» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
51 / 314
»»

Jst ::

Revolution: kako niso te serije ukinili??

The Blacklist: Nekam zlajnana premisa je. Je pa James Spader odličen v seriji.

Person of Interest: Že tako so mi bile prvi sezoni všeč, ta se je pa začela zelo res dobro. Všeč mi je, da bosta Root ter Shaw imela neke vloge v sezoni.

Še zanimivost: Še preden je Snowden razkril NSA all-seeing-eye prisluškovanje, so ustvarjalci POI za zvrst rekli, da ni "Science Fiction" ampak "Science Fact." Zanimivo "naključje."
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Lion29 ::

Pogledal pilota Lucky 7 - zelo obetavno!
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Gregor P ::

Kaj pa vem glede S.H.I.E.L.D-a, malo najstniško deluje vse skupaj. Tudi ni mi čisto jasno, kaj (po toliko dneh) počne tam tisto [SPOILER]

zoglenelo truplo v požganem laboratoriju? Je del

pohištva?:8)

... čeprav to je že bolj tema za ZF temo.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Je mogoce kjer ze pogledal the Michael J. Fox show?

bluefish ::

Nekdo je omenil angleško serijo The Wrong Mans. Po prvi epizodi kar všečna.

Včeraj so bile na sporedu tudi redne The Big Bang Theory, Two and a Half Men, Parenthood, Elementary,...
Zraven pa še neka nova The Crazy Ones z Williamsom v glavni vlogi - dolgočasno povprečje, ki očitno obstaja le zato, da lahko igralec strelja svoje prežvečene frise in fore.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Outcast ::

Pogledal vse tri nove:
- Agents Of S.H.I.E.L.D: nekaj me moti glede letečih avtomobilov:D, je pa vse odvisno od nadaljnjih delov definitivno
- Sleepy Hollow: not exactly my cup of tea, vendar je dokaj simpatična serija za 1x
- The Blacklist mi je kar obetavna, tudi g. Spader odigra vrhunsko, čeprav mi gre možak rahlo na živce od/zaradi BL. Mogoče malo povleče na Homeland, tak prvi občutek.

The Michael J. Fox show zgleda kar kul... kot kaze veliko povzema njegovo resnicno zivljenje...dobr se drzi

bluefish je izjavil:

Zraven pa še neka nova The Crazy Ones z Williamsom v glavni vlogi - dolgočasno povprečje, ki očitno obstaja le zato, da lahko igralec strelja svoje prežvečene frise in fore.

pogledal pilota... tezko ga je gledat ko se tko paci...skozi...full annoying... ceprav mi je tip car kot igralec...in sem vesel, da je se eno veliko ime iz cinematografov spet nazaj na male zaslone...

serija je povprecna a ima potencial... sploh ker je zadaj David E. Kelley...

ne vem zakaj me pa precej format spominja na Michale J Foxoovo serijo..tut Foxa je tezko gledat ko se skozi pajtla :( sicer sem res full vesel, da je spet zagarbil zivljenje s polno zlico... v "The Good Wife" je briljiral...

bomo vidli... obe seriji/sitcoma bomo se spremljali pol pa ocenli

Peaky Blinders je kar solidna (nova) angleška gangsterska serija, postavljena v delavski Birmingham leta 1920.

doder ::

Kje spremljati kdaj izidejo nove serije?

Lonsarg ::

Obvezna prijava in uporaba myepisodes.com za vse, ki spremljajo več serij, če hočeš imeti red.

episodecalendar.com

eztv.it

techfreak :) ::

Najprej sem uporabljal eztv.it, vendar sem kmalu ugotovil da tako ne gre vec naprej ker ne vem tocno kaj vse pogledam ter kaj zamudim, potem sem zacel uporabljati myepisodes.com vendar je imel za moje pojme precej pomanjkljivosti, sedaj pa uporabljam svojo stran ( http://kirrupt.com/tv/ ).

kratos ::

Uporabljam že precej časa (še preden sem izvedel da obstajajo tudi podobne spletne strani) aplikacijo (po novem free) za IOS "Episodes" (verjetno obstaja tudi za android), preprosto vrhunska mi je. Otroško enostavna uporaba, perfekten design in funkcionalnost ter točni datumi izzidov in ogromno drugih uporabnih funkcij. Ubistvu samo vtipkaš ime serije in jo dodaš v svojo zbirko nato pa te obvešča kdaj izzidejo novi deli (lahko točno tist dan, ali dan prej,...), meni osebno top šit zadeva ki je ne zamenjam za nobeno stran (pa sem probal že vse omenjene vendar mi je odveč vsak dan klikati na spletno stran in čekirati kaj kdaj izzide, medtem ko ti episodes lepo na displayu vse pokaže :))

link: https://itunes.apple.com/us/app/episode...

cortez ::

The.IT.Crowd.S04 - The.Last.Byte je prđla vn.

Opa, na običajnih virih je že Homeland.

petzup ::

Konec Dexa,konec BB, fak ne vem kaj naj gledam več. Trenutno sem na OZ ampak mi ni tolko zanimiva, preveč je orientirano na zapor in me ne mami toliko. Kdo priporoča kakšno vrhunsko serijo za gledat?

oo7 ::

petzup je izjavil:

Konec Dexa,konec BB, fak ne vem kaj naj gledam več. Trenutno sem na OZ ampak mi ni tolko zanimiva, preveč je orientirano na zapor in me ne mami toliko. Kdo priporoča kakšno vrhunsko serijo za gledat?

Mafijske: Sons of anarchy in Boardwalk empire

The Good Wife is back.... wooo hooo

pa bobovi burgerji in simpsoni

Simpsons je že 25 sezona:)

petzup je izjavil:

Hell On Wheels maš zuni že 3.sezono, pol nova je Peaky Blinders (o 'mafiji' leta 1920), Homeland se je začela 3.sezona, The Bridge (USA) je super serija, pa od včeraj prav tako 3.sezona Revenge:D

Jst ::

Got a brain? SPOILERS ahead!

Homeland: prvi del tretje sezone je bil tako-tako. Jaz sem sicer gledal tudi preair prve epizode, kjer je nekaj CGIja manjkalo in je bilo full hecno. Recimo Soul gleda skozi okno v CII, kjer je sedaj velika luknja in pokaže pogled skozi okno, a je vse zeleno in gor piše "The Hole."

K glavnima igralcema:

Carrie mi z svojimi izpadi malo kvari zgodbo, samo ne vem, kako bi igralka lahko drugače odigrala svojo vlogo. Ko je imela živčni zlom, je odigrala dobro, mogoče celo nadpovprečno, ampak sedaj nekako ne pašejo njeni izpadi.

Saul kot direktor CIE, ki je na stopnji, ko jih lahko ukinejo, z "lapdog-om" Dal Adar (če sem si prav zapomnil), ne prispeva k "Revenge" atmosferi. Ko so imeli tistih 6 tarč, sploh ni bilo nekega dobrega/napetega vzdušja.

Vesel sem, da zgleda, da bo Quinn prisoten skozi sezono. Njegova scena je bila highlight epizode.

Pod črto: Prvi del je glede zgodbe nekje v povprečju in upam, da se bo napetost stopnjevala, kot se je v prejšnjih sezonah. Serija ostane na myepisodes za ponedeljek.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Spet ena dobra black komedija : Hello Ladies pod katero se je podpisal Stephen Merchant (druga polovica originalnega The Office).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gzibret ()

Askrat ::

Pogledal Siberio do konca.. konec me je malo razočaral, sicer je pa serijo zelo gledljiva. Je pa konec priprava za 2. sezono, ki pa je najbrž zaradi slabih ratingov ne bo, vsaj ne na NBC... :|

LuGi ::

cortez je izjavil:

Spet ena dobra black komedija : Hello Ladies pod katero se je podpisal Stephen Merchant (druga polovica originalnega The Office).

Grem pilota pobrat, trailer je obetaven :)

The black list....ep 2

not bad.... not bad at all

Kdo mogoče spremlja Boardwalk Empire?
Jst sm pogledal 3 dele nove sezone, pa se sploh ne spravim več, da bi gledu naprej; malo se mi zdi da postaja taka zaspana serija, vedno bolj podobna (mogoče) Mad Menu.

LapD ::

Meni je še kar solidno, nova je na nivoju tretje sezone, tako da se še da spremljat. Prva in druga sta bili predobri, da bi trajalo. Nekak kot Prison Break se mi zdi.
web&motion designer

Od kar so se znebili Jimmy-ja, se je 'gangstersko' dogajanje/akcija nekoliko ustavila...tud oba (do sedaj) dobra lika, Van Alden in Harrow imata premalo minutaže v tej sezoni; vsaj kar sem do sedaj videl.

SuperVeloce ::

V zadnjem delu se mi zdi, da se je za Van aldena postavilo malo dobre podlage za naprej, verjetno ga bomo sedaj še več videvali, pri kakšnem al caponu

Men je serija Boarwalk Empire fenomenalna. Prve tri sezone so odlične. Četrte še nisem začel gledati, ker bom počakal, da se nabere malo več delov potem pa akcija.
Je pa že najavljena peta sezona;)
http://hbowatch.com/boardwalk-empire-se...

Zato pogrešam akcijo, pač vse se še vedno vrti (samo) okrog Nucky-ja in (mogoče po novem) Chalky-ja, ko imajo ustvarjalci res top zgodovinsko tematiko za prikazati in res zanimive like; Al, Van Alden, Harrow....tud Margaret pogrešam v novi sezoni.

Outcast je izjavil:

Zato pogrešam akcijo, pač vse se še vedno vrti (samo) okrog Nucky-ja in (mogoče po novem) Chalky-ja, ko imajo ustvarjalci res top zgodovinsko tematiko za prikazati in res zanimive like; Al, Van Alden, Harrow....tud Margaret pogrešam v novi sezoni.

Saj na začetku je bilo vedno bolj umirjeno ali se samo meni tako zdi. Drugače pa Nucky je zvezda te serije čeprav v resnici je bil bolj majhna riba sploh če ga primerjamo s kakim Al-om ali Lucky Lucianom.
Harrow in Van alden pa mislim, da sta izmišljena sta pa tudi meni izmed boljših likov.

res ne zelim biti skoz party pooper, but please... ce spoilate kako serijo (to je namrec splosna tema o serijah in veliko folka se ni pogledala dolocenih serij)... lepo, lepo prosim, ce to primerno oznacite...

London Irish - nekaj irskega je na tem; Kak se Irci znajdejo v Londonu.

'Nove' serije na mojem koledarju za tekoči mesec:
- Arrow 2.sezona
- The Walking Dead 4.sezona
- Reign
- Ravenswood

wooooo hoooo

scandal is back

IL_DIAVOLO ::

Outcast je izjavil:

Kdo mogoče spremlja Boardwalk Empire?
Jst sm pogledal 3 dele nove sezone, pa se sploh ne spravim več, da bi gledu naprej; malo se mi zdi da postaja taka zaspana serija, vedno bolj podobna (mogoče) Mad Menu.

Odkar so se losali lika, ki mi je bil poleg nuckya in van aldna najboljši, ne gledam več.

Freezy ::

Gleda kdo Under the dome? Kakšna se vam zdi? Nevem če bi jo pogledal ali raje kaj drugega.

Obična drama, ne pričakuj nekih hudih ZF elementov.

Fukomuko ::

Tudi jaz sem brez idej, kaj bi gledal. Pogledal sem že Dexter, Breaking bad, Lost, 24, Chuck, Walking dead, Game of Thrones, Spartacus, Stargate, Firefly, Prison break, The office (US), Supernatural in vse omenjene so mi bile zelo všeč. Nekaj časa sem gledal tudi Sons of Anarchy, Oz, True blood in Boardwalk empire, ampak sem prenehal, ker se mi niso dopadle.

Prosim za kak dober predlog:).

BaToCarx ::

Zadnja dva South Parka sta bla fajn.

SuperVeloce ::

hm, recimo Vikins. Če imaš rad bolj scifi drame, imaš starejšo Babylon 5 ali pa recimo battlestar gallactica (miniserija + serija + movies). Potem The wire...

Jaz sem začel gledati animirano serijo Archer:)) je že kdo gledal?
Pogledal sem 5 delov prve sezone in moram rečt, da je super in zelo smešna.

http://www.imdb.com/title/tt1486217/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

BaToCarx ::

Archer je smeh se spomnim. :D

delfinus ::

Fukomuko je izjavil:

Prosim za kak dober predlog:).

Definitivno priporocam Ray Donovan, odpiljena krimi drama z zelo znanimi igralci. Poleg tega pa tut Bates Motel ni svoh.

- Ray Donovan
- Scandal
- The Black List
- Boston Legal
- House
- Arrow
- Homeland
- The Sopranos

IL_DIAVOLO ::

Kdaj je premiera sherlocka?