Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi
NejcSSD ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Sicer super epizoda puščice, ampak bi pa lahko naredili bolj zanimiv pobeg.
Res je tisto na začetku se je res prehitro odvilo.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
Outcast ::
Pogledal prvi del nove serije Ravenswood.
Kot ne ravno ljubitelju teen/fantasy/horror? serij mi že prvi del ni bil všeč, počakam še drugi del, sicer bolj malo verjetno, vendar mogoče me kaj pritegne...
Kot ne ravno ljubitelju teen/fantasy/horror? serij mi že prvi del ni bil všeč, počakam še drugi del, sicer bolj malo verjetno, vendar mogoče me kaj pritegne...
Zelo dober konec prve sezone Peaky Blinders, z presenetljivim cliffhangerjem + očitno se je tudi tretja sezona Homelanda počasi začela prebujati z 4. delom....
Ja ima neke podobne smernice; vse je mafija, s tem da so 'britvice' imele svojo stavnico, iz katere vse bazira in se širi, v Birminghamu leta 1920...prikaz (ne vem kolk realen) tistega, težkega, časa in vzpon Britvic skozi njihova 'dobra' dela...
Meni je zlo fajn serija, priporočam!
Meni je zlo fajn serija, priporočam!
IL_DIAVOLO ::
Jaz sem pa začel gledat 6 feet under...ker trenutno ni nič pametnega, vse tako povprečno.
dr.Akula ::
pa prej ste omenjali supernatural, mislite da mi bo všeč, če mi je všeč buffy/angel?
Nisem gledal nobene izmed slednjih, sem pa gledal Supernatural vseh 8 sezon in se letos odločil da neham. Enostavno že štiri sezone nimajo več idej in je zanje serija samo še molzna krava. Nekaj epizod je sicer še dobrih, predvsem so mi bile všeč tiste ki so imele bolj "silly vibe", na primer tale, tale ali tale iz malo bolj nazaj, da boste (tisti ki gledate) vedeli na kaj ciljam. Razen tega, se meni serija zdi kot da bi se ustavila v času (vedno nosita iste, že zdavnja dolgočasne obleke), pa njuno pričkanje v vsaki epizodi ni več za nikamor. Mogoče ti bo kdo drug lahko bolje svetoval glede na tvoje referenčne serije, ampak sam nebi začel sploh gledate Supernatural, če bi vedel kam bo zadeva šla.
ni podatka
St235 ::
Lion29 ::
jaz sem nehal gledat ze prejsnjo sezono... popolna beda
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
BaToCarx ::
Po dolgem času peta sezona Metalocalypse: The Doomstar Requiem @ Wikipedia operni intro. Komaj čakam da se začne!
cebelar123 ::
Začel sem gledati Hell on Wheels, ker v tem trenutku sem online s tistimi serijami, ki jih gledam že par sezon. Ta nove Revolution,Person of Interest,Under the dome.... pa sem vse obupal.
Ampak po treh delih Hell on Wheels moram priznati zelo vredi serija upam, da se bo tako nadaljevala.
Ampak po treh delih Hell on Wheels moram priznati zelo vredi serija upam, da se bo tako nadaljevala.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cebelar123 ()
aja, za folk, ki vam je vsec the black list, pa homeland, pa odvetniske... vam priporocam se The Firm, je nekako nadaljevanje po filmu...
BorutK-73 ::
cebelar123 je izjavil:
Začel sem gledati Hell on Wheels, ker v tem trenutku sem online s tistimi serijami, ki jih gledam že par sezon. Ta nove Revolution,Person of Interest,Under the dome.... pa sem vse obupal.
Če si ravno začel z prvo sezono potem ti ne bo žal.
Gregor P ::
tt2advanced je izjavil:
začela gledat Dracula... tole zgleda pa zanimivo. Hvala za namig
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
cebelar123 je izjavil:
Super serija, meni so vse tri sezone zlo dobre!
full se mi zdi zanimivo, da nihce ne gleda The Good Wife... krasna serija... vedno bolj bad ass
...nekje je potrebno potegniti črto!
Hec...jst od takih bolj 'ženskih' serij gledam samo Revenge (hvala bogu da je zadnja sezona) pa občasno, če na tv ujamem The Closer.
Hec...jst od takih bolj 'ženskih' serij gledam samo Revenge (hvala bogu da je zadnja sezona) pa občasno, če na tv ujamem The Closer.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Outcast ()
the Good Wife ni prav nic zenska... oz. vsaj meni se ne zdi... ok... ni tolk moska kot Suits, ampak je tam tam
STASI ::
Katere serije so zdaj v jeseni štartale(prva sezona prvi del)? Agents of SHIELD, Dracula, Tomorow people...
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Gregor P ::
Novembra bo še Almost Human (Nov. 17th)...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
frudi ::
Kdo že pogledal Masters of Sex? Sem videl, da je 6 delov že zunaj.
Presenečen in razočaran, da tale dragulj ostaja spregledan tule. Odlična drama o nekoliko žgečkljivi tematiki, zame najboljša serija, kar jih spremljam v tem trenutku. Tolpo priporočam.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Kdo že pogledal Masters of Sex? Sem videl, da je 6 delov že zunaj.
Presenečen in razočaran, da tale dragulj ostaja spregledan tule. Odlična drama o nekoliko žgečkljivi tematiki, zame najboljša serija, kar jih spremljam v tem trenutku. Tolpo priporočam.
Ni ostal(a) 'spregledan(a)', vsaj z moje strani ne...jo imam namen pogledati, predvidevam pa da ni ravno 'akcijska' serija v smislu dogajanja, je pa verjetno zanimiva iz vikida raziskav in odkrivanja.
Verejtno bolj v stilu Mad Men-a....
Jst ::
Homeland se je, po dolgočasnem začeku, pobral in nadaljuje v slogu.
Arrow ima pa neke čudne fore, kot je recimo saved by the bell, akcija na začetku prejšnje epizodem potem woman in black mask, ki se izkaže, da je sestra od Laurel. Ampak je pa gledljivo, v četrtek itak ni nič drugega.
Arrow ima pa neke čudne fore, kot je recimo saved by the bell, akcija na začetku prejšnje epizodem potem woman in black mask, ki se izkaže, da je sestra od Laurel. Ampak je pa gledljivo, v četrtek itak ni nič drugega.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
NejcSSD ::
Arrow, zopet fantastičen del, nepričakovano!!!
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
Jst ::
Ja pizda no!
Kdaj pa naj pišem, teden dni po predvajanju?
Pa itak je to večinoma proceduralna serija, kjer, če prebereš synopsis, zveš več, kot sem napisal jaz. Na imdbju je pa za 10 epizod naprej napisano. Gremo še na imdb protestirati?
Kdaj pa naj pišem, teden dni po predvajanju?
Pa itak je to večinoma proceduralna serija, kjer, če prebereš synopsis, zveš več, kot sem napisal jaz. Na imdbju je pa za 10 epizod naprej napisano. Gremo še na imdb protestirati?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
IL_DIAVOLO ::
1. sezona:
2. sezona
Tale citat pa ga itak zmaga:
Jočem
My name is Oliver Queen. For five years I was stranded on an island with only one goal - survive. Now I will fulfill my father's dying wish - to use the list of names he left me and bring down those who are poisoning my city. To do this, I must become someone else. I must become something else.
2. sezona
My name is Oliver Queen. After five years on a hellish island, I have come home with only one goal... To save my city. But to do so, I can't be the killer I once was. To honor my friend's memory, I must be someone else. I must be... something else."
Tale citat pa ga itak zmaga:
You have failed this city!
Jočem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IL_DIAVOLO ()
micka15 ::
če še kdo čaka na veronica mars film, zuni je še en posnetek:
http://insidemovies.ew.com/2013/10/28/n...
http://insidemovies.ew.com/2013/10/28/n...
Aar2rk ::
Res, kaj je trik Veronike Mars? Prva sezona je bila super, pol pa precej brez veze, druga tako tako, tretja čisto, zadnji del obupen. In ženska (Kristen Bell) sploh ni dobra igralka. Vse ostale vloge, kar sem videl, prav nič posebnega, v bistvu vedno igra cameo sebe.
Ampak jaz bi (jo) še kar gledal.
Ampak jaz bi (jo) še kar gledal.
ni neke posebne fore, pač nadaljevanka kot nadaljevanka, enim je všeč enim ni
meni je sicer druga sezona boljša od prve, tretja je ok nekje do polovicice, pol pa tko tko (ok razen na koncu ko logan razbije una dva modela (pisa, pa unga mafijca), tisto je zakon) pa to da pride skupi s pizom je, kar se mene tiče, čist nerealno (no itak pa po tem posnetku vidmo da bosta šla narazen)
kar se kristen tiče pa se mi zdi, da ni tok fora, da bi bla slaba igralka, ampak da ima večino vlog itak dost enakih in je pol težko rečt, a je slaba/dobra
veronico se mi zdi, da je lepo zadela, tisto elle v herosih tud (ampak je itak tolk mal pokazana, da je težko rečt), pa v fanboys, ki ni neka njena klasična vloga, je tud kr ok
v velik drugih filmih pa itak igra dost podobne like...
pa, vsaj meni, je ful luštna
meni je sicer druga sezona boljša od prve, tretja je ok nekje do polovicice, pol pa tko tko (ok razen na koncu ko logan razbije una dva modela (pisa, pa unga mafijca), tisto je zakon) pa to da pride skupi s pizom je, kar se mene tiče, čist nerealno (no itak pa po tem posnetku vidmo da bosta šla narazen)
kar se kristen tiče pa se mi zdi, da ni tok fora, da bi bla slaba igralka, ampak da ima večino vlog itak dost enakih in je pol težko rečt, a je slaba/dobra
veronico se mi zdi, da je lepo zadela, tisto elle v herosih tud (ampak je itak tolk mal pokazana, da je težko rečt), pa v fanboys, ki ni neka njena klasična vloga, je tud kr ok
v velik drugih filmih pa itak igra dost podobne like...
pa, vsaj meni, je ful luštna
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: micka15 ()
oo7 ::
Končno mi je uspelo pogledat četrti del serije Arrow. Spet en odličen del serija je z dela v del boljša.
SPOILER
Se mi je kar zdelo, da tisti dihur ni tako nedolžen, ki je na koncu strašil s tisto masko
Me zanima kdaj bo kaj Deathstroke stopil v akcijo
SPOILER
Se mi je kar zdelo, da tisti dihur ni tako nedolžen, ki je na koncu strašil s tisto masko
Me zanima kdaj bo kaj Deathstroke stopil v akcijo
Tud Homeland se pohvalno izboljšuje zadnje dva dela.
Pogledal pilota Reign...spet neki zame, najstniki v gl.vlogah, đizs...pomoje bom kar obstal ob pilotu.
Pogledal pilota Reign...spet neki zame, najstniki v gl.vlogah, đizs...pomoje bom kar obstal ob pilotu.
Reign je meni zelo obetavna... je res, da sem pogledal sam pilota, ker nisem utegnil se ostalih delov.. ampak ob priliki.... pac nostradamus in tista era, malo misticnega.. nekaj zgodovinskega... glede na to, da sem zdaj v britaniji, je kot narocen, da se malo tako, na entertaining nacin naucim se kaj o zgodovini
tt2advanced ::
Reign je čist brezvezna najstniška love story, k se že tri dele vleče eno in isto.. se ne splača gledat..
Gledat bom začela Hello ladies, upam da je smešna..kr na rotten tomatoes je dost slabo ocenjena..
Gledat bom začela Hello ladies, upam da je smešna..kr na rotten tomatoes je dost slabo ocenjena..
What Else Is There?
broken/link ::
hello ladies... bolj kot smešna je patetična. meni se je glavni junak najprej smilu, pol mi je bil patetičen, pol pa sam da sm ga vidu, mi je šel blazno na jetra :D v tolikšni meri, da sm dropal vse skp :D
tt2advanced je izjavil:
Reign je čist brezvezna najstniška love story, k se že tri dele vleče eno in isto.. se ne splača gledat..
Hvala za to...sm čakal potrditev mojih predvidevanj!
tt2advanced je izjavil:
Hvala za to...sm čakal potrditev mojih predvidevanj!
It's out!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Outcast ()