaranje, razen segmentov s poročnikom Wagnerjem (Arnold Schwarzenegger):
stati inu obstati

FireBurn ::

Finale taahm popolna bedarija, zato tudi nisem komentiral. Nevem kdaj sem nazadnje gledal tko bedast zaključek kakšne serije.

Glede Arrowa, še vedno se mi zdi, da izgublja na kvaliteti, vse je preveč predvidljivo medtem pa ko mi vse bolj všeč postaja Flash :)

ja, totalna bedarija.... res škifo

po drugi strani pa ogromno enih referemc, ziher sem jih 1/2 spregledal :D

ja, ni mi jasno, kaj je delal švarci not?

cebelar123 ::

Pogledal sem celotno prvo sezono in je serija res vrhunska. Samo en filler je bil od 13tih delov. Igralci so vrhunski razen lik Darren Richmond je podpovprečen.

Se pa mi zdi serija nekakšen mix True Detective in The Wire.

Spoznali smo še mladega Jokerja v Gothamu, ki ga je zlo dobro upodobil Ian iz Shameless:D

Okapi ::

LOL Gledam The Blacklist, 11. del, pridejo v Uzbekistan in tam vojaki še vedno kar v sovjetskih uniformah, z rdečo zvezdo, srpom in kladivom na kapi.;) Malo bolj bi se vseeno lahko potrudili.

WallSreet ::

Yoo A gleda kdo Bosch? Prva dva dela sem pogledal in moram rečt da je zadeva zelo zanimiva!

haha, joey me ubija :D

sheeshkar ::

A kdo gleda How to Get Away With Murder? Danes je bil zadnji del prve sezone.

Meni je kar zanimiva serija. Sicer ni nek presežek, vsebuje elemente mehiških limonad (vendar na višjem nivoju glede igranja, scenarijev, dialogov, produkcije, režije itd.), ampak ima kar zanimivo zgodbo. Glavna igralka je odlična v svoji vlogi, ostali so solidni, "case of the week" so tudi razmeroma zanimivi.

meni so zelo vsec proukcije shonde rhymes... ampak HTGAWM sem pogledal 5 delov in jo axe-al.... mogoce kdaj kasnej...zaenkrat me ni prepricala

negot ::

končno, sedi in uživaj, :)

Tale serija Bosch je pa res top! Pogledal prvih 5 delov in moram rečt, da je gre za zelo zelo dobro serijo

negot

Bi mi lahko povedal je serija House of Cards res tako zelo dobra? Veliko sem že slišal o njej pa jo še nisem začel gledati. O čem se gre* Kaj je glavna tema ter ali sta prvi 2 sezoni res dobri? Mislim ali bi jih lahko primerjal z ne vem serijami kot so Wire, Breaking Bad itd?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: WallSreet ()

erkgheoruugh ::

Politična drama. Spletke, intrige v top ameriški politiki. Če ti je žanr všeč, je blizu nivoja omenjenih dveh.

connel ::

House of cards je presneto dobra serija, vsako sezono pogledam v enem kosu, ne gre drugače :P

leiito ::

WallSreet je izjavil:

Tale serija Bosch je pa res top! Pogledal prvih 5 delov in moram rečt, da je gre za zelo zelo dobro serijo

negot

Bi mi lahko povedal je serija House of Cards res tako zelo dobra? Veliko sem že slišal o njej pa jo še nisem začel gledati. O čem se gre* Kaj je glavna tema ter ali sta prvi 2 sezoni res dobri? Mislim ali bi jih lahko primerjal z ne vem serijami kot so Wire, Breaking Bad itd?

House of Cards je ameriški rimejk odlične angleške serije istega imena iz 90-ih. Tema je na prvo žogo politična filozofija "ruthless pragmatism", ampak to je pač setting, tako kot je v 5. sezoni The Wire tema lokalna politika, ki načelno ni posebej privlačna tematika. Serija je vrhunska, zanimivi liki, A-lista igralci s Kevinom Spaceyem na čelu. Vsakoletni izid House of Cards na Netflixu je postal pravi kulturni fenomen, skoraj ni portala, ki ne bi vsaj omenil, če že ne ocenil nove sezone, Netflix pa je s tem vzpostavil tudi nov model lansiranja cele sezone v enem kosu, enako Orange Is The New Black, še en prvorazreden tivi šou. Primerjaš lahko karkoli s čimerkoli, ampak če prepoznaš kvaliteto v The Wire in Breaking Bad, potem jo boš tudi v House of Cards.

kow ::

Nekako ne bi tlacil ameriski House of Cards v isto ligo kot The Wire in Breaking Bad. Ne liki, zgodba ali kinematografija mi nista nic posebnega. Je pa dalec od slabe serije. Orange Is The New Black mi je bolj originalna (gledal sem samo prvo sezono).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

leiito

hvala za razlago.

Sem gledam tudi Orange is the new black. Meni osebno kar dobra serija moram priznati :) Komaj čakam 3 sezono.

Uf, Banshee je iz dela v del bolj adrenalinski, vsak del 40min akcije na polno!:D

noben se ni omenil Empire, a gledate?

pravkar pogledal pilota in moram rect, da mi je zlo vsecna....sploh pa [b]Taraji P. Henson[/b] :D

gremo gledat ostale dele

IL_DIAVOLO ::

Nekaj frišnih zadev 8-)

e-marko ::

The Flash - je zgodba čisto svoja ali pa morda sledijo kakšni zgodbi iz stripov? Predvsem me zanima glede tega rumenega Flasha in potovanja iz preteklosti.

Lp
...somebody, somewhere...

Lion29 je izjavil:

noben se ni omenil Empire, a gledate?

pravkar pogledal pilota in moram rect, da mi je zlo vsecna....sploh pa Taraji P. Henson
gremo gledat ostale dele

Empire je zakon :) Sam sem ljubitelj rapa tako, da je meni tole idealno :)

Empire se tudi sam spominjam z malih ekranov, mislim da vrtijo na foxu že nekaj časa...če se ne motim igra not tudi igralka iz poi.

iz malih ekranov????

ja, sem napisal, da mi je kul ravno zaradi Taraji

lel

Pogledal serijo Southland, konča se z dvema cliffhangerjema, kar je v bistvu škoda, da so jo skenslali po 5.sezoni:(
Super (policijska) serija!
««
98 / 317
»»