Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi
SuperKobeD ::
Kaj je tako posebnega pri Revolution? No verjetno se je zdodba že kaj razvila, ampak jaz sem nehal gledat po nekaj epizodah, ker se mi zdi ideja da po celem svetu zmanjka elektrike prav smešna, pa še igra je bila obupna.
[With the lights out]
Lion29 ::
broken/link je izjavil:
hello ladies... bolj kot smešna je patetična. meni se je glavni junak najprej smilu, pol mi je bil patetičen, pol pa sam da sm ga vidu, mi je šel blazno na jetra :D v tolikšni meri, da sm dropal vse skp :D
se kar strinjam...
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
LapD ::
broken/link je izjavil:
hello ladies... bolj kot smešna je patetična. meni se je glavni junak najprej smilu, pol mi je bil patetičen, pol pa sam da sm ga vidu, mi je šel blazno na jetra :D v tolikšni meri, da sm dropal vse skp :D
se kar strinjam...
Haha, podoben graf občutkov bi tudi jaz lahko narisal. Je pa kar revščina trenutno s temi zabavnimi serijami, or am I missing something?
web&motion designer
Outcast ::
Boardwalk Empire celotno 4. sezono prov z težavo gledam...iz zlo potencialno odlične serije je postala zlo dolgočasna serija!
- the crazy ones
- the michael j fox show
- the millers
- the goldbergs
- hello ladies
- Super fun night... bom nehal spremljat...
- Trophy wife... fajn za mozgane na off
- Mom... kot trophy wife... kul ce gledas z mozgani na off
- Brooklyn nine-nine ... isto kot zgornji 2
nekaj novih "zabavnih" serij.... spremljam vse... nobena ni pretirano smesna... vsaka ma svoje kul trenutke in bad trenutke... se najbolj konstantna se mi zdi the goldbergs
pol to tukaj se ostale, ki jih spremljam
- anger management (malenkost bolje kot na zacetku, sploh z veliko guest starring dobrimi igralci)
- 2&1/2 men .... mah, zelo povprecno
- the middle (bi rekli malcom in the middle 2... se kar zabavno)
- Citizen Khan.... ima svetle trenutke
- 2 broke girls .... odlicna
- How I met Your mother .... beda
- Cougar town..kar ok
- Bitch in the apt 23 ... mah.. gledljivo
- The Goodwin games.... srednja zalost
- Louie ... zakon
- Melissa and Joey... gledljivo
- Men at Work .... gledljivo
- Seed... gledljivo
- Workaholics... se kar... ima svetle trenutke
- Mike & Molly.... se kar
- the michael j fox show
- the millers
- the goldbergs
- hello ladies
- Super fun night... bom nehal spremljat...
- Trophy wife... fajn za mozgane na off
- Mom... kot trophy wife... kul ce gledas z mozgani na off
- Brooklyn nine-nine ... isto kot zgornji 2
nekaj novih "zabavnih" serij.... spremljam vse... nobena ni pretirano smesna... vsaka ma svoje kul trenutke in bad trenutke... se najbolj konstantna se mi zdi the goldbergs
pol to tukaj se ostale, ki jih spremljam
- anger management (malenkost bolje kot na zacetku, sploh z veliko guest starring dobrimi igralci)
- 2&1/2 men .... mah, zelo povprecno
- the middle (bi rekli malcom in the middle 2... se kar zabavno)
- Citizen Khan.... ima svetle trenutke
- 2 broke girls .... odlicna
- How I met Your mother .... beda
- Cougar town..kar ok
- Bitch in the apt 23 ... mah.. gledljivo
- The Goodwin games.... srednja zalost
- Louie ... zakon
- Melissa and Joey... gledljivo
- Men at Work .... gledljivo
- Seed... gledljivo
- Workaholics... se kar... ima svetle trenutke
- Mike & Molly.... se kar
NejcSSD ::
@Lion29 Kje je Arrow
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
@Lion29 Kje je Arrow
a se ti arrow zdi sitcom? nasteval sem le humoristicne serije
@Lion29 Kje je Arrow
a se ti arrow zdi sitcom? nasteval sem le humoristicne serije
Hehe zdele šele vidm. Nisem navajen da nekdo gleda več k recimo enih 5 serij.. Sem mislu da so to vse :D
IL_DIAVOLO ::
SuperVeloce ::
Outcast ::
Ma men po pravici ni več zanimivo, ne liki, ne njihove zgodbe...skoz bolj mi vleče na kak soap
Sm pa začel danes od novega gledat Breaking Bad...zahvala gre sodelavcu, ki je nekje sred 2. sezone pa pojma nimam kaj mi razlaga, kaj se dogaja...vse sm pozabu
Sm pa začel danes od novega gledat Breaking Bad...zahvala gre sodelavcu, ki je nekje sred 2. sezone pa pojma nimam kaj mi razlaga, kaj se dogaja...vse sm pozabu
cortez ::
Meni je kar smesna... sploh s temi seksualnimi insinuacijami ... je edina serija, ki to pocne tko ocitno in tako pogosto ... sicer so mi pa vsi liki zlo kul... dobro...ni lih nek presezek ta serija... je pa od vseh nastetih (meni) med najbolj gledljivimi,ce ne ze najbolj gledljiva
Arrow čista 10ka. !!
sestra je hudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ta ženska je nerealno huda!!:
Poglejte tole:
:)
oo7 ::
Potem pa res ne rabi kakšnega kaskaderja za svojo vlogo gibčna je zadosti
Ona je super sestra je pa tečna in zoprna
Ona je super sestra je pa tečna in zoprna
Jst ::
Pri Arrow dobro balansirajo med villan of the week in zgodbo preživetja Oliverja po brodolomu.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Heisenberg ::
ni mi jasno od kje imate tako navdušenje nad Arrov...ce povzamem
This show is very hardly believable, even for a superhero show. Queen was at the island for 5 years, learned two foreign languages, became hacker, scientist, martial art master, technician, bow master and probably lots of other stuff, best superhero need to have, yet to see ... He set up a lab, made all the gadgets, hacked into FBI, CIA, Interpol database, made a suit, alone, unseen, in a first few days ... Not to talk about stealing $40M from the bank account using only his arrow ... I mean WTF????
preprosto ne prenesem serij/filmov...kjer ni LOGIKE ... prav smešno vse skupaj :)
This show is very hardly believable, even for a superhero show. Queen was at the island for 5 years, learned two foreign languages, became hacker, scientist, martial art master, technician, bow master and probably lots of other stuff, best superhero need to have, yet to see ... He set up a lab, made all the gadgets, hacked into FBI, CIA, Interpol database, made a suit, alone, unseen, in a first few days ... Not to talk about stealing $40M from the bank account using only his arrow ... I mean WTF????
preprosto ne prenesem serij/filmov...kjer ni LOGIKE ... prav smešno vse skupaj :)
Gregor P ::
Jaz sem ga sicer nehal gledati po 4. delu 1. sezone, ampak sedaj ko vsi tako z navdušenjem pišejo, kako je dober, pa ne vem, ali se je serija res toliko izboljšala, ali kaj?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
misek ::
Vsak ima pač svoj pogled na določeno serijo. Za nekoga je serija dobra, za drugega slaba. Nekdo je malce zgoraj omenil, kako dobri sta bili epizodi Arrow in Revolution. Osebno mi je Arrow všeč, Revolution pa samo na hitro prevrtim. Da vidim če je slučajno kaj tehničnega sci-fi-ja noter.
Heisenberg je izjavil:
Ok
To kar imaš ti napisano v Angleškem jeziku si našel na Imdb sem šel na google in našel.
http://www.imdb.com/title/tt2193021/rev...
Zdaj ne vem kdo je to pisal kak kritik ali kdo drug ampak to je bilo napisano 11 Novembra 2012 in takrat je bilo komaj 5 delov prve sezone Arrow serije zunaj. Da greš ocenjevat to na podlagi 5 delov moraš biti tudi talent se ti ne zdi?
Meni osebno serija Arrow na začetku tudi ni bila preveč všeč na drugi polovici 1 sezone pa z dela v del boljša. Druga sezona je pa itak odlična še ni bilo slabega dela. Zgodba se lepo razvija posebno tisti flashbacki iz preteklosti so odlični in seveda tudi akcija.
V Arrow je toliko logike kot v Batmanu. Batman in Arrow eden je v votlini drugi v kleti oba sta bogataša oba se borita proti kriminalu oba sta bila izurjena Batman v Leauge of Shadow za Arrow-a se bo še zvedelo ampak predvidevam, da ravno tako.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Heisenberg je izjavil:
Ok
To kar imaš ti napisano v Angleškem jeziku si našel na Imdb sem šel na google in našel.
Zdaj ne vem kdo je to pisal kak kritik ali kdo drug ampak to je bilo napisano 11 Novembra 2012 in takrat je bilo komaj 5 delov prve sezone Arrow serije zunaj. Da greš ocenjevat to na podlagi 5 delov moraš biti tudi talent se ti ne zdi?
Meni osebno serija Arrow na začetku tudi ni bila preveč všeč na drugi polovici 1 sezone pa z dela v del boljša. Druga sezona je pa itak odlična še ni bilo slabega dela. Zgodba se lepo razvija posebno tisti flashbacki iz preteklosti so odlični in seveda tudi akcija.
V Arrow je toliko logike kot v Batmanu. Batman in Arrow eden je v votlini drugi v kleti oba sta bogataša oba se borita proti kriminalu oba sta bila izurjena Batman v Leauge of Shadow za Arrow-a se bo še zvedelo ampak predvidevam, da ravno tako.
Ok :))
Ja valda da kritiziram po prvih 5 serijah, zakaj pa ne?
Ja iz IMDB sem kopiral, ja in ? Prilimal sem ker najbolje opiše kako gledam na serijo jaz. Nekateri se desetletja učijo borilne veščine pa jih ne obvladajo tako kot tale Arrow in the Hood...vsaka čast če bi tak otok obstajal bi jaz tudi šel za 5 let nanj ali pa kar za vedno pa še fajn nabildan prideš nazaj :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Heisenberg ()
GrimReaper ::
full se mi zdi zanimivo, da nihce ne gleda The Good Wife... krasna serija... vedno bolj bad ass
Gledam, trenutno sem pri polovici druge sezone. Trenutno zame najboljša serija od teh katere gledam. Seveda pa sem gledal tut že boljše.
Ni dolgočasna, 40min mine kot za stavo, kaj bi še hotel drugega.
Edina zamera je, da se včasih kakšne epizode res na hitro zaključijo.
V glavnem, priporočam vsem, ki nimate že čez glavo serij za gledat.
Od tekočih pa najraje gledam Arrow, zatem pa Walking Dead.
Od komedij pa seveda samo How I Met your Mother, čeprav gledam še Modern Family, The Big Bang Theory, Two and a Half Men in Anger Management.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GrimReaper ()
Heisenberg je izjavil:
Heisenberg je izjavil:
Ok
Ok :))
Ja valda da kritiziram po prvih 5 serijah, zakaj pa ne?
Ja iz IMDB sem kopiral, ja in ? Prilimal sem ker najbolje opiše kako gledam na serijo jaz. Nekateri se desetletja učijo borilne veščine pa jih ne obvladajo tako kot tale Arrow in the Hood...vsaka čast če bi tak otok obstajal bi jaz tudi šel za 5 let nanj ali pa kar za vedno pa še fajn nabildan prideš nazaj :)
Če bi gledal malo več kot 5 delov bi vedel kaj se dogaja na otoku. Drugač pa je to serija povzeta po 70 let starem stripu tam je pa vse možno zakaj ne bi bilo še v seriji?
IL_DIAVOLO ::
Heisenberg je izjavil:
Kakšen zateženec
Serija je super zadeva za možgane na off.
Gregor P ::
Večina teh serij je za možgane na off (zato jih tudi gledamo, za zabavo), ampak kljub temu so neke meje (ali rajši gledaš z možgani na off neko serijo, ali pa rajši ugasneš TV in gledaš z možgani na off v steno)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
mgermo ::
Men je tut Arrow bla butasta po par delih in je šla v no download listo. Pač ne potegne pa uživam v sci-fi. Agents of Shield je recimo boljša (predvsem zadnji del).
Men je tut Arrow bla butasta po par delih in je šla v no download listo. Pač ne potegne pa uživam v sci-fi. Agents of Shield je recimo boljša (predvsem zadnji del).
Agents of Shield mi spada v isto kategorijo kot Arrow...
ja prov sem pa zateženec, pač imam višje standarde!
Rabim več kot samo "zabavo", najbolj opazim, da me začenja serija dolgočasiti ko imam na polovici enkrana odprt slo-tech :)
"Igralci" se nič ne poglobijo v svoj lik in samo zblebetajo tekst in gremo naprej - bedno
Edina serija zadnja leta, ki me je potegnila je bila Breaking Bad, zakon! Pogrešam pa tudi Staregate Universe, ker so šele na koncu ratali dobri.
kako lahko primerjate SHIELDSe in Arrow? prva je totalno bedna.. brez neke globlje vsebine... tu pa tam kak efektic.. drugo res glupo za znoret in se slepa na racun avengersov...
arrow je veliko boljsa... po kvaliteti nekje na levelu smallville le za malo bolj odraslo publiko... tut malo bolj resna...
vsekakor so pa to serije o super herojih... kako lahko to nekdo gleda brez da bi dal mozgane vsaj malo na off... ni to neka druzinska drama
arrow je veliko boljsa... po kvaliteti nekje na levelu smallville le za malo bolj odraslo publiko... tut malo bolj resna...
vsekakor so pa to serije o super herojih... kako lahko to nekdo gleda brez da bi dal mozgane vsaj malo na off... ni to neka druzinska drama
Yossarian ::
Arrow... tako kot je nekdo zgoraj navedel, treba jo je gledat skozi ista očala kot Batmana in gre gladko skozi. Toda, dialogi in konflikti med osebami pa so na ravni podpovprečne mehiške nadaljevanke. Queen ne zna vprašati drugega kot: kako si, tako da mu je že Laurel Lance enkrat rekla, da naj tega več ne vpraša; seveda ni mogel iz svoje kože. Škoda res, da so medčloveški odnosi tako bedno prikazani.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
SkIDiver ::
Je pač takšen lik, da ima klasičen "How are you?" in "Are you OK?". Saj na pol vprašanj sploh odgovori ne
@Heisenberg potem praviš je McGyver izbira?
@Heisenberg potem praviš je McGyver izbira?
Yossarian ::
Pa saj ni samo to. Kolikokrat se zgodi, da nekdo pride ob (ne)primernem trenutku in sliši nekaj, česar ne bi smel... Eh nima smisla, takšno je pač moje mnenje.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
black ice ::
Kje bi lahko našel slovensko serijo Prepisani? Na Vimeu je naložen samo prvi del, io.siol.net je mrknil, na travniku ni nič omembe vrednega...
dr.Akula ::
Jonas ima vse (vsaj mislim da so to vse) na svojem youtube kanalu. Playlista.
ni podatka
Men je Revolution super sploh zato, ker sta v seriji 2 moje najljubše stvari prva je post apokaliptični svet druga pa Sci-fi čeprav je tega zelo malo ampak vseeno
kabana ::
Da ne odpiram nove teme: en moj znanec je kot otrok v 50-ih ali 60-ih letih gledal po televiziji ameriško tv serijo, v kateri je mdr. nastopal konj, ki je pomagal razreševati probleme v katere so se zapletli ljudje. Rad bi mu za darilo kupil DVD te serije, a ne vem, kakšen je njen naslov. Če ga vprašam za naslov serije, potem darilo več ne bo presenečenje :)
A morda kdo ve, katera je bila ta tv serija, ki so jo lahko gledali po televiziji v vzhodni Sloveniji v tistem času? Menda je bila zelo priljubljena pri vseh, ki so imeli radi konje.
My guess is Fury, toda nisem povsem siguren. Mogoče lahko vpraša kdo koga
Thnx in advance!
A morda kdo ve, katera je bila ta tv serija, ki so jo lahko gledali po televiziji v vzhodni Sloveniji v tistem času? Menda je bila zelo priljubljena pri vseh, ki so imeli radi konje.
My guess is Fury, toda nisem povsem siguren. Mogoče lahko vpraša kdo koga
Thnx in advance!